Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520507 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Utkan kesinlikle haklısın.
Algıda secicilik var hepimizde.
Maçtan bir örnek vereyim.
İlk çeyrek kleiza oyuna girdi top emir elinde arkamda bi heyecanlı arkadaş "top emirde kleiza ya kesin vermez " dedi tükürük daha benim kafama gelmeden emir penetre etti ve kenarda boşta duran Kleiza ya verdi ve basket..
Eeee nasıl olacak. Tamam hata yaptıkları zaman kızalım ki bende kızıyorum ama şunu görelim son 1 aydir roller değişti  ama bojan da emir de bu takımın önemli oyuncuları..
Tepeden bojan /emir veya bjelica ile oynamak istiyor hoca belli bu(ters eşleşmeleri bu şekilde değerlendirme peşinde)
Olduğu zaman iyi oluyor olmayınca tuu kaka mevzu bu.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de 9. haftada deplasmanda grup liderli Barcelona'ya konuk olacağız.

Biz grupta 4 galibiyet 4 yenilgi ile 4. sırada yer alırken, Barcelona ise 8 galibiyet ile yenilgisiz bir şekilde lider durumda..

Gruptaki ilk maçta evimizde Barcelona'ya 76-73 mağlup olduk.

Normal sezon gruplarında ise evimizde Barcelona'yı 75-70 mağlup ederken, deplasmanda 94-81 mağlup olduk.

Maçı NtvSpor Smartspor yayınlayacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.

Parkede Fener-Utkan
« Son Düzenleme: 09 Mart 2014, 19:18:18 Gönderen: Carter-Williams »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #2702 : 02 Mart 2014, 17:32:35 »
Acaba diyorum 3. olup Real'le eşleşsek, hüç ummadıkları bir sürprizle kapağı son dörde atsak ve otomatikman psikolojik üstünlüğü elimize geçirsek nasıl olur?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Barcelona son 1-2 aydır avrupada en formda takım belkide.Navarro ve K-Pap'ın hiç ortalarda gözükmediği Kral kupası finalinde bile Real Madrid'e son topta kaybettiler.Huertas ipleri tamamen eline almış gibi gözüküyo, hal böyle olunca Tomiç dahada korkunç bi hal almaya başladı.Pota altı savunmasında yaşadığımız sıkıntılar düşünülünce maç için beni en karamsarlığa sürükleyen isim.Kleiza'nın Oly maçındaki iştahını sürdürmesi halinde Nachbarr ve özellikle Lorbek'e karşı büyük üstünlük kurabiliceğini düşünüyorum.Savunmada Bo-Navarro match-upı ile başlayıp Navarro'nun maça ateş ederek başlamasını önlemeye çalışmalıyız.Maçın başında Navarro üzerinden oynuyolar çünkü.

Maçın başında hızlarını kesebilirsek maçın sonuna kadar içinde kalırız galibide Navarro yada Kleiza belirler.

Oly maçının ardından psikolojik eşiği geçtiğimize inanıyorum. bu maçta yaşanacak bi kayıbın telafisi var ama kazanırsak işte o zaman Mayıs ayını görürüz Euroleague'de :)

Gerçi Mayıslar Galatasarayındı dimi? :) :D
« Son Düzenleme: 02 Mart 2014, 18:00:29 Gönderen: ErdemFB »
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Barcelona son 1-2 aydır avrupada en formda takım belkide.Navarro ve K-Pap'ın hiç ortalarda gözükmediği Kral kupası finalinde bile Real Madrid'e son topta kaybettiler.Huertas ipleri tamamen eline almış gibi gözüküyo, hal böyle olunca Tomiç dahada korkunç bi hal almaya başladı.Pota altı savunmasında yaşadığımız sıkıntılar düşünülünce maç için beni en karamsarlığa sürükleyen isim.Kleiza'nın Oly maçındaki iştahını sürdürmesi halinde Nachbarr ve özellikle Lorbek'e karşı büyük üstünlük kurabiliceğini düşünüyorum.Savunmada Bo-Navarro match-upı ile başlayıp Navarro'nun maça ateş ederek başlamasını önlemeye çalışmalıyız.Maçın başında Navarro üzerinden oynuyolar çünkü.

Maçın başında hızlarını kesebilirsek maçın sonuna kadar içinde kalırız galibide Navarro yada Kleiza belirler.

Oly maçının ardından psikolojik eşiği geçtiğimize inanıyorum. bu maçta yaşanacak bi kayıbın telafisi var ama kazanırsak işte o zaman Mayıs ayını görürüz Euroleague'de :)

Gerçi Mayıslar Galatasarayındı dimi? :) :D

Galatasaray sahiplenecekse Temmuz orda duruyor gidip onu sahiplensinler :D

Şaka bir yana Barcelona'nın grupta en az bir mağlubiyet alacağını düşünüyorum. İnşallah bu hafta biz tattırırız.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Rahat bir galibiyet alırız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yenilirsek normal sonuç diyeceğim ama yenersek bize grup 2nciliği getirebilecek muhteşem bir skor olur.
Allah yardimcimiz olsun.
Her oyuncuya olduğu gibi bojan'a bu maç çok iş düşecek sanırım Navarro yu savunma görevi onun olur.
Maça konsantre girip devam edersek neden olmasın ?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Barcayı deplasmanda 1 kez yendik..

O maçta maç başından sonuna kadar hep skor avantajı bizdeydi..Eğer yenmek istiyorsak maç içinde asla 8-9 sayıdan öteye mağlup duruma düşmememiz lazım...Koparıyorlar sonra..

Bence hücum önemli.Biz hücumda tıkanmadıkça savunmamızda sertleşiyor bir şekilde...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #2708 : 03 Mart 2014, 00:32:12 »
Jamario Moon, Olympiakos'dan ayrılacakmış.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2709 : 03 Mart 2014, 00:33:37 »
Jamario Moon, Olympiakos'dan ayrılacakmış.

Hiç katkı vermedi..
Transfer edildiği zaman Olimpiacos ovulup Obradoviç e laf sokuyorduk... demek ki oyuncu almak ile bitmiyor.
Adaptasyon önemli.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2014, 00:34:04 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2710 : 03 Mart 2014, 00:53:03 »
Hiç katkı vermedi..
Transfer edildiği zaman Olimpiacos ovulup Obradoviç e laf sokuyorduk... demek ki oyuncu almak ile bitmiyor.
Adaptasyon önemli.

Ben mesela hiç övmedim..Moon oly sistemine bir şey katamazdı..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2711 : 03 Mart 2014, 01:06:24 »
Ben mesela hiç övmedim..Moon oly sistemine bir şey katamazdı..
Kişiler özelinden gitmedim dostum zaten genel bi bakış açısı.
Law sakatlandı hemen 3 5 gün sonra moon alındığı zaman "bak işte adamlar hemen hamle yaptı muazzam biz ise  bekliyoruz ".zart zurt gibilerinden yazdık (kendimi de dahil ettim )

Sonuç ?
« Son Düzenleme: 03 Mart 2014, 01:06:58 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2712 : 03 Mart 2014, 09:43:30 »
Acaba diyorum 3. olup Real'le eşleşsek, hüç ummadıkları bir sürprizle kapağı son dörde atsak ve otomatikman psikolojik üstünlüğü elimize geçirsek nasıl olur?

çok çabuk gaza gelmiş oluruz :P şaka bir yana gruptan çıkmamız çok da kolay değil, o yüzden biz çıkalım da kaçıncı çıktığımızın önemi yok bence.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Efes'in yaptığından çok daha iyisini yapabilecek kapasitedeyiz ama Barcelona gününde olursa biz her zaman sıkıntı yaratacak bir rakip. Ortada bir maç bence, bizim açımızdan galibiyet mükemmel olur.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #2714 : 03 Mart 2014, 10:40:23 »
Kişiler özelinden gitmedim dostum zaten genel bi bakış açısı.
Law sakatlandı hemen 3 5 gün sonra moon alındığı zaman "bak işte adamlar hemen hamle yaptı muazzam biz ise  bekliyoruz ".zart zurt gibilerinden yazdık (kendimi de dahil ettim )

Sonuç ?

Abi adamlar Spanoulis dahi olmadan maçı senin evinde son topa getirebildiler. Oly Avrupa'nın en düzenli takımı. En düzenli takımı olmalarının sebeplerinden biri de arabanın lastiği patlayınca patlak lastikle gitmemelerinden ötürü. En azından çıkma bir lastik takıyorlar. Makine düzeni yerleşmiş adamlarda. Mevcut sonuçlar ile transfer politikası arasında bence tam bir korelasyon yok. Adamlar iki sezondur bu şekilde kupaya yürüdüler ki pek çok insan Duda gitti Oly bitti diye düşünüyordu.

Mevzu nedir biliyor musun? Perperoglu gibi sıradan bir adam bile, karşısındaki oyuncuya göre yüzünü potaya mı dönecek post up mı yapacak bir kaç saniye içinde karar verebiliyor ve takım olarak anında doğru eşleşmeyi bulup üzerinden oynuyorlar. Makine düzeni tam anlamıyla bu. Bizim de bir zaman geleceğimiz nokta o
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.