Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 520436 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emre ÖVEY

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Ülker Euroleague (2013 - 2014)
« Yanıtla #780 : 21 Aralık 2013, 01:08:06 »
5.maç milano deplasman
Shame on you, shame on you! - Z.Obradovic

Çevrimdışı vuralex10

• Üye
« Yanıtla #781 : 21 Aralık 2013, 01:08:30 »
5. maç Milano deplasmanı...
"I'm not here to get the second place."

- Zeljko Obradovic

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #782 : 21 Aralık 2013, 01:15:13 »
Twitter da geçen hafta söylediğim şey oldu OLY deplasmanı ile başlamak :)
İsteme nedenim şuydu.. Çıktıkları grup ciddi anlamda kolay bir gruptu ve asla mental ve fiziksel anlamda direnç gösterecek bir takımla oynamadılar. Bunu iyi değerlendirip onlara ilk tokatı biz atıp yani ilk uyanışlarını bizden almalarının avantajını kullanabiliriz...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #783 : 21 Aralık 2013, 01:22:25 »
Olimpiacos ( D)
Barcelona
Malaga ( D)
Panatinaikos
Milano ( D)
Laboral
Efes ( D)

haydi Allah utandırmasın diyelim ....

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #784 : 21 Aralık 2013, 01:24:19 »
Olimpiacos ( D)
Barcelona
Malaga ( D)
Panatinaikos
Milano ( D)
Laboral
Efes ( D)

Son 3 haftada ikinci yarıda bir anda 3 galibiyet alarak ilk 2 de bitiririz gibi geliyor bana.. Fikstürün sonu çok çok rahat ..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #785 : 21 Aralık 2013, 01:31:09 »
Olimpiacos ( D)
Barcelona
Malaga ( D)
Panatinaikos
Milano ( D)
Laboral
Efes ( D)

Son 3 haftada ikinci yarıda bir anda 3 galibiyet alarak ilk 2 de bitiririz gibi geliyor bana.. Fikstürün sonu çok çok rahat ..
ilk maç olimpiacas'ta Begiç ve Printezis cezalı olacaklar diye biliyorum
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 01:34:02 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı FenerliDoğuş

• Üye
« Yanıtla #786 : 21 Aralık 2013, 01:33:23 »
Olimpiacos ( D)
Barcelona
Malaga ( D)
Panatinaikos
Milano ( D)
Laboral
Efes ( D)

ilk maç olimpiacas'ra Begiç ve Printezis cezalı olacaklar.
İlk maç oly deplasmanı olması çok çok iyi oldu eğer ilk 3 haftayı kayıpsız geçersek ilk devreyi 7de 7yle bitiririz bence ama kısa oyuncu şart tabi

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #787 : 21 Aralık 2013, 01:38:00 »
Olimpiacos ( D)
Barcelona
Malaga ( D)
Panatinaikos
Milano ( D)
Laboral
Efes ( D)

ilk maç olimpiacas'ta Begiç ve Printezis cezalı olacaklar diye biliyorum

Simdi baktım,
Printezis'in ki bitmiş. Begicin son macı
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #788 : 21 Aralık 2013, 01:40:57 »
ilk maçlar dışında fikstürün bugünden yorumlanması doğru olmaz zira takımların form ve sakatlık durumları değişebiliyor ama genel kanıya bende katılıyorum Oly deplasmanında başlamak iyi olmuş, kendi sahasında kazanma baskısı Olympiakos'un üstünde olacaktır.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #789 : 21 Aralık 2013, 08:28:16 »
Maçlar hemen haftaya başlıyor mu yoksa ara var mı?

Çevrimdışı badwachter

• Üye
« Yanıtla #790 : 21 Aralık 2013, 09:21:56 »
1-2 Ocak tarihinde başlıyor 1 hafta ara var sadece..
Bu Gruptan 1. çıkarsak şaşırmam 3. çıkarsakta.. Ancak 4. lük yada Çıkamama durumu açıkçası başarısızlık olarak adlandırırım çünkü elimizdeki kadro + koç faktörü ile çıkamamak tadımızı kaçırabilir.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #791 : 21 Aralık 2013, 10:30:05 »
Bence grup ve fikstürümüz güzel, tamam yani mücadele ettiğimiz takımlar güçlü ama biz de grubunu lider bitiren, güçlü bir takımız ve bizde Obradovic var onlarda yok!

Şimdi onlar düşünsün!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #792 : 21 Aralık 2013, 10:48:28 »
Fikstür sıkıntılı. Fikstürü görmeden önce şöyle düşünüyordum:

-"2 Yunan deplasmanından 1 galibiyet çıkarıp, iç sahada maç kaybetmemeye bakacağız. Barcelona deplasmanından ayrı 2 mağlubiyet kredimiz daha olur. 7 iç saha maçını da alırsak 3 deplasman galibiyeti bize yeter. İçeride Pana'yı kesin yenip, Barca ve Olympiakos'tan birisine olası bir mağlubiyet durumunda da grubu ilk ikide bitirebiliriz. 9 veya 10 galibiyet alırsak çeyrek finalde şanslı bir eşleşme bizi bekler.

Ama dediğim gibi iç sahayı bir kaleye çevirmek şart. Hele ve hele alt sıra takımlarından birisine karşı içeride sürpriz bir mağlubiyete asla yer vermemek şart. Efes, Milan ve Laboral'e ikide iki yapmalıyız
."

Fikstürü görünce küçük bir şok yaşadım. Yeni gördüm fikstürü.  Olympiakos deplasmanı, ardından içeride Barca, sonra Malaga deplasmanı... Benim kafamda mağlubiyet hanesine yazdığım üç maçtı bunlar. Yunan deplasmanlarından birisi ve ayrıca Malaga deplasmanı diyordum. Barca'ya da içeride dışarıda yenilmek sürpriz olmaz diyordum. Fakat fikstürde mağlubiyet kredisi verdiğim üç maçın da ard arda ilk 3 maçımız olması işin rengini değiştirdi. Çok değiştirdi.

İki deplasmandan ne yapıp edip bir galibiyet çıkarmak, içeride de Barca maçını kazanmak lazım. Ama hani dile kolay denir ya... Dile bile zor. Fakat olur da üçte ikiyle başlarsak, zor fikstür aleyhimize değil, lehimize çevrilir. Birden bire aydınlık ve geniş bir kapı açılır önümüzde.

Üç mağlubiyetle başlamak psikolojik bir yıkım olur. Güven ve kazanma alışkanlığı en mühim şeyler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #793 : 21 Aralık 2013, 11:00:32 »
Fikstür sıkıntılı. Fikstürü görmeden önce şöyle düşünüyordum:

-"2 Yunan deplasmanından 1 galibiyet çıkarıp, iç sahada maç kaybetmemeye bakacağız. Barcelona deplasmanından ayrı 2 mağlubiyet kredimiz daha olur. 7 iç saha maçını da alırsak 3 deplasman galibiyeti bize yeter. İçeride Pana'yı kesin yenip, Barca ve Olympiakos'tan birisine olası bir mağlubiyet durumunda da grubu ilk ikide bitirebiliriz. 9 veya 10 galibiyet alırsak çeyrek finalde şanslı bir eşleşme bizi bekler.

Ama dediğim gibi iç sahayı bir kaleye çevirmek şart. Hele ve hele alt sıra takımlarından birisine karşı içeride sürpriz bir mağlubiyete asla yer vermemek şart. Efes, Milan ve Laboral'e ikide iki yapmalıyız
."

Fikstürü görünce küçük bir şok yaşadım. Yeni gördüm fikstürü.  Olympiakos deplasmanı, ardından içeride Barca, sonra Malaga deplasmanı... Benim kafamda mağlubiyet hanesine yazdığım üç maçtı bunlar. Yunan deplasmanlarından birisi ve ayrıca Malaga deplasmanı diyordum. Barca'ya da içeride dışarıda yenilmek sürpriz olmaz diyordum. Fakat fikstürde mağlubiyet kredisi verdiğim üç maçın da ard arda ilk 3 maçımız olması işin rengini değiştirdi. Çok değiştirdi.

İki deplasmandan ne yapıp edip bir galibiyet çıkarmak, içeride de Barca maçını kazanmak lazım. Ama hani dile kolay denir ya... Dile bile zor. Fakat olur da üçte ikiyle başlarsak, zor fikstür aleyhimize değil, lehimize çevrilir. Birden bire aydınlık ve geniş bir kapı açılır önümüzde.

Üç mağlubiyetle başlamak psikolojik bir yıkım olur. Güven ve kazanma alışkanlığı en mühim şeyler.

Abi Pire deplasmanı bizim için çok önemli bir eşik olacak
Rakibimiz bu sene ne lig ne de Euroleague de yenilmedi henüz , bu zor maçtan galibiyet çıkartırsak arkamıza rüzgar değil fırtına alır devam ederiz ..
Şahsi fikrim malaga deplasmanından korkmuyorum ben Laboral deplasmanından daha çok korkuyorum desem yeridir.
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2013, 11:16:45 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #794 : 21 Aralık 2013, 11:10:19 »
Fikstür avantajı denen şey kazanabilirsen avantajdır. Fikstür dezavantajı denen şey ise kazandığın anda bir anda senin lehine dönen iki ucu keskin bir şeydir.

Biz yolumuzu daha sağlıklı görebilmek için iyisi mi, Malaga maçını bir kenara koyup, ilk 2 maç özelinde bir strateji çizelim. 1 galibiyet 1 mağlubiyetle başlamak normaldir. Üstüne Malaga'yı yenersek şahane olur. 1 galibiyet 1 mağlubiyetin üstüne Malaga'ya kaybedersek tölare edilebilir. Ama 2 mağlubiyetle Malaga'ya gidersek ölüm kalım maçı gibi olur.

Galiba şu anda yapılacak en doğru şey ilk 2 maça odaklanmak olacak. Kalan hesaplar da ondan sonra yapılacak.