bu galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkmamasını bende çok eleşritildim bu yanlış bir olay..
eleştirilecek laf edecek çok konu var zaten ama bence sap ile saman bazen karışıyor . fazla sevgi ve kinimiz objektifliğin önüne geçiyor ne yazık ki
haa bayan basketbol takımı sezon genelinde 2000 kişiye oynuyor da benim mi haberim yok ? yapılan yöntem çok yanlış tekrar söylüyorum büyün salon olmalıydı filan ama bugun o maça gidenlerin çoğu sezon boyunca bayan basketbol maçına gidenlerdi zaten
yöneticilerimizden İrem maça gitti zaten kız galatasaray veya diğer maç ayrımı yapmadan bütün maçlara gidiyor keza diğer moderatörümüz Sensiblex Kerem dostum da irem ile beraber maça gitti...
doğru yanlış taraftar ne istiyorsa onu bağırır yapacak birşey yok
Karşıyaka maçında '' heryer yolsuzluk vs gibi bir tezahüratta yapıldı '' ben bir yorum görmedim... bende açık konuşayım salonda bağırmadım .. ben o sırada maç ile ilgileniyordum ...
bende başkanın çoktan bırakmasını gerektiğini düşünüyorum ama orada fark 14 olmuş maç bitimine 1.40 kalmış taraftar gaza gelmiş Aziz Yıldırım lehine bağırmasından niye rahtsız olunuyor bende onu anlamıyorum ,
ben umursamadım gitti , sevsekte sevmesekte bu klubün başkanı o .. orada Aziz Yıldırım lehine bağırılması kadar doğal birşey yok ki , taraftar orada maçın bittiği düşüncesine girip kutlamak istemiş
belki de el altından aldığı biletler yüzünden teşekkür ediyorlardır !!!! olamaz mı
Abdulah
sen geçen sene Barca maçında mıydın ? nereden biliyorsun o kişiler ile bu salondakilerin aynı insanlar olduğunu ?
tamamen kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım lütfen ....