Gönderen Konu: Fenerbahçe Ülker Beko Basketbol Ligi (2013 - 2014)  (Okunma sayısı 267723 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
Forum hayırlı olsun :) en kısa zamanda bir mobil aplikasyon veya versiyon şart zira artık mobilden daha çok forumlara giriliyor.

Takımda lider oyuncumuz yok liderden kastım spanoulis, rudy sergio veya navarro ayarında bir oyuncu.

Eğer bo makedonyada kleiza da geçmişteki hallerine dönemezse top8'i bile zor görüyorum.

Bu arada başlıktan alakasız bir yorum olmuş herkes gibi bende İzzet'teki yükselişten hoşlandım ama yalan rüzgarı olmaması için bir kaç maç devam ettirmesi lazım bu formunu, takım top 16 öncesi formda gözüküyor ama karar anlarında takımda güvenilecek bir kişi yok halen.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2013, 18:49:52 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
Fenerbahçe
« Yanıtla #1021 : 29 Aralık 2013, 18:56:54 »
İzzet'den istikrarlı olarak, üstelik seviyesi daha yüksek maçlarda katkı beklemek çok büyük hayalcilik kendimizi kandırmayalım. Bunun için ne yetenekleri, ne fundemantali yeterli değil. Atletizmi dışında hiçbir numarası yok İzzet'in o boy ve kulaç avantajına rağmen üstelik.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe
« Yanıtla #1022 : 29 Aralık 2013, 19:18:38 »
İzzet'den istikrarlı olarak, üstelik seviyesi daha yüksek maçlarda katkı beklemek çok büyük hayalcilik kendimizi kandırmayalım. Bunun için ne yetenekleri, ne fundemantali yeterli değil. Atletizmi dışında hiçbir numarası yok İzzet'in o boy ve kulaç avantajına rağmen üstelik.
lig maçlarında 15 dakika oynayıp ribaunt ve blok katkısı verse yeter ercan kardeşim ,
keza 2.15 boya göre şutu fena değil , ceza şutlarını da sokabilir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1023 : 29 Aralık 2013, 19:29:47 »
lig maçlarında 15 dakika oynayıp ribaunt ve blok katkısı verse yeter ercan kardeşim ,
Aslında İzzet biraz daha kalınlaşabilseydi Oğuz Savaş-İlkan Karaman'ın yokluğunda 5 numarada süre alabilirdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Forum hayırlı olsun :) en kısa zamanda bir mobil aplikasyon veya versiyon şart zira artık mobilden daha çok forumlara giriliyor.

Takımda lider oyuncumuz yok liderden kastım spanoulis, rudy sergio veya navarro ayarında bir oyuncu.

Eğer bo makedonyada kleiza da geçmişteki hallerine dönemezse top8'i bile zor görüyorum.

Bu arada başlıktan alakasız bir yorum olmuş herkes gibi bende İzzet'teki yükselişten hoşlandım ama yalan rüzgarı olmaması için bir kaç maç devam ettirmesi lazım bu formunu, takım top 16 öncesi formda gözüküyor ama karar anlarında takımda güvenilecek bir kişi yok halen.
eyvallah dostum hoşgeldn

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçın son çeyreğini maalesef kaçırdım, koç Emir'e süre verdi mi son çeyrekte? Sanırım İzzet'i kazandığımız maç olarak kayıtlara geçebiliriz. Bu arada benim izlediğim kadarıyla 2. yarı Uşak'ın savunması çökmüştü, o yüzden maçın kalan kısmı çok rahat geçmiş, ilk çeyrek Obradovic çok kızmıştı, takımın toparlaması güzel oldu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın son çeyreğini maalesef kaçırdım, koç Emir'e süre verdi mi son çeyrekte? Sanırım İzzet'i kazandığımız maç olarak kayıtlara geçebiliriz. Bu arada benim izlediğim kadarıyla 2. yarı Uşak'ın savunması çökmüştü, o yüzden maçın kalan kısmı çok rahat geçmiş, ilk çeyrek Obradovic çok kızmıştı, takımın toparlaması güzel oldu.
Kenan BArış Metecan vs oynadı son çeyrek ,

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
benim gibi izleyemeyenlere

22de maç tekrarı FBTVde
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi

şurada dursun ..
takımın en çok asist yapan 2 oyuncusu Vidmar ve Zoriç :)
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2013, 22:50:03 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Maçı şimdi izledim
izzet sevindirici ,barış maalesef hem kendine hem bize yazık ediyor, yerine Berk oynamalı(78.defa aynı düşüncedeyim)

Garip gelebilir ancak maç içinde en memnun olduğum nokta Kleizanın zupanı yere çarpması sonra da hem zoricin hem de benchin ayaklanması idi. Bunu yapmakta geç kaldık, bana göre böyle tepkileri gs ve ksk maçlarında göstermeliydik.

Uşak'ın koçunu da beğendim bence bizim obradovicin yanına tbl2 ve/veya tel deneyimi olan birikimi bir koçu adapte etmemiz şart. Ahmet çakı veya ozan bulkaz iyi profiller çiziyor. Erdem Can'ın kısa olin deneyimi dışında bu kademelerde tecrübesi pek de yok gibi.
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Maçı şimdi izledim
izzet sevindirici ,barış maalesef hem kendine hem bize yazık ediyor, yerine Berk oynamalı(78.defa aynı düşüncedeyim)

Garip gelebilir ancak maç içinde en memnun olduğum nokta Kleizanın zupanı yere çarpması sonra da hem zoricin hem de benchin ayaklanması idi. Bunu yapmakta geç kaldık, bana göre böyle tepkileri gs ve ksk maçlarında göstermeliydik.

Uşak'ın koçunu da beğendim bence bizim obradovicin yanına tbl2 ve/veya tel deneyimi olan birikimi bir koçu adapte etmemiz şart. Ahmet çakı veya ozan bulkaz iyi profiller çiziyor. Erdem Can'ın kısa olin deneyimi dışında bu kademelerde tecrübesi pek de yok gibi.

Ahmet Çakı'yı ben de beğeniyorum. Ayrıca efendi bir insana benziyor.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
BBL 14 Maç, 05.01.2014 - [19.00] Aykon TED Kolejliler-Fenerbahçe Ülker
« Yanıtla #1031 : 30 Aralık 2013, 02:06:26 »
Maç Öncesi Bilgileri

Olympiakos deplasmanından sonra ligde Aykon TED Kolejliler'e konuk olacağız.

19.00'da başlayacak olan maçı LigTV 3 canlı yayınlayacak.

1996-97
TED Kolejliler-Fenerbahçe: 81-100
Fenerbahçe-TED Kolejliler: 92-73
2001-02
Fenerbahçe-TED Kolejliler: 83-78
TED Kolejliler-Fenerbahçe: 73-71
2002-03
Fenerbahçe-TED Kolejliler: 93-74
TED Kolejliler-Fenerbahçe: 82-96
2006-07
Casa TED Kolejliler-Fenerbahçe Ülker: 66-85
Fenerbahçe Ülker-Casa TED Kolejliler: 81-59
2007-08
Casa TED Kolejliler-Fenerbahçe Ülker: 74-97
Fenerbahçe Ülker-Casa TED Kolejliler: 70-77
2008-09
Fenerbahçe Ülker-Casa TED Kolejliler: 83-46
Casa TED Kolejliler-Fenerbahçe Ülker:50-70
2012-13
Fenerbahçe Ülker-TED Kolejliler: 79-77
TED Kolejliler-Fenerbahçe Ülker: 74-92

Bu maça kadar TED Kolejliler'de ligde 12 maç yaptık ve bu maçların 10'unu biz 2'sini ise TED Kolejliler kazandı. Deplasmanda ise 5 maçı biz 1 maçı da onlar kazandı.

Ayton TED Kolejliler (8-5)

Ligin güçlü takımlarından olan TED Kolejliler, 13. haftaya kadar 8 galibiyet 5 yenilgi ile 7. sırada yer alıyor. Evinde 6 maça çıkan TED Kolejliler 5 galibiyet 1 yenilgi aldı. TED Kolejliler evinde Anadolu Efes'e yenilirken, deplasmanda ise Uşak Sportif, Tofaş, Banvit ve Galatasaray Liv Hospital'a mağlup oldu. TED Kolejliler, Trabzonspor M.P (E), Gaziantep BŞB (D), Olin Edirne (E), Mersin BŞB (D), Beşiktaş Integral (D), Aliağa Petkim (E), Türk Telekom (E) ve Torku Konya (E) ise mağlup etti. 

Uşak Sportif-TED Kolejliler: 79-65
TED Kolejliler-Anadolu Efes: 62-74
Tofaş-TED Kolejliler: 89-84
Banvit-TED Kolejliler: 95-71
Galatasaray Liv Hospital-TED Kolejliler: 85-73

Takım İstatistikleri;

Sayı Ortalamaları: 77.8
Yedikleri Sayı Ortalaması:  78.4
Total Ribaunt Ortalamaları: 31.4
Hücum Ribauntu Ortalamaları: 9.1
Asist Ortalamaları: 19.6
Top Çalma Ortalamaları: 5.5
Top Kaybı Ortalamaları: 12.1
Blok Ortalamaları: 2.6
Faul Atışı Yüzdeleri: %67.0
İki Sayılık Yüzdeleri: %50.4
Üç Sayılık Yüzdeleri: %40.8

Sayı Liderleri

1- Vladimir Golubovic 16.3 sayı
2- Clay Tucker 13.4 sayı
3- Kristaps Valters 10.7 sayı

Ribaunt Liderleri

1- Vladimir Golubovic 8.6 ribaunt
2- Berkay Candan 5.0 ribaunt
3- Vanja Plisnic 3.7 ribaunt

Asist Liderleri 

1- Clay Tucker 4.7 asist
2- Kristaps Valters 4.3 asist
3- Aleksandar Rasic 3.0 asist

Blok Liderleri

1- Vladimir Golubovic 0.8 blok
2- Vanja Plisnic 0.6 blok

Top Çalma Liderleri

1- Clay Tucker 1.1 top çalma
2- Vladimir Golubovic 0.6 top çalma

Top Kaybı Liderleri

1- Kristaps Valters 2.4 top kaybı
2- Vladimir Golubovic 2.2 top kaybı

En Yüksek Yüzdeyle İki Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncu;

Vladimir Golubovic %61.8

En Yüksek Yüzdeyle Üç Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncu;

Kristaps Valters %54.5

En Yüksek Yüzdeyle Faul Atışı İsabetiyle Oynayan Oyuncu;

Berkay Candan %88.8

Fenerbahçe Ülker (9-4)

Ligde oynadığımız 13 maç sonunda 9 galibiyet 4 yenilgiyle 5. sırada yer alıyoruz. Deplasmanda ise 7 maçta 4 galibiyet 3 yenilgi aldık. Deplasmanda Tofaş, Banvit ve Galatasaray Liv Hospital'a ise mağlup olurken, evimizde ise tek yenilgimizi Pınar Karşıyaka karşısında aldık. Bu sezon bu haftaya kadar ise Mersin BŞB (D), Anadolu Efes (E),  Beşiktaş Integral (D), Aliağa Petkim (D), Türk Telekom (E), Torku Konya (E), Gaziantep BŞB (E), Trabzonspor Medical Park (D) ve Uşak Sportif (E) maçlarını da kazandık.

Kaybettiğimiz maçlar;

Tofaş-Fenerbahçe Ülker: 89-81
Banvit-Fenerbahçe Ülker: 91-76
Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker: 72-62
Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka: 66-76

Takım İstatistikleri     

Sayı Ortalamamız: 81.7
Yediğimiz Sayı Ortalaması: 72.7
Total Ribaunt Ortalamamız: 31.7
Hücum Ribauntu Ortalamamız: 9.1
Asist Ortalamamız: 20.6
Top Çalma Ortalamamız: 7.4
Top Kaybı Ortalamamız: 11.7
Blok Ortalamamız: 3.3
Faul Atışı Yüzdemiz: %70.3
İki Sayılık Yüzdemiz: %57.0
Üç Sayılık Yüzdemiz: %35.8

Sayı Liderlerimiz

1- Bojan Bogdanovic 14.8 sayı
2- Luka Zoric 11.0 sayı
3- Gasper Vidmar 10.5 sayı

Ribaunt Liderlerimiz

1- Nemanja Bjelica 5.9 ribaunt
2- Gasper Vidmar 5.1 ribaunt
3- Luka Zoric 4.9 ribaunt

Asist Liderlerimiz

1- Emir Preldzic 6.6 asist
2- Kenan Sipahi 3.2 asist
3- Bo McCaleb 2.5 asist

Blok Liderlerimiz

1- Luka Zoric 1.4 blok
2- Gasper Vidmar 0.7 blok

Top Çalma Liderlerimiz

1- Bo McCaleb 1.5 top çalma
2- Emir Preldzic 1.3 top çalma

Top Kaybı Liderlerimiz

1- Luka Zoric 1.9 top kaybı
2- Bojan Bogdanovic 1.8 top kaybı

En Yüksek Yüzdeyle İki Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncumuz;

Gasper Vidmar %77.3

En Yüksek Yüzdeyle Üç Sayılık İsabetle Oynayan Oyuncumuz

Ömer Onan %64.7

En Yüksek Yüzdeyle Faul Atışı İsabetiyle Oynayan Oyuncumuz;

Kenan Sipahi %85.7

Parkede Fener-Utkan
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Maç ile ilgili parça parça birkaç şey yazdım,onları toparlayayım.Öncelikle 30 sayı farkla kazanmak güzel.İzzet Türkyılmaz aldığı sürenin hakkını fazlasıyla verdi,geldi geleli en uzun süre aldığı maç oldu,Obradovic'in İzzet'e ligde 1-2 maç daha kredi vereceğini düşünüyorum.Barış Ermiş maalesef kafaca bitirmiş olayı,süre aldığı zaman olumlu hiçbir hareket yok,sanki yavaş yavaş Berk Uğurlu'ya süre vermek gerekiyor Barış'ın şu halini göz önüne alınca.Kenan Sipahi'yi basit oynadığı zaman izlemesi büyük zevk,fakat gereksiz zorlamalar yaptığı vakit saç baş yolduruyor.Ömer Onan 2011 yılından bu yana ilk defa bu kadar formda,Melih Mahmutoğlu artık kolay geçilmiyor rakiplerine.En önemli sorunlarımızdan birisi Kleiza'ya çok az top kullandırtıyoruz,mutlaka Kleiza'ya pozisyon hazırlamalıyız,Kleiza fizik olarak kendisine gelmeye başladı,işin savunma kısmını da yapmaya başlıyor,aldığı teknik faul sonrası Zoric ve bench'in gösterdiği reaksiyon olumlu.Zoric 2-3 maçlık düşüş sonrası kendisini bulmaya başladı.Metecan aldığı süree iyi işler yaptı.Yeni yıla galibiyetle girmek güzel.İnanıyorum ki Pire'den 2011 yılında olduğu gibi galbiyetle döneceğiz.Zaman zaman bende ağır eleştiri yapıyorum ama bu takım iyi yolda.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2013, 04:42:24 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1033 : 30 Aralık 2013, 10:05:53 »

abi en kötü olduğu maçta bile İzzet o boy ve atletizmiyle blok ve ribaund katkısı verir ancak bunları yaparken o 15 dakikada yapacağı pozisyon hatalarıyla, yapacağı saçma sapan top kayıplarıyla deli eder bizi bence. İzzet'in basketbol IQ'su çok düşük bana göre ama inşallah ben yanılıyorumdur. Çünkü İzzet'in belli bir standartta vereceği katkı muhteşem olur bizim için.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1034 : 30 Aralık 2013, 10:22:21 »
abi en kötü olduğu maçta bile İzzet o boy ve atletizmiyle blok ve ribaund katkısı verir ancak bunları yaparken o 15 dakikada yapacağı pozisyon hatalarıyla, yapacağı saçma sapan top kayıplarıyla deli eder bizi bence. İzzet'in basketbol IQ'su çok düşük bana göre ama inşallah ben yanılıyorumdur. Çünkü İzzet'in belli bir standartta vereceği katkı muhteşem olur bizim için.
aynı fikirdeyim
 büyük beklentilerim yok sadece türkiye liginde rotasyon oyuncusu olabilse bize ciddi anlamda çok katkı verir.