Maçtan geldim ufak gerçeklerle başlayalım ve oyuna girelim.
Tabikide bileti bir yakınım vasıtasıyla aldım ama bu son anda oldu ben 6 da gider bi ihtimal alırım diyordum salona geldiğimde gişeler kapalı biletler tükenmişti yazıyordu.
Aziz Yıldırım burada hata yapmıştır hele hele 20 tane gs lıyı, gs bench'nin arkasında gördüğümde dahada sinirlendim bu duruma(murat özyerde bunlardan biri). Bu yerler Fenerbahçelilerindir bunu kimse gasp edemez.(aklıma cem ceminay küfürbaz metin şakası geliyor)
Aziz Yıldırım yönünden bakalım tabikide gürültü istemicek ,futbol iyi basket iyi ,yanlış anlaşılmasın sen orada gürültü çıkarırsan tabikide istemez seni.
Taraftar için şunu diyebilirim, yemin ederim caferağa atmosferi yaşadım sadece ama sadece bütünlük yoktu ama bağıranlarda ıslıklayanlarda hepsinin sesine yüreğine sağlık kimse oturup bazı forumdaşların deyimiyle çekirdek çitlemedi.Oturanlar zaten caferağadan beri maça gelen büyük amcalarımız çocuğu coluğu ile gelmiş kişilerdi ki onlarda zaten özellikle oraya yönlendirildiler güvenlik tarafından , gençler hep bench karşısına oturtuldu.
Maç kafa kafaya başladı daha sonra aldık sazı elimize bi birsel yazdı , bi cappie yazdı ,veremeyanka blokladı angel savaştı.Quanitra en kritik yerlerde ribaunt çekti helal olsun sakat eliyle bunları yaptı.
Özellikle şunu belirtmek isterim ki 3.periyotta bakın 3.periyotta fark 18 olduğunda koyduk mu tezahuratı giriliyordu ki engellendi, şu acemiliği hala üstümüzden atamıyoruz maç daha bitmedi ki bunu maçın sonunda gördük tamam eğleniyoruz falan ama gs da ted kolej değil fırsatını bulunca kapar arayı ki biraz öyle oldu.
Ve maç sonuna doğru ki aziz yıldırım ayaklandığında , tezahurat girildi, yaptıkları yanlış bu nasıl aşılır bilmiyorum ama bu takım buralara geldiyse başkan sayesindedir ki bende tezahurata katıldım ve sadece 45 saniye sürdü.
Cappie için ufak not ablam sen nasıl bir şeysin ya resmen mest etti gönülleri. Bi pozisyon oldu birileri kapıştı şuan tam hatırlamıyorum ivana -zeleous sanırım taraftar ayakladı herkes aşağı indi nerdeyse cappie hemen sakin kontrol bende dedi ve maçıda kopardı zaten .Tüm takıma bu akşamı bize yaşattıkları için çok ama çok teşekkürler.