Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 519512 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı thamerist

• Üye
  • Yer: istanbul
"Ancak oynadığımız kara dakikaları da unutmuş değilim" diyerek yine gözdağı vermeyi unutmamış Obra . Dünkü maçı kazanmamızda en önemli etken ilk maçtaki skor ve oyuncuların özgüveniydi . Bizi bu sene bu kadar başarılı yapan şey önceki senelere nazaran takımın havlu atmaması işler kötü giderkende bir yolunu bulup takımın ayakta kalması . Geçen sezon ilk çeyrekte havlu atan takım bu sezon CSKA deplasmanında rezalet oynadığı 3. çeyreğe rağmen maçı kazanabiliyor

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Kenan Sipahi'yi yakın çektiklerinde fiziği oturmuş, daha güçlenmiş gözüküyordu belden yukarısı. Bana mı öyle geldi, farkeden var mı?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Grubumuzda Son Durum
« Yanıtla #257 : 07 Aralık 2013, 11:47:15 »
- Fenerbahce / 7 - 1

- FC Barcelona / 6 - 2   

- CSKA Moskova / 5 - 3   

- JSF Nanterre / 3 - 5

- Partizan / 2 - 6   

- Budivelnik Kiev / 1 - 7

Bu hafta 12 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:45'te CSKA Moskova kendi evinde Barcelona ile oynayacak ve CSKA'nın kazanması bizim liderliğimizi çok büyük oranında garanti yapacak. İçeride Partizan veya dışarıda Nanterre maçlarından birisini dahi kazanmak yetecek.

13 Aralık Cuma günü Kiev deplasmanında Nanterre'nin maçı var. Bizim bu hafta Partizan'a kaybetmemiz durumunda, Nanterre'de bu Kiev maçını kaybederse ikili averajda Partizan'ın gerisine düşüyor ve haftaya bizimle oynayacakları maçı kazanıp, Partizan'ın kendi evinde CSKA'ya kaybetmesini beklemekten başka şansı kalmıyor.

Bizim bu hafta Partizan'a kaybetmemiz halinde, Nanterre Cuma günü Kiev maçından galibiyet çıkarsa bile, son hafta Partizan'ın evinde CSKA'yı yenme ihtimaline karşı bizim maça var gücüyle asılacaktır.

Biz Partizan'ı içeride yensek dahi, Nanterre bu hafta Kiev deplasmanında kaybederse yine son maç onlar için Partizan'ın CSKA'yı yenme ihtimaline karşı ölüm kalım maçı olacak.

Kısacası, bu hafta içeride Partizan'ı yenersek ve Nanterre'de Kiev'de kazanırsa son hafta bizimle oynayacakları maç onlar için sadece prestij maçı olacak. Bizim açımızdan da en iyi senaryo bu olur diyeceğim ama unutmamak lazım ki, bazı takımlar prestij maçlarını daha iyi oynar, baskı altında saçmalar. Yine de bizim karşımıza ölüm kalım maçı olarak çıkmalarındansa rahat çıkmaları iyidir. Çünkü oldukça sert bir takım.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 11:49:01 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #258 : 07 Aralık 2013, 11:56:34 »
Partizanın olayı kendi seyircisi başka numarası da yok, kalan maclardan bir tek Nanterre den cekiniyorum eger bir sey olursa orada olur. Digerleri hepsi evimizde yanlış bilmiyorsam açıkçası ne Kiev zorlar bizi ne de Partizan. Grup birinciliği şimdiden hayırlı olsun bence ( iyi mi oldu kötü mü oldu onuda zaman gösterecek ) ...
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #259 : 07 Aralık 2013, 12:00:46 »
Partizanın olayı kendi seyircisi başka numarası da yok, kalan maclardan bir tek Nanterre den cekiniyorum eger bir sey olursa orada olur. Digerleri hepsi evimizde yanlış bilmiyorsam açıkçası ne Kiev zorlar bizi ne de Partizan. Grup birinciliği şimdiden hayırlı olsun bence ( iyi mi oldu kötü mü oldu onuda zaman gösterecek ) ...

Geriye iki maç kaldı;

Partiza içeride
Nanterre dışarıda.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #260 : 07 Aralık 2013, 12:15:08 »
Doğru ahaha unuttum Kievi yenmiştik zaten :P Barca ve Cska maclarına çok konsantreydim diğerlerini çoktan unuttum..
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #261 : 07 Aralık 2013, 12:28:59 »
Kıymetli arkadaşımız erik2929;

Partizan'dan da, Nanterre'den de çok daha iyi takımız ama siz de takdir edersiniz ki, maçlar oynanmadan kazanılmıyor.

Bu sebeple, hele Euroleague arenasında hiç bir maça "kesin kazanırız" garantisiyle bakmamak, diğer ihtimalleri de hesaplamak gerektiği kanısındayım.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #262 : 07 Aralık 2013, 13:18:26 »
Doğrudur o konuda hak veriyorum oyuncular rehavete kapılırsa şok sürprizler yaşayabiliriz ligde de gördük zaten.

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #263 : 07 Aralık 2013, 13:18:41 »
EL'nin son 2 sezondur uygulanan formatında top16 çok önemli.Önemli olan bu performansımızı top 16ya nasıl taşıyacağımız ve üstüne bir şeyler ekleyeceğimiz.Özellikle Kenan ve Zoric'i oyunun içine daha çok dahil etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Grup birinciliğinin en önemli yanı R.Madrid'den kaçacak olmamız yoksa bu grup maçlarının çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.Bu arada bu grup maçlarının hiçbirini salonda izleyemedim İzmir'de okuduğumdan dolayı.İnşallah ayarlayabilirim de bu takımı bir de kendi sahamızda izleyebilirim.

Shame on you, shame on you! - Z.Obradovic

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #264 : 07 Aralık 2013, 13:44:08 »
Partizan genç, kanı kaynayan bir takım. Bu sezon özellikle kendi sahalarında taraftar desteğiyle iyi maçlar çıkarttılar. Ancak aynı performansı deplasmanlarda uyguladıklarını göremedik. Bu seviyede deplasmanda oynamak için çok tecrübesiz bir takım. Taraftar desteğiyle haftaya oynayacağımız maçı alacağımızı düşünüyorum. Hatta bu maçta Euroleague'de daha az süre alan, İzzet, Barış ve gençlerden Metecan, Kenan'ın uzun süreler almasını da bekliyorum. Güzel bir basketbol akşamı olacağı kesin.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
''Kara Dakikalar ''  hahaha :) Klasik obradovic asla hücum yada iyi yapılan şeylere bakmaz çünkü onları yapmakla hükümlüsün olması gereken yani o , ama yanlış yaptıkların aslında yapamaman gereken şeyler ve sadece bunlar üstünde duruyor çokta iyi yapıyor yoksa harika zafer , oyuncularımı kutluyorum herkesi yeneceği gibi lafları her koç söyler önemli olan buradan neler çıkardığındır ..

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Kenan Sipahi'yi yakın çektiklerinde fiziği oturmuş, daha güçlenmiş gözüküyordu belden yukarısı. Bana mı öyle geldi, farkeden var mı?

Evet benimde gözüme çarptı bu. Serbest atış atarken yakı çekimde fiziğinin geliştiğini net bir şekilde görebiliyorduk. Coach'un sezon başında Top 16'ya kadar fizik olarak Euroleague seviyesine getirilsin talimatı yerine getirilmiş gibi duruyor. Kuvvetlenmiş.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Uncle Drew

• Üye
« Yanıtla #267 : 07 Aralık 2013, 15:53:25 »
Zeljko Obradovic, SHAME ON YOU! SHAME ON YOU!, CSKA-FENERBAHCE, 07/12/13, MOSCOW

Koçun burada bağırmasının sebebi son top kararı  mıydı.Sesten dolayı sadece shame on you duyuluyor
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2013, 15:54:40 Gönderen: Uncle Drew »

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Bence maçın özeti bu :)

Zeljko Obradovic, SHAME ON YOU! SHAME ON YOU!, CSKA-FENERBAHCE, 07/12/13, MOSCOW

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #269 : 07 Aralık 2013, 16:47:54 »
Kim ne derse desin bu hareketlerinden sonra başka bir koç olsa kesinlikle hakemlerden ya uyarı yada tekniği almıştı.. Öyle bir etkisi varki Euroleague organizasyonu üstünde Obradovicin kendi merkezlerinde bile adına verilmiş bir toplantı salonları var siz düşünün durumu ve lobisinin kuvvetini..
Bu etkiyi aslında TOP 8 'e kalabilirsek daha net şekilde görürüz :)