Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520422 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozkan

• Üye
  • Yer: ankara / istanbul
    • ozkanarya
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #765 : 21 Aralık 2013, 00:48:00 »
Berbat bir grup elenebiliriz, ustelik Gs de F8 yapabilir ki gercekten aci olur bizim acimizdan.

Adamların 2. senesindeki 4. Eurolegue grubu (2 normal seon, 2 top 16) hiç zor gruba düşmediler. Baldan öte bir şey var.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #766 : 21 Aralık 2013, 00:50:09 »
Berbat bir grup elenebiliriz, ustelik Gs de F8 yapabilir ki gercekten aci olur bizim acimizdan.

Adamların 2. senesindeki 4. Eurolegue grubu (2 normal seon, 2 top 16) hiç zor gruba düşmediler. Baldan öte bir şey var.
Pek umurumda degil acikcasi ama Erginin konusmalarini goz onune getiriyorum da yok ya cekilecek gibi degil eger gerceklesirse. Tek galibiyetle cosup tasan adam artik kendisini imparator ilan eder :))
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #767 : 21 Aralık 2013, 00:52:24 »
GS 'nin düştüğü gruba kolay diyen arkadaşlar , kişisel anlamda asla tanıyorum sizleri yanı ön yargım filan yok bunu belirterek sözlerime başlayacağım.
Maccab-Bayern-Real gibi takımların kaç maçını izleyebildiniz de kolay grup diyorsunuz :) CSKA yı saymıyorum FB den dolayı illaki 2 maçını izlemişsinizdir :)
GS karşısında yırıtıcı ( özellikle kendi evlerinde) ve yüksek tempoyu seven takımlara karşı çok zorlanır. ki iki OLY maçında biraz sertlik ve biraz agresiflik gördüğü anda kendi evinde 10 kişi önünde bile nasıl sindiğini gördük..
Partizan bizim değilde GS 'ın grubunda olsaydı rahatlıkla ilk 3 içinde çıkardı.
Bana 100 kere sorsalar 100 kerede şu anki düştüğümüz grubu isterim..
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 00:53:10 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #768 : 21 Aralık 2013, 00:53:39 »
yanlıs bakmısım ilk hafta pire deplasmanı
2. hafta icerde barcelona.

hadi hayırlısı :D
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 00:56:05 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #769 : 21 Aralık 2013, 00:55:35 »
Grup evet belki çok zor gözükebilir ama her zorluğunda bir getirisi olduğunu unutmamak lazım. TOP 16 serisinde içeride oynanacak maçlar kilit rol oynayacak. Fire vermememiz lazım. Bu konuda en büyük iş taraftara düşecek. Ben sahadaki basketboldan çok taraftarın takınacağı tavırdan endişe ediyorum. Bu maçlarda rakip ayırt etmeksizin oldukça agresif, sahaya her saniye etki eden baskılı bir ortam yaratmalıyız. Rakiplerin sahaya çıktığında dizlerini titretmeliyiz. Deplasmanda ben beklenenden daha fazla maç kazanabileceğimizi düşünüyorum. Böyle bir gruptan çıkarak TOP 8 oynamak öz güvenin tavan yapmasını ve inancın maksimuma çıkmasını sağlayacaktır.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #770 : 21 Aralık 2013, 00:56:04 »
İçerde barcelona macıyla baslıyoruz
İlk hafta yayınlanmıs sanırım.. kalanını göremedim

en kötü baslangıc valla :)
gerci onların da sakatları daha oturmadı. Hayırlısı artık

twitterda ilk maç Olimpiacos deplasmanı diyen de var

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #771 : 21 Aralık 2013, 00:57:48 »

editledim abi yanlıs bakmısım

ilk mac pirede.
2. hafta icerde barcelona
3. hafta malaga deplasmanı

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #772 : 21 Aralık 2013, 00:58:42 »
Grup evet belki çok zor gözükebilir ama her zorluğunda bir getirisi olduğunu unutmamak lazım. TOP 16 serisinde içeride oynanacak maçlar kilit rol oynayacak. Fire vermememiz lazım. Bu konuda en büyük iş taraftara düşecek. Ben sahadaki basketboldan çok taraftarın takınacağı tavırdan endişe ediyorum. Bu maçlarda rakip ayırt etmeksizin oldukça agresif, sahaya her saniye etki eden baskılı bir ortam yaratmalıyız. Rakiplerin sahaya çıktığında dizlerini titretmeliyiz. Deplasmanda ben beklenenden daha fazla maç kazanabileceğimizi düşünüyorum. Böyle bir gruptan çıkarak TOP 8 oynamak öz güvenin tavan yapmasını ve inancın maksimuma çıkmasını sağlayacaktır.

Kural-1-> Maç ayakta izlenir.
Shame on you, shame on you! - Z.Obradovic

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #773 : 21 Aralık 2013, 01:00:08 »
GS 'nin düştüğü gruba kolay diyen arkadaşlar , kişisel anlamda asla tanıyorum sizleri yanı ön yargım filan yok bunu belirterek sözlerime başlayacağım.
Maccab-Bayern-Real gibi takımların kaç maçını izleyebildiniz de kolay grup diyorsunuz :) CSKA yı saymıyorum FB den dolayı illaki 2 maçını izlemişsinizdir :)
GS karşısında yırıtıcı ( özellikle kendi evlerinde) ve yüksek tempoyu seven takımlara karşı çok zorlanır. ki iki OLY maçında biraz sertlik ve biraz agresiflik gördüğü anda kendi evinde 10 kişi önünde bile nasıl sindiğini gördük..

Kolay derken onu kastetmedim/k. Zaten topu topu 2 grup var. Bizim gruba oranla daha kolay bir grup. Güç/denge bakımından. Grupta ilk 3 hedefinde olmayacakları için tepedeki takımlar onları ilgilendirmiyor.
Yoksa Real'den 50 fark da  yerler, CSKA'dan maç da alamazlar.. Konu o değil.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 01:02:54 Gönderen: özkan »

Çevrimdışı ozkan

• Üye
    • ozkanarya
« Yanıtla #774 : 21 Aralık 2013, 01:01:31 »
Euroleague fikstürü giriyor yavaş yavaş. http://www.euroleague.net/main/schedules/by-date?phasetypecode=TS++++++++&gamenumber=14
Yenileyin sürekli :)

11      
at Olympiacos Piraeus

January
12      
vs FC Barcelona

January
13      
at Unicaja Malaga

January
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 01:02:19 Gönderen: özkan »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #775 : 21 Aralık 2013, 01:02:06 »

editledim abi yanlıs bakmısım

ilk mac pirede.
2. hafta icerde barcelona
3. hafta malaga deplasmanı

ilk 3 maçı bilmişim ama sıralama yanlış olmuş
ben malaga ile başlayıp
barca ve olmy devam edelim niyetinde idim hayırlısı olsun diyelim Allah utandırmasın

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #776 : 21 Aralık 2013, 01:02:52 »
Oly dısarda dedik iyi hos da geri kalan fikstür ne öyle ya
4. mac icerde PAO

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #777 : 21 Aralık 2013, 01:04:07 »

Kolay derken onu kastetmedim/k. Zaten topu topu 2 grup var. Bizim gruba oranla daha kolay bir grup. Güç/denge bakımından. Grupta ilk 3 hedefinde olmayacakları için tepedeki takımlar onları ilgilendirmiyor.
Yoksa Real'den 50 farkda  yerler, CSKA'dan maç da alamazlar.. Konu o değil.
Konu onlar değil zaten bende katılıyorum Real yada CSKA ya çift hanelerde fark yemeden geçemezler hiç bir maçı yada Maccabi den .. 4. sıra için çekişecekleri Bayern-Partizan ve Zalgiris ev sahibi avantajını çok güzell kullanıyorlar demek istiyorum agresifler,yırtıcılar .. Bayern en berbat döneminde denk geldi GS ile istanbuldaki maç.. ligde de kötü gidiyorlardı. son 2 haftadır toparlamaya başladılar.. Yoksa çok beğendiğim bir takım. Keza partizan bizim grup değilde efesin yada GS nin grupta olsa ilk 3 de rahatlıkla bitirebilirdi. TOP 16 döneminde her zaman agresif ve yüksek tempodan oynayan takımlardan uzak durmak lazım derim  :)

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #778 : 21 Aralık 2013, 01:05:30 »
Fena fikstur degil su ana kadar Barca ve Pana icerde bu cok iyi, Malaga deplasmani kabul edilebilir, iyi baslangic yapabiliriz aslinda hayirlisi.
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #779 : 21 Aralık 2013, 01:06:17 »
Fena fikstur degil su ana kadar Barca ve Pana icerde bu cok iyi, Malaga deplasmani kabul edilebilir, iyi baslangic yapabiliriz aslinda hayirlisi.

aha o kadar mesajının içinde ilk defa olumlu bir mesaj gördüm :)
dilimi ısırıyorum şu anda :)  8)