Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519813 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #3030 : 15 Mart 2014, 09:03:45 »
Ulan türk basketbolunun lokomotifi senin yapacağın işin ben...
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

gurol1967

• Ziyaretçi
Kenan sakat , Emir kafadan sakat
Butun yük bo ya bindi bir şekilde o yüzden dönem dönem melih ve bojan top getirecektir bu son derece.normal.
Görece stressiz maçlarda Bojan getirsin ellerin titrediği maçlarda getirmesin
Top 16 da % 50 nin üzerinde 3 lük isabet bulan Melih kardeş dün 3/0 attı 1 tane sokabilse ritme girerdi
Bu arada Malaga daki sabonis adlı 4 nuamara ds efsane Sabonis' in oğlu (yazmışmiydim hatırlamıyorum)
Pierre Jackson'u niye aldık o zaman abicim ?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben hem top 16 başlangıç dan itibaren hemde  bo da oyunda olduğu sürece bahsediyorum gurol abi
Hoca bo yu maç içinde dinlendirmek istediği zaman alternatif olarak diğer oyunculara top getirtiyor
Pierre de süre alacaktır ama bo 30 dakika süre alır bundan sonra

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3033 : 15 Mart 2014, 21:28:29 »
İyi olmanın ölçüsü nedir mesela? Ne demek nedeni olmaz? Senin kafanda iyinin ölçüleri vardır ve sen bunları kıyaslayıp iyi diyorsundur. İçinden gelen hisle iyi olmak diye bir şey varsa, bana bayağı garip geldi.
Tamamıyla içimden gelen hisler böyle diyor.
Gorusun nedeni olmaz mi?  Bu ne demek biraz daha izah eder misin? :)
Görüşün nedeni olmaz ağır olmuş. Görüşün nedeni olmak zorunda değil olarak düzelteyim.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Euroleague'de 11. haftada deplasmanda çok kritik maçta Panathinaikos'a konuk olacağız.

Biz grupta 5 galibiyet 5 yenilgi ile 5. sırada yer alırken, Panathinaikos ise 5 galibiyet 5 yenilgi 3. sırada yer alıyor.

Gruptaki ilk maçta evimizde Pana'yı 77-72 mağlup ettik.

Maçı NtvSpor Smartspor yayınlayacak.

Maç öncesi bilgileri daha sonra eklenecek.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Çok duygusal ve çok acayip bir ortamda olacak maç
Obradoviç için çok çok zor olacaktır
Top 16 da şu alamadıgımız deplasman galibiyeti bu maç olsun . Bundan sonraki her maç çok kritik ama kendi içinde şu anda en önemli olan bu maç gibi duruyor.
Galibiyet olası 2ncilik kapılarını açabilir.
Alvertis' e takım elbise hiç yakışmıyor bunu da belirtmek istedim. Panathinaikos Efes Pilsen maçında resmen şapkadan tavşan çıkarttı
Tavşan sırası bizde 8)

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Yalnız şöyle bir ilginçlik var:

Diğer grupta Bayern Real'i yenerek öyle bir iş yaptı ki, maç kaybetmezz dediğimiz Real 3. bile çıkabilir. Benim düşünceme göre oyun tarzı olarak Real ve Maccabi'den ziyade CSKA daha dişimize uygun. Böyle bir durumda 4. çıkmak daha avantajlı bile olabilir.

Bilemedim, maç maç oynayalım kazanalım ve çıkalım inşallah
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #3037 : 16 Mart 2014, 10:16:21 »
Barcelona real madrid olympiacos falan sakatlıklar olmadıgı sürece ilk 5leri değişen takımlar değil ki.
Obradovicin panathinaikosunun standart bir 5i vardı.

Maça hangi 5le basladıgın değil hangisiyle bitirdiğin önemlidir tabi ama bizim de hala daha arayısta oldugumuz bir gerçek

Ettore Messina has already used 11 different players in his starting lineup this season. No player has started every Euroleague game.

The trio of Sergio Llull, Rudy Fernandez and Nikola Mirotic has started each of Madrid’s Turkish Airlines Euroleague games this season.

Coach David Blatt has used 10 different players in Maccabi’s starting lineups so far this season. No player has started every game.

Coach Xavi Pascual has used 11 different players in his starting lineup this season. Marcelinho Huertas is the only player that has started every Euroleague game.

Head coach Georgios Bartzokas has used 14 different players in his starting lineups this season. A total of 18 players have suited up for the Reds. No player has started every game.

bunların tamamı son hafta EL Previewdan alınma. Bir tek Real'de üç oyuncuda bir süreklilik var. Kalan diğer tüm üst düzey takımlar, farklı rotasyonları denemiş ki bence bu kötü bir durum değil, doğru bir iş. Hep aynı anahtarla ayrı kilitler açılmaz.

Bence biz arayışta değiliz, sadece elimizdeki adamların maç içindeki performans sapmaları çok fazla. Yani bir oyuncu o gün iyi veya kötü oynayabilir ama 1.periyodunda 9 sayı attığı maçın son periyodunda eli ayağı titremez, titrememeli.

Son olarak Avrupa basketbolu gitgide fiziksel bir mücadeleye dönüştüğü sürece, ideal 5-standart 5 gibi kavramlar olmaz, o kadar biyonik 5 adam dünyada yok çünkü. Mevcut durumda 30-32 dakikadan fazla oynatmak zorunda kaldığımız her oyuncuya inanılmaz bir yıpranma yükü bindirmiş oluyoruz. Emir ve Bojan'daki düşüşlerde de bence sezonun ilk yarısında 35+ dakika sahada kalmak zorunda oldukları maçlardaki yıpranmanın da etkisi var.

selamlar
« Son Düzenleme: 16 Mart 2014, 10:17:21 Gönderen: Okan Y. »
A.Y.

Çevrimdışı Eto

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Pendik-İstanbul
« Yanıtla #3038 : 17 Mart 2014, 03:44:34 »
Tamamıyla içimden gelen hisler böyle diyor.Görüşün nedeni olmaz ağır olmuş. Görüşün nedeni olmak zorunda değil olarak düzelteyim.

Anladım kardeşim. O zaman bir yorum yapamayacağım.

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #3039 : 17 Mart 2014, 03:57:19 »

Ettore Messina has already used 11 different players in his starting lineup this season. No player has started every Euroleague game.

The trio of Sergio Llull, Rudy Fernandez and Nikola Mirotic has started each of Madrid’s Turkish Airlines Euroleague games this season.

Coach David Blatt has used 10 different players in Maccabi’s starting lineups so far this season. No player has started every game.

Coach Xavi Pascual has used 11 different players in his starting lineup this season. Marcelinho Huertas is the only player that has started every Euroleague game.

Head coach Georgios Bartzokas has used 14 different players in his starting lineups this season. A total of 18 players have suited up for the Reds. No player has started every game.

bunların tamamı son hafta EL Previewdan alınma. Bir tek Real'de üç oyuncuda bir süreklilik var. Kalan diğer tüm üst düzey takımlar, farklı rotasyonları denemiş ki bence bu kötü bir durum değil, doğru bir iş. Hep aynı anahtarla ayrı kilitler açılmaz.

Bence biz arayışta değiliz, sadece elimizdeki adamların maç içindeki performans sapmaları çok fazla. Yani bir oyuncu o gün iyi veya kötü oynayabilir ama 1.periyodunda 9 sayı attığı maçın son periyodunda eli ayağı titremez, titrememeli.

Son olarak Avrupa basketbolu gitgide fiziksel bir mücadeleye dönüştüğü sürece, ideal 5-standart 5 gibi kavramlar olmaz, o kadar biyonik 5 adam dünyada yok çünkü. Mevcut durumda 30-32 dakikadan fazla oynatmak zorunda kaldığımız her oyuncuya inanılmaz bir yıpranma yükü bindirmiş oluyoruz. Emir ve Bojan'daki düşüşlerde de bence sezonun ilk yarısında 35+ dakika sahada kalmak zorunda oldukları maçlardaki yıpranmanın da etkisi var.

selamlar

bunların hepsi sakatlıklar yüzünden..

Barcelona sakatlar döndükten sonra sürekli aynı 5 ile oynuyor.
huertas-navarro-papa-lorbek-tomic

Cska da top 16da sürekli aynı 5 ile oynuyor.
teodosic-fridzon-weems-khryapa-krstic.. Krstic sezona sakat basladıgı icin o rakamlar cıkmıstır.
şimdi baktım,top 16da 1 maçta weems 1 maçta khryapa oynamamıs
şimdi bir daha baktım, varmıs bir kac maç :D

Maccabi takımı sezon basından beri revir. O rotasyonun olması dogal.

Real madrid takımını, sakatlıklar dısında ben
lull-darden-rudy-mirotic-bourousis dısında hic görmedim.. ne ara yapmıslar o kadar 5 bilemiyorum
« Son Düzenleme: 17 Mart 2014, 04:07:18 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Okan biz yenelim sıralama önemli değil 8)
Galip gelmek güzel ve özel olur...

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Okan biz yenelim sıralama önemli değil 8)
Galip gelmek güzel ve özel olur...

aynen kardeşim

dediğim gibi, EL de bizim sınıfımızdaki takımların büyük galibiyetlere ihtiyacı var yukarı tıırmanmak için

Pana, CSKA veya Partizan'dan daha zor bir deplasman değil. İnşallah kazanacağız
A.Y.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
bu sene için en çok beklediğim maç.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #3043 : 17 Mart 2014, 19:45:31 »
Olimpia Milano announced with a press release that Keith Langford underwent a procedure to treat the left leg injury he suffered during the last Euroleague’s game in Vitoria.

For these kind of injuries the prognosis is between 3 and 5 weeks out of action.

Keith Langford could return for the last game of the Top 16 against FC Barcelona or for the first round of the Euroleague quarterfinals (if Milano makes it).

The Italian team also announced that Langford will be constantly re-evaluated during the next few days in order to set a timetable for his return on the court

Langford is the top scorer in Euroleague this season with 17.4ppg.

http://www.sportando.com/en/italy/serie-a/114144/olimpia-milano-s-keith-langford-to-miss-from-3-to-5-weeks.html

Sportando böyle bir haber girmiş . Gruptaki hesaplar karıştırabilir bu olay .

Alıntı
This morning Keith Langford went under a procedure to treat the left leg injury he suffered during the last Euroleague’s game in Vitoria. The procedure was executed by Dr. Marco Bigoni, along the club’s medical staff at the Othopedic University Clinic at San Gerardo’s Hospital in Monza and was completed with no complications. Langford will be constantly re-evaluated during the next few days in order to set a timetable for his return on the court. - See more at: http://www.olimpiamilano.com/en/keith-langfords-update/#sthash.zXP3DCKK.dpuf

Bu da resmi sitelerinden açıklama .
« Son Düzenleme: 17 Mart 2014, 19:50:02 Gönderen: Ereng. »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
valla her maçı almamız lazım, maalesef kaybetme kredimizi çoktan tükettik...