Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519829 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
Zeljko Obradovic, Barcelona maçında bazı oyuncuların yeterli enerjisi ortaya koymadıklarını ve teslim olduklarını belirtip, "Kendilerinden utansınlar" dedi.

Obradovic şunları söyledi:
"Barcelona çok agresif ve iyi oynayarak kolay galibiyeti haketti. Maçtan önce Barcelona'yı çalışırken onlara tempo vermememiz gerektiğini vurguladık. Maça iki top kaybıyla başladık, üçüncü çeyreğin başında ise üst üste üç top kaybettik. İlk yarıda 5 olan top kaybı sayımız, maçın sonunda 17'ye yükseldi. Bu kadar top kaybı yaparak ve böyle oynayarak kazanamayız.

Beni en çok rahatsız eden konu ise bazı oyuncuların maçı bırakmasıydı. Onlar kendilerinden utanmalılar.

Bu maç bizim açımızdan ölümcül önem taşımıyordu. Önümüzde galip gelebileceğimiz Unicaja, Panathinaikos, Milan, Efes ve Laboral Kutxa karşılaşmaları var."
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
bu maçı 2 sayı veya 50 sayı farkla kaybetmek arasında fark yoktu. Top 16'ının 2. yarısı başlarken kendi adıma yaptığım değerlendirmede Barcelona deplasmanına galibiyet yazmamıştım zaten ki yazan da çok yoktur herhalde. Benim düşüncemde çok bir sapma yok yani ben hala minumum 8 galibiyet alıp kendimizi F8'e atacağımızı düşünüyorum.

Ancak şu net bizim adam gibi hücum eden takımları durdurma şansımız filan yok şu kadroyla, bunu beklemek hayal.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bukefalos ile sosyal medya üzerinden yapılan muhabbet sonrası bende yine top8 umutları yeşerdi.
Tabii bu bu maçta oyunculardaki aymazlık, isyan etmemeyi unutacağımız anlamına gelmiyor.
Onların muhasebesi sene sonunda mutlaka yapılmalıdır.
...

Çevrimdışı ErdemFB

• Üye
  • Yer: Samsun
Açıkçası Milano'nun bugün kazanması gruptan çıkma umutlarımı tamamen bitirdi.Karamsar biri asla değilim hatta Milano'ya yenildikten sonra gruptan cıkmak işten bile değil demiştim ama şu an geldiğimiz noktada herhangi bi çıkış göremiyorum.

Panathinaikos 4 galibiyette şu an içerde bizi Malaga'yı ve yarın laboral'i yeneceklerdir .Efes maçında canlarını verirler maçı vermezler bence buda 8 galibiyet demek.Bize 5 sayı farkı yakaladıkları an önümüze geçerler.

Olympiakos'ta 4 galibiyette laboral ve pana'yı içerde Malaga ve Efes'i dışarda yeneceklerdir buda 8 galibiyet eder zaten averajı aldılar bizden.

Milano'nun bundan sonra bu gruptan çıkamama ihtimali bence yok. Efes ve Laboral maçlarının yanına bir Malaga yada Barça galibiyeti ekledikleri an 9 galibiyet olurlar zaten, ki Malaga'yı deplasmanda yeneceklerine eminim.

Malasef geçen hafta Sloukas'ın girmeyen şutunda alamadığımız ribaund ve ardından mantzaris'in üçlüğü büyük iş açacak başımıza,Pana maçında yirmiye gidecek maçı beş sayı farkla kazanmamız gibi.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
oly haftaya  barcelonaya yenilirse cıkmak icin geriye kalan 4 macı almak zorunda. 7 galibiyet ile cıkması cok zor. spanoulissiz her takıma yenilebilirler ki son mac yunan derbisi.
bu durumda rakibimiz pana ve malaga... yarın büyük ihtimal ikisi de 1 galibiyet önümüze geçecek. ikisinin de barcelona macı oynanmadı +
ikisiyle de macımız var. Neden bu kadar umutsuzsunuz anlamadım

fikstüre bakarsak 2. lik sansı bile var.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 00:57:57 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı exex

• Üye
olacak bu iş olacak , sabır...

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
Ben hocanın 2. yarıya neden o 5le basladıgını anlamadım valla.
maça başladıgımız 5, oldukca iyiydi. Dengeli götürüyordu macı.

Değişik bir tercih oldu
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçtan önce galibiyet beklemiyordum, burada da yazmıştım. Maalesef 3. çeyrek bitince maçın geriye kalanını izlemek içimden gelmedi.

İlk çeyrekteki gayretimiz oldukça iyiydi, maçın başında gelen top kayıplarına rağmen ilk çeyreği önde kapatabilmiştik. Ancak bir türlü maç içerisinde dengeyi kuramadık ya pota altını işlemelerine izin verdik ya da dış şutlardan isabet bulmalarına mani olabildik. Özellikle yaptığımız top kayıplarını çok iyi değerlendirdi Barcelona aynı zamanda pivotlarımızın savunma ve hücumda katkı veremeyişi çizgi gerisinden de isabet bulamamız zaten zor işleyen hücumda tuz biber oldu açıkçası.

Sekulic oyundayken iyi kötü idare ederken Zoric istisnasız her topu yere vuran oyuncuya geçiliyor. Pierre Jackson aldığı sürede hiç olmazsa biraz kıpırdanma yaşattı takıma ama genel anlamda etkili olan oyuncumuz yok gibiydi. 2. ve 3. çeyrekte fark 20 sayılara giderken oyuncular hiç reaksiyon gösteremedi üstüne üstlük saçma sapan top kayıpları yaptık. Oyuncuları bireysel olarak tenkit etmek istemiyorum bu noktada herkes kimin ne kadar katkı verdiğinin farkında.

Sonuç olarak kağıt üzerinde pek de kazanma şansımız olmayan maçı kötü bir biçimde kaybettik, mağlubiyetin iyisi kötüsü olmaz belki ama mücadele ve karakter koymak başka bir şey şu seviyede koçun da belirttiği gibi kaybetsek bile onur mücadelesi vermemiz gerekirdi.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 09:02:05 Gönderen: Solamnus »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
4.lük neden zor?

Oly'yi lobi ile her turlu cıkartılar bu gruptan milano ve barca zaten cıktı malaga ve pana ile ne olur bilinmez ama ben ispanyollara  ıkılı averaj yapacagımızı sanmıyorum...hatta barcanın rahatlıgı malaga'ya galibiyet olarak da dönebilir.... Oaka'dan cıkmak ta ayrı konu

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
2.lik şansimiz kagit üzerinde hala varken çikamayiz demenin gereği yok.Deplasmanda mac kazanamiyor dedigimiz milano olyi yenebildi. Zor ama umudumu koruyorum bence vspan siz olimpiyakos yaris disinda kalir, malaga ve pao maçlarina bakar iş diamantidis bakarsiniz sakatlanir hiç belli olmaz bu işler ;)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2.lik şansimiz kagit üzerinde hala varken çikamayiz demenin gereği yok.Deplasmanda mac kazanamiyor dedigimiz milano olyi yenebildi. Zor ama umudumu koruyorum bence vspan siz olimpiyakos yaris disinda kalir, malaga ve pao maçlarina bakar iş diamantidis bakarsiniz sakatlanir hiç belli olmaz bu işler ;)

Senin içine cem agrak ruhu kaçmış. . 8)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Oly'yi lobi ile her turlu cıkartılar bu gruptan milano ve barca zaten cıktı malaga ve pana ile ne olur bilinmez ama ben ispanyollara  ıkılı averaj yapacagımızı sanmıyorum...hatta barcanın rahatlıgı malaga'ya galibiyet olarak da dönebilir.... Oaka'dan cıkmak ta ayrı konu
Beni endişelendiren nokta bu,lobi Oly'i bir şekilde çıkartır,o yüzden Milano kazanmasa iyi olurdu diye düşünüyordum.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Beni endişelendiren nokta bu,lobi Oly'i bir şekilde çıkartır,o yüzden Milano kazanmasa iyi olurdu diye düşünüyordum.

aynen, ispanya'da 75-75'ten verdiğimiz malaga maçını çok arayacağız gibi geliyor bana...
bir de şu hackett'in milano'ya katkısını gördükten sonra almadığımıza hakikaten üzüldüm, Hocanın 1'e 1 oyun sistemine de uyuyordu, Langford o gledikten sonra iyice coştu, bojan'ın yerine o topları hackett kullansa şimdi 2 galibiyet fazlamız vardı

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
aynen, ispanya'da 75-75'ten verdiğimiz malaga maçını çok arayacağız gibi geliyor bana...
bir de şu hackett'in milano'ya katkısını gördükten sonra almadığımıza hakikaten üzüldüm, Hocanın 1'e 1 oyun sistemine de uyuyordu, Langford o gledikten sonra iyice coştu, bojan'ın yerine o topları hackett kullansa şimdi 2 galibiyet fazlamız vardı

Yanlış anlama beni...

Bizim takımda Hackettan daha delici daha atlet bir Bo var..Top hakimiyetide eskiye göre iyi.Biz hala topu Bojana veriyorsak Hacketta gelse aynısı olurdu...O yuzden değişecek birşey olduğunu sanmıyorum...

Hackett sienada maçların içine de etti oldukça..Gs maçı mesela...

Oluyor malesef bunlar..Lakin en önemlisi bizim oyun sisteminin artık Bojandan Biraz daha Bo ve JACKSONA doğru kayması lazım...Malesef Bojanı devşireceğiz diye oyununu köreltiyoruz bazı anlarda
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
yanlış anlayacak bir şey yok....Bo delici ama maalesef şutu Hackett'a göre zayıf...Fizik olarak da Hackett avantajlı...Artık Bo'nun penetrelerine uzun yardımıyla da çözüm üretiyorlar.   
Hackett ilk turda işi one man şova dökmüştü amacı daha iyi bir takıma gitmekti, onu da buldu...Ayrıca yanında langford da olunca savunulmaları daha da zor oluyor..biz de Bo ile gayet iyi bir ikili olabilirdi