Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66977 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
ne hale getirdiler bizi...şu takımdan ümit keseceğimi söyleseler gülerdim şimdi  kazanacaklarından ümidimiz yok....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Zaten bu tür durumlarda çalmanın en kolay olduğu maçlar ilk maçlardır. Galatasaray zafer sarhoşluğu ve ev sahibi rehaveti yaşarken ilk maçı uyutup alırsan alırsın. Alamazsan hem ikinci maç onlar daha çok serinin içinde olur, hem sen biraz daha karamsarlaşmış olursun. Dolayısıyla genellikle ikinci maçlarda direnç göstermezsin. Yani kadın basketboludur bu; ne zaman ne olacağı belli olmaz ama bugün oynanacak maçı Galatasaray'ın çok zorlanmadan, 15-20 sayı farkla kazanacağını düşünüyorum.

Belki Metro Enerji'de bir maç alırız ve seri beşinci maça kalmadan orada biter.

İlk maçı bizim pasaklı kontesler alsaydı hikaye tersine dönerdi. Bugün alma şansları ilk maça göre çok daha az. Hatta bugün direnç gösterebileceklerine de ihtimal vermiyorum. (Hoş, ilk maçın sonucundan bir gün sonra haberim olduğu için ne kadar direnç koydular onu da bilmiyorum. Skora bakıp konuşuyorum.)

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Yine bi 5-10 tane boş turnike kaçar, Şebnem den en az 3 tane boş üçlük yeriz, Nevriye orta mesafe manyağı yapar... Bizimkilerden ekstra gelmezse zorlanmadan kazanırlar

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Zaten bu tür durumlarda çalmanın en kolay olduğu maçlar ilk maçlardır. Galatasaray zafer sarhoşluğu ve ev sahibi rehaveti yaşarken ilk maçı uyutup alırsan alırsın. Alamazsan hem ikinci maç onlar daha çok serinin içinde olur, hem sen biraz daha karamsarlaşmış olursun. Dolayısıyla genellikle ikinci maçlarda direnç göstermezsin. Yani kadın basketboludur bu; ne zaman ne olacağı belli olmaz ama bugün oynanacak maçı Galatasaray'ın çok zorlanmadan, 15-20 sayı farkla kazanacağını düşünüyorum.

Belki Metro Enerji'de bir maç alırız ve seri beşinci maça kalmadan orada biter.

İlk maçı bizim pasaklı kontesler alsaydı hikaye tersine dönerdi. Bugün alma şansları ilk maça göre çok daha az. Hatta bugün direnç gösterebileceklerine de ihtimal vermiyorum. (Hoş, ilk maçın sonucundan bir gün sonra haberim olduğu için ne kadar direnç koydular onu da bilmiyorum. Skora bakıp konuşuyorum.)

Katılıyorum bende..Şimdiye kadar orada aldığımız tüm maçlar deplasmandaki ilk maçlardı..Genelde 2. lerde hep fark yedik
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
GALİBA SANIRSAM KAZANIP SERİYİ EŞİTLERİZ
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
GALİBA SANIRSAM KAZANIP SERİYİ EŞİTLERİZ

Valla keşke ama sanırsam bize yine hüsran olur...
Merak ediyorum bizim koça soran olacak mı, G.Saray'ı üst üste 3 kere yenmek zordu 5 kere üst üste yenilmenin sırrı ne? Bunu bizimle paylaşsa da aydınlansak

Çevrimdışı bugra

• Üye
Ben de gs'nin daha bir rehavet içerisinde olabileceğini düşünüyorum açıkçası bugün. Polyanna modunda mıyım acaba ? Ne bileyim işte umut bitmiyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ben de gs'nin daha bir rehavet içerisinde olabileceğini düşünüyorum açıkçası bugün. Polyanna modunda mıyım acaba ? Ne bileyim işte umut bitmiyor.

Keşke ama bizim takıma güvenemiyorum ki...Aslında takımı geçtim hocaya güvenmiyorum...O adamın bu takıma vereceği bir şey var mı merak ediyorum...Gitsin rakibi övsün işimiz zor desin sadece

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
taffman abini taktı Roberto ya :) ahaha

içine murat mı kaçtı bu aralar yoksa abi ikiniz beraber teşkilat mı kurdunuz ;)

Kemal yetiş Roberto yu yıyecekler ahahahah

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
taffman abini taktı Roberto ya :) ahaha

içine murat mı kaçtı bu aralar yoksa abi ikiniz beraber teşkilat mı kurdunuz ;)

Kemal yetiş Roberto yu yıyecekler ahahahah

hepimiz taktık hocaya malesef Cem, tek olumlu katkısı yok takıma

Çevrimdışı burak karacay

• Üye
  • Yer: İstanbul / Beylikdüzü
Oyuncular inanmıyor, hakemler doğruyor, sahada ruh yok.. Son yıllarda gördüğüm en ruhsuz takım.. Geçmiş ola

5 dk izlemek yetti, daha fazla tahammül edilebilecek seviyede bir takım değil.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2014, 15:12:37 Gönderen: burak karacay »

Çevrimdışı exex

• Üye
buraya kötü şeyler yazmak yasak dimi :D ?

HELAL OLSUN KIZLAR SİZE

Çevrimdışı exex

• Üye
İsfendiyar Zülfikari  ilgileniyor sanırım Bayan Basketbol ile. biraz yürüyeyim twitter dan...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
tek periyotta 30 sayılar bulan takımdan 10 sayı bulamayan takıma gerilemek kabus resmen

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlk maçı kazansak belki bir şans olurdu ancak buradan sonra seriyi çevirmek çok zor.

FENERBAHÇE