Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Final serisi biter bitmez tüm yabancılarla yollar ayrılmalı koç ve devşirme Q dahil.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İlk maçı kaybettik geçmiş olsun
Bu takım taraftarı daha çok hasta eder.
O kelimeyi lütfen kullanma değerli nihat hocam.  Hiçbir spor sonucu insan hayatından kıymetli değil
Saygılar

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Hiç şaşırmadım...

2-0 OLUR...Seri PAZARA
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yusufum küfür etmek sana yakışmıyor hele ki bu forumda üzüldüm :( :( :(
Dostlar kanser kelimesini spor benzetmesi için kullanırsanız ben editleyecegim bilginiz olsun.. maç siniri olabilir heleki galatasaray a yenilmek insanı cidden çok yoruyor üzüyor ama uzuldugumuz ile kalsın ...

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
"Quanitra-Angel-Yakubu.Malesef oyun içi zekası çok düşük oyuncular bunlar.Cappiede bugün bu gruba katılınca +10 farkla önde olacağımız maçı berabere götürüyoruz"

Mükemmel bir analiz, katılmamak mümkün mü?
Bunların hepsi oyun içi zekası düşük oyuncular, hepsini seneye atalım.
İşimiz zor.

"matovic maçı sattı resmen.
yedigi teknik, yaptıgı gereksiz faul + top kaybı
hepsi son ceyrek oldu."

Olay bundan ibarettir: Kaski ile son maçta rakip ayşegül'ün yaptığı şarj sonucu yere düştükten sonra teşebbüs etmeye kalktığı "Teknik Faul" değerindeki hareketi takım arkadaşları engellemişti. Bu gün farkedemediler: 57-57 iken oyun zekası yüksek olan Matoviç bir anda 61-57 yenik düşmemize sebep oldu.

Matoviç kalsın, diğerleri gitsin.
Ahmet Dursun, Seba gitsin.

Evet.

NOT: Uyarında haklısın canım Cem kardeşim.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 22:10:15 Gönderen: TitoSantana »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Yıne yenılmışız....sasırdım mı veya uzuldum mu? Hayır....zaten belliydi.....gs kocu "cok havalandık...ınsallah fener bızı sondurmez" dedıgınde bıle ınanmadım bu takıma....yıne aynı senaryo oynanmış zaten...cappıe mato koc hakemler.....
Ilk sayfalara yazmıştım....demırel hakemlerden yAna garantı vermış galatasaraya....(garantı derken sıkıntı cekmeyeceksınız demış) bunu ben duyuyorsam bu subenın yönetıcısı menajerı nasıl duymaz....onlem almaz....
En cok korktukları maçı da kazandıklarına gore serıyı 3-0 bıtırırler...zaten ne dersenız  deyın hakedıyorlar....ben galatasaraya herhangı bır branşta en son ne zaman 4 kere ustuste yenıldıgımızı hatırlamıyorum bır sezon da....ustelık ıkı tanesı fınal hemde bırı sampıyonlar lıgı fınalı...
Artık bu pisliği nasıl temizlerler bılmem...bu takımı komple satsan, kocu yollasan ne olur Artık....bu kadar rezıl olduktan sonra bıle tedbır almayanlar var bu tablo bu kadro seneyede aynıen devam eder merak etmeyın

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bunlar Kişilik meselesi..Matoviç Ahmet Mehmet farketmez...

Bunu 3 senedir yapıyor 3 senedir izliyoruz..Ben maça bakmadım..Lakin şunu söylemem lazım...Bir takımın uzunlarından bir tanesi bile hareketli değilse buna Vera da dahil bişey olmaz o takımdan...

Neyse seri bitsin diyoruz da bir şey olcağı yok!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Maçı baştan sonra izledim. İlk aklıma kalan tek Angel'ın attığı son saniye üçlüğü taaaa uzaklardan. İkinci yarı sahada rezil bir QU Ne yaptığını bilmeyen dengesiz bir Matoviç , günündeyse attığını sokan değilse allah ne verdiyse sallayan Cappy, vatan millet sakarya vari hücum eden Angel ve ve ve ne yazık ki çok güvendiğim ama beni hayal kırıklığına uğratan Esmeral ve formsuz Birsel. Hal böyle olunca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor. Çünkü bu gibi maçların sonucunu ufak detaylar belirliyor. Jakubu ise tam bir tank ama dengesiz bir tank. Ya savuruyor , uçuruyor ya da denizlere döküyor.

Koça gelince Inuguez de beni tamamen şaşırttı. İnsan pivotlarına bir Screen yap forvetler yada oyun kurucal rahat bir şekilde dribbling yapsın. Yok seyrediyor. Birselde çok haeketli vurunca adam geçebilen bir oyuncu ya. Neyse sonuç olarak şampiyon olmamız seneye kaldı ama bu kadroyla değil...Not: Acaba Nevriye Yılmaz'ı çok mu arıyoruz...

Çevrimdışı Lf1907

• Üye
  • Yer: dark side of the moon - istanbul
Bu sene son olmalı...
Arkası olmamalı,
Söyletme artık Fener!
Acı hasret şarkısı...
FENERBAHÇE Hayattır ! | http://okulacik.blogspot.com/

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
@tafmann  kardeşim,

Biz de bu maçı baştan sona FBTV'den seyrettik. Hakemlerin sonuca net etkisi olmadı.
Yok öyle bir şey.

Artı, maça bakmadığını söyleyen @murat kaya kardeşimiz Vera'nın şu anda kontrat feshine uğramadığını bilmiyormuş gibi cümle kurmuş.
Yorum yok.

Ayrıca: "Yensek de yenilsek de.." derken, bu sözümüze sahip çıkmalıyız.

Diye düşünüyorum.

Sevgiler.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ben sancho ve nevriye den ayni sayilari yemekten sıkıldım ama kenardaki vasifsiz adam anca seyrediyor.ayrica zor hareket eden nevriye yide yildiz yaptilar helal olsun hepsine

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
@tafmann  kardeşim,

Biz de bu maçı baştan sona FBTV'den seyrettik. Hakemlerin sonuca net etkisi olmadı.
Yok öyle bir şey.

Artı, maça bakmadığını söyleyen @murat kaya kardeşimiz Vera'nın şu anda kontrat feshine uğramadığını bilmiyormuş gibi cümle kurmuş.
Yorum yok.

Ayrıca: "Yensek de yenilsek de.." derken, bu sözümüze sahip çıkmalıyız.

Diye düşünüyorum.

Sevgiler.

Ben maçı izlemedim abi...

Onu yazmamın sebebi ne kadar saçma sapan bir yapılanma içinde olduğuzu göstermekti...Olsa da olmasada bu sene başının bir hata olduğuna kanıt demek istedim

Yoksa ben uçan kuşu havada görsem tanırım konu bayan basketbol olunca.

Neyse...
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 22:35:16 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ayrica bir de şebnem faktörü var ki boş bırakarak ne amaçliyorlar anlamak mümkün değil yine atti 2 tane üçlük

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
Matovic, quanitra (ki bu arkadas yerine baska birini devşirmek lazım. Devşirmek için devşirmeyelim artık) yaptıgı hataları bir kenara koyarsak
bu maç tamamen kacırdıgımız çok kolay atıslar yüzünden gitti desek yanlıs olmaz. Farkı 10lara cekebilecegimiz kısımda hep yakın gitti maç

Alan savunması bu serinin anahtarı.
Bir de anlamadıgım bu ısılın sutunu neden riske etmiyoruz. Yani ısılın sutuna kalacaklarsa bırakalım sabaha kadar atsın. ona gidecek adamı tepede devamı bos kalıp sut atan/servis yapan Sanchoya verelim.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 22:45:31 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Ribaundlarda 38-29 üstün olduğumuz bir maçı kaybetmek benim canımı acıttı.Üçlükler herzaman girmez.Bu maçta bizimkiler daha isabetli attılar.2 liklerde onlar bizden üstün.Maçın sonucunu serbest atışlar belirledi.Odeabank serbest atışlarda 18 sayı biz ise 4 sayı bulduk.Euroleage verdik birde üstüne bunlara sahamızda kupayı verirsek yanarız.Son maça kalırsa o ambiyansta bize maçı vermezler.3 maç üstüste kazanırmıyız çok zor.Mantıken bunlar söylenebilir ama ne olacağını hep beraber göreceğiz.Allah sonumuzu hayır etsin.Dualarımız kabul olsun.