Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122752 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: TKBL 12. Maç, 25.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank
« Yanıtla #330 : 25 Aralık 2013, 22:08:53 »
Zehirli bir düşünce varsa 12 yaşındaki çocuğun üzerinde orjinal forma yok diye o formaya imza atmayan kişiye aittir o düşünce. Tabii o'nun düşüncesi mi daha zehirli yoksa o'nu savunanların mı bilemedim.

Fenerbahçe'nin şike yaptığını ima edenlere benim lafım hazır da ne sen kaldırırsın bunu ne forum onun için fazla bulaşma bu konulara.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
« Yanıtla #331 : 25 Aralık 2013, 22:09:20 »
Birseli unutmusum buyuk oynadi kaptan gercektn o da yukselise gecti son 4 5 macla helal valla. İste gormek istedigimiz Birsel bu, ayrica hem kadin basketcierin hem İniguezin laflarindan anladigim daha fazla taraftar desetgi istedikleri yonundeydi, umarim bu 'gercek' taraftarlari Gs disi maclarda da goruruz ::)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:10:44 Gönderen: erik2929 »
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #332 : 25 Aralık 2013, 22:11:55 »
abiler yapmayın allah aşkına gs yi yenmişiz galibiyet keyfi yaşayacağınıza nelerle uğraşıyosunuz koydukmuuuuuu koyduk ben ona bakarım.

Adam haklı beyler  :)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #333 : 25 Aralık 2013, 22:14:55 »
Zehirli bir düşünce varsa 12 yaşındaki çocuğun üzerinde orjinal forma yok diye o formaya imza atmayan kişiye aittir o düşünce. Tabii o'nun düşüncesi mi daha zehirli yoksa o'nu savunanların mı bilemedim.

Fenerbahçe'nin şike yaptığını ima edenlere benim lafım hazır da ne sen kaldırırsın bunu ne forum onun için fazla bulaşma bu konulara.
Siz de çok iyi biliyorsunuz şike yaptığımızı ima etmediğimi.. Eğer yaptığımızı düşünseydim açık açık yazardım kimseden korkum yok şükür.

4 Temmuz'da istifa etmesinin gerekliliğini şike'den bağımsız olarak yazdım. Eğer Fenerbahçe'nin Metris'ten yönetilmesi hoşunuza gidiyorsa özür dilerim.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ı maçtan önce eleştirdiğimi ilk sayfalara göz atarak görebilirsiniz. İyi akşamlar.
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:15:56 Gönderen: Kalathi kai faul »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #334 : 25 Aralık 2013, 22:17:18 »
Eğer Fenerbahçe'nin Metris'ten yönetilmesi hoşunuza gidiyorsa özür dilerim.

o süreçte Metris'ten yönetilmek şereftir ..

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #335 : 25 Aralık 2013, 22:17:52 »

Özür dilerim.

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #336 : 25 Aralık 2013, 22:21:20 »

imzamı atarım ben hiç gocunmadım.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #337 : 25 Aralık 2013, 22:24:15 »
O değilde Neden Matoviç oynamıyor diyordum ya..Ağzıma benim!! Yakubu hakkediyormuş..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #338 : 25 Aralık 2013, 22:25:44 »
bu galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkmamasını bende çok eleşritildim bu yanlış bir olay..
eleştirilecek laf edecek çok konu var zaten ama bence sap ile saman bazen karışıyor . fazla sevgi ve kinimiz objektifliğin önüne geçiyor ne yazık ki
haa bayan basketbol takımı sezon genelinde 2000 kişiye oynuyor da benim mi haberim yok ? yapılan yöntem çok yanlış tekrar söylüyorum büyün salon olmalıydı filan ama bugun o maça gidenlerin çoğu sezon boyunca bayan basketbol maçına gidenlerdi zaten

yöneticilerimizden İrem maça gitti zaten kız galatasaray veya diğer maç ayrımı yapmadan bütün maçlara gidiyor keza diğer moderatörümüz Sensiblex Kerem dostum da irem ile beraber maça gitti...

doğru yanlış taraftar ne istiyorsa onu bağırır yapacak birşey yok

Karşıyaka maçında '' heryer yolsuzluk vs gibi bir tezahüratta yapıldı '' ben bir yorum görmedim... bende açık konuşayım salonda bağırmadım .. ben o sırada maç ile ilgileniyordum ...

bende başkanın çoktan bırakmasını gerektiğini düşünüyorum ama orada fark 14 olmuş maç bitimine 1.40 kalmış taraftar gaza gelmiş  Aziz Yıldırım lehine bağırmasından niye rahtsız olunuyor bende onu anlamıyorum ,
ben umursamadım gitti , sevsekte sevmesekte bu klubün başkanı o .. orada Aziz Yıldırım lehine bağırılması kadar doğal birşey yok ki , taraftar orada maçın bittiği düşüncesine girip kutlamak istemiş
belki de el altından aldığı biletler yüzünden teşekkür ediyorlardır !!!! olamaz mı :)

Abdulah
sen geçen sene Barca maçında mıydın ? nereden biliyorsun o kişiler ile bu salondakilerin aynı insanlar olduğunu ?
tamamen kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım lütfen ....
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:28:49 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #339 : 25 Aralık 2013, 22:25:56 »
TEBRİKLER POTANINKRALİÇELERİ. çok iyi bir oyunla eze eze kazandık, gs ye maçın hiç bir dakikasında kazanabilcekleri hissini düşüncesini vermedi kızlarımız son 3 dkyı rölantiye almasa  fark 20 üzerine rahat çıkardı, Birsel, Angel, Wera harikaydı Cappie iyiydi Meral çok iyi Olcay faulsüz savunmasıyla ısrarlı rakip takibiyle hem kısa süre Birseli dinlendirdi hem rakibi yordu  Qu geldiğinden beri benim gördüğüm en iyi oyununu sergiledi, İvana maç eksikliğini hissettirdi performansının çok altındaydı ama sahada olması güven verdi ( kavgasız gecen maçlara son  ;D ) bu arada İvana nasıl oynadı Yacubu nun lisansı liğ ve Avrupa içindi şimdi değiştimi İvana liğ ve Avrupa, Yacubu sadece avrupadamı oynayacak ?

AZİZ YILDIRIM, FENERBAHÇE BAŞKANIDIR, saygı duyalım
maçları, oyuncuları, koçları, teknik trektörleri, performansları teknik taktik hataları eleştirip övsek,

Başkan düşmanlığı için antu
Başkan desteklemek için 12 num var burası sadece saha içlerinin konuşulduğu bir yer olarak kalsın bence
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:30:52 Gönderen: fırat80 »
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #340 : 25 Aralık 2013, 22:28:40 »
Abdulah
sen geçen sene Barca maçında mıydın ? nereden biliyorsun o kişiler ile bu salondakilerin aynı insanlar olduğunu ?
  Abi bu grup zaman o zaman yeni yeni türememiş miydi?Tamam dediğin gibi olsun

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #341 : 25 Aralık 2013, 22:28:57 »
bu galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkmamasını bende çok eleşritildim bu yanlış bir olay..

haa bayan basketbol takımı sezon genelinde 2000 kişiye onuyor da benim mi haberim yok ?

yöneticilerimizden İrem maça gitti zaten kız galatasaray veya diğer maç ayrımı yapmadan bütün maçlara gidiyor keza diğer moderatörümüz Sensiblex Kerem dostum da irem ile beraber maça gitti...

KArşıyaka maçında '' heryer yolsuzluk vs gibi bir tezahüratta yapıldı '' ben bir yorum görmedim...

bende başkanın çoktan bırakmasını gerektiğini düşünüyorum ama orada fark 14 olmuş maç bitimine 1.40 kalmış taraftar gaza gelmiş  Aziz Yıldırım lehine bağırmasından niye rahtsız olunuyor bende onu anlamıyorum ,
ben umursamadım gitti , sevsekte sevmesekte bu klubün başkanı o .. orada Aziz Yıldırım lehine bağırılması kadar doğal birşey yok ki , taraftar orada maçın bittiği düşüncesine girip kutlamak istemiş
belki de el altından aldığı biletler yüzünden teşekkür ediyorlardır !!!! olamaz mı :)

Abdulah

Cem Abi , Barça maçı için konuşamam ama Laboral maçında Taraftar tribünündeki 20-30 kişiden birisiydim. Ve bağıran kişilerin aynı kişiler olduğuna eminim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #342 : 25 Aralık 2013, 22:30:15 »
Abdulah

alıntı yaparken hata oluyor sanırım yorumlar karıştı..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #343 : 25 Aralık 2013, 22:33:05 »
Abdulah

alıntı yaparken hata oluyor sanırım yorumlar karıştı..
Alıntı yaparken hata oldu.Dediğin gibi olsun Cem abi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #344 : 25 Aralık 2013, 22:33:41 »

haa bayan basketbol takımı sezon genelinde 2000 kişiye onuyor da benim mi haberim yok ?

KArşıyaka maçında '' heryer yolsuzluk vs gibi bir tezahüratta yapıldı '' ben bir yorum görmedim...

Abdulah

Cem Abi , Barça maçı için konuşamam ama Laboral maçında Taraftar tribünündeki 20-30 kişiden birisiydim. Ve bağıran kişilerin aynı kişiler olduğuna eminim.

bağırmak doğru yanlış o kısım ayrı ama 3 senedir yaşadıklarımızı düşündüğün zaman  biraz insan psikolojisine bakıp bu olayları normal karşılaman lazım , sen sevmiyorsun hatta nefret ediyorsun olabilir  ben sana  saygı duyarım . adam seviyor ve bağırıyor ,
yeridir ,zamanıdır veya yeri veya zamanı değildir , doğrudur yanlıştır ama insanlar orada galibiyetin gazına gelip bağırmış olabilir yahu
koruma içgüdüsü böyle birşey ki başkan da orada duruyor , bu kadar sinirlenecek veya tepki verecek bir durum yok ki güzel kardeşim
benim dediğim o dur. biraz empati :)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:34:24 Gönderen: Cem Ağrak »