Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Ligi (2013 - 2014 )  (Okunma sayısı 122751 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erik2929

• Üye
Ynt: TKBL 12. Maç, 25.12.2013 - [20.00] Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank
« Yanıtla #345 : 25 Aralık 2013, 22:36:53 »
Bu arada keyiflenmek istiyorsaniz Gs forumlarina gidin okudukca gulmekten yerlere yatiyorum. Mactan once bunlardan bu sene birsey olmaz rahat sampiyonuz diyenler yine subeyi kapatiyorlar :))
You're never as good as everyone tells you when you win, and you're never as bad as they say when you lose

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #346 : 25 Aralık 2013, 22:37:29 »
Abi , ben de aziz bey'den aynı empatiyi bekliyorum. Aziz Yıldırım diye bağıranlar kimsenin ulaşamadığı biletlere ulaşırken , Yönetim İstifa diye bağıran kısım maçlara alınmıyor. İkisi de düşünce özgürlüğünün ürünüyse iki tarafa da eşit uzaklıkta olmak zorunda yönetim. Ama Aziz Bey rüzgar nereden esiyorsa oraya göre hareket ettiği için benim eleştirim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #347 : 25 Aralık 2013, 22:41:02 »
Abi , ben de aziz bey'den aynı empatiyi bekliyorum. Aziz Yıldırım diye bağıranlar kimsenin ulaşamadığı biletlere ulaşırken , Yönetim İstifa diye bağıran kısım maçlara alınmıyor. İkisi de düşünce özgürlüğünün ürünüyse iki tarafa da eşit uzaklıkta olmak zorunda yönetim. Ama Aziz Bey rüzgar nereden esiyorsa oraya göre hareket ettiği için benim eleştirim.

bence sen yaptığın şu yorum ile '' "Aziz Yıldırım" tezahüratlarının bu kadar gecikmesi şaşırttı. '' haklı iken haksız konuma düştün...

bende seninle yukarıda yazdıkların ile tamamen aynı düşünüyorum ama şu yukarıdaki yorumu ben yazmazdım çünkü bence gerek yoktu.

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #348 : 25 Aralık 2013, 22:43:21 »

bence sen yaptığın şu yorum ile '' "Aziz Yıldırım" tezahüratlarının bu kadar gecikmesi şaşırttı. '' haklı iken haksız konuma düştün...

bende seninle yukarıda yazdıkların ile tamamen aynı düşünüyorum ama şu yukarıdaki yorumu ben yazmazdım çünkü bence gerek yoktu.

Kinaye yapmadım abi ciddi manada şaşırdım bu kadar gecikmesine :)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #349 : 25 Aralık 2013, 22:45:01 »
bu galatasaray maçının biletlerinin satışa çıkmamasını bende çok eleşritildim bu yanlış bir olay..

haa bayan basketbol takımı sezon genelinde 2000 kişiye onuyor da benim mi haberim yok ?

yöneticilerimizden İrem maça gitti zaten kız galatasaray veya diğer maç ayrımı yapmadan bütün maçlara gidiyor keza diğer moderatörümüz Sensiblex Kerem dostum da irem ile beraber maça gitti...

doğru yanlış taraftar ne istiyorsa onu bağırır yapacak birşey yok

KArşıyaka maçında '' heryer yolsuzluk vs gibi bir tezahüratta yapıldı '' ben bir yorum görmedim...

bende başkanın çoktan bırakmasını gerektiğini düşünüyorum ama orada fark 14 olmuş maç bitimine 1.40 kalmış taraftar gaza gelmiş  Aziz Yıldırım lehine bağırmasından niye rahtsız olunuyor bende onu anlamıyorum ,
ben umursamadım gitti , sevsekte sevmesekte bu klubün başkanı o .. orada Aziz Yıldırım lehine bağırılması kadar doğal birşey yok ki , taraftar orada maçın bittiği düşüncesine girip kutlamak istemiş
belki de el altından aldığı biletler yüzünden teşekkür ediyorlardır !!!! olamaz mı :)

Abdulah
sen geçen sene Barca maçında mıydın ? nereden biliyorsun o kişiler ile bu salondakilerin aynı insanlar olduğunu ?
tamamen kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım lütfen ....

Cem Abi , Barça maçı için konuşamam ama Laboral maçında Taraftar tribünündeki 20-30 kişiden birisiydim. Ve bağıran kişilerin aynı kişiler olduğuna eminim.

bağırmak doğru yanlış o kısım ayrı ama 3 senedir yaşadıklarımızı düşündüğün zaman  biraz insan psikolojisine bakıp bu olayları normal karşılaman lazım , sen sevmiyorsun hatta nefret ediyorsun olabilir  ben sana  saygı duyarım . adam seviyor ve bağırıyor ,
yeridir ,zamanıdır veya yeri veya zamanı değildir , doğrudur yanlıştır ama insanlar orada galibiyetin gazına gelip bağırmış olabilir yahu
koruma içgüdüsü böyle birşey ki başkan da orada duruyor , bu kadar sinirlenecek veya tepki verecek bir durum yok ki güzel kardeşim
benim dediğim o dur. biraz empati :)

Anlaşıldı Cem abi,sen ne dersen zaten makbüldür, Maçı konuşuruz bir ara
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2013, 22:48:28 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #350 : 25 Aralık 2013, 22:46:31 »

artı gerek yok abi tüm branşlar iyi giderken insan neden istifa diye bağırırki.
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

istanbul1986

• Ziyaretçi
« Yanıtla #351 : 25 Aralık 2013, 22:47:36 »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #352 : 25 Aralık 2013, 22:47:46 »

Kinaye yapmadım abi ciddi manada şaşırdım bu kadar gecikmesine :)
tamam işte Yusuf :) bende diyorum ki gerek yoktu 
benim ne demek istediğimi anladın sanırım , başkana laf edeceksen benim gibi ya maç öncesi veya maç sonrası yapsan bence daha sağlıklı olur. benim fikrim maç sırasında hele ki önde iken böyle cümle bence gereksiz oluyor ..
ama fikir senin fikrin :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #353 : 25 Aralık 2013, 22:49:33 »
eleştiriye açık olalım, muhaliflere hoşgörülü bakalım, düşünce özgürlüğü olsun, demokrasi bunu emreder olayı yüzyılın en büyük yalanıdır.

demokrasi büyük bir yalandır zaten böyle birşey yok.

açılımlar sayfalarda kalır, dünyanın hiçbir ülkesinde demokrasi yoktur, kaldı kulüplerde olsun, güç kimdeyse onun borusu öter, Aziz Yıldırım gider, başkası gelir, bazı şeylerin değişeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

ki Nedim Karakaş başta olmak üzere birçok kişinin yattığı yerden para kazandığını söyleyen biri olarak bana Aziz Yıldırım'a dokundurmuyor demek değişik bir kafa yapısı ister.

herşeyin yeri ve zamanı var.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #354 : 25 Aralık 2013, 22:49:51 »
branş fark etmeksizin galatasarayı yenmek güzel oluyor yahu :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #355 : 25 Aralık 2013, 22:51:01 »
eleştiriye açık olalım, muhaliflere hoşgörülü bakalım, düşünce özgürlüğü olsun, demokrasi bunu emreder olayı yüzyılın en büyük yalanıdır.

demokrasi büyük bir yalandır zaten böyle birşey yok.

açılımlar sayfalarda kalır, dünyanın hiçbir ülkesinde demokrasi yoktur, kaldı kulüplerde olsun, güç kimdeyse onun borusu öter, Aziz Yıldırım gider, başkası gelir, bazı şeylerin değişeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

ki Nedim Karakaş başta olmak üzere birçok kişinin yattığı yerden para kazandığını söyleyen biri olarak bana Aziz Yıldırım'a dokundurmuyor demek değişik bir kafa yapısı ister.

herşeyin yeri ve zamanı var.
Kemalim seni bugun extra bi dolu gördüm ?
yargıtay filan yaklaşıyor Derin Derin geriliyorsun sanki  8) 8)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #356 : 25 Aralık 2013, 22:51:17 »
Maç öncesinde de bilet konusu yüzünden eleştirmiştim ama haklısın abi gereksiz uzattım biraz.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #357 : 25 Aralık 2013, 22:54:04 »
branş fark etmeksizin galatasarayı yenmek güzel oluyor yahu :)

İşte bu  :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #358 : 25 Aralık 2013, 22:56:44 »

yıl bitmeden karar açıklanacak zaten abi, onun için diyorum, yerli yersiz her konuya Aziz Yıldırım sıkıştırmanın manası yok, az kaldı, 1 hafta içinde dananın kuyruğu kopacak, gergin bir dönemden geçiyoruz, herkesin hassas noktaları var.

şu dönemdeki tüm laf sokmaları gereksiz buluyorum, eleştiri demiyorum, laf sokma diyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #359 : 25 Aralık 2013, 22:58:46 »

yıl bitmeden karar açıklanacak zaten abi, onun için diyorum, yerli yersiz her konuya Aziz Yıldırım sıkıştırmanın manası yok, az kaldı, 1 hafta içinde dananın kuyruğu kopacak, gergin bir dönemden geçiyoruz, herkesin hassas noktaları var.

şu dönemdeki tüm laf sokmaları gereksiz buluyorum, eleştiri demiyorum, laf sokma diyorum.

olabilir kemalim ne derim biliyorsun Klavyenin ruhu yoktur ,
yazılan şey bazen maksadını aşarak anlaşılır , senin hassasiyetini anlıyorum  8)
güzel bir maç almışız aynı renklere gönül vermişiz boş yere üzülmeye gerek yok ,