Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66977 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Eğer 2. maçı kazanırsak o zaman her şey değişir. Bunun yolu da hem takım savunması hemde pivotların screen yapmaları olacak. Aksi halde içerde 2 maçı kazanmanın yanında 5. maçta gs'nin evinde olur o zaman maçı hiç vermez şampiyon olurlar...Bişey daha ne yapıp edip Işıl ve Nevriye'yi faul problemine sokmak lazım...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Belki kızanlarınız olacak bana ama Birseli severim, Esmeralı da Cappyi de. Ama Cappy ve Esmeralin şutlarının sürekli ıska olmasını hele de Esmeralin çemberi bile tutturamamasını anlayamıyorum. Uzunlarımız zaten başka bir alem, geriye tek deli fişek Angel kalıyor ki o da Allah ne verdiyse dalıyor başarabilirse sayıyı yapıyor veya faul alıyor ama genelde ya steps yapıyor ya direkt topu kaybediyor hoca zaten ...... bana göre kenardan oyun çizemeyen adam almış medet bekliyoruz, geçmişler ola :(
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 23:38:03 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
@tafmann  kardeşim,

Biz de bu maçı baştan sona FBTV'den seyrettik. Hakemlerin sonuca net etkisi olmadı.
Yok öyle bir şey.

Artı, maça bakmadığını söyleyen @murat kaya kardeşimiz Vera'nın şu anda kontrat feshine uğramadığını bilmiyormuş gibi cümle kurmuş.
Yorum yok.

Ayrıca: "Yensek de yenilsek de.." derken, bu sözümüze sahip çıkmalıyız.

Diye düşünüyorum.

Sevgiler.

Abı ben maçı ızlemedım zaten sadece sonuca baktım forumda sadece...hakem ıle ılgılı yorum gördüğüm ıcın yazdım o kısmı...dedıgınız doğru ama galatasaraya 4 kere üst üste yenılen takıma da pek uymuyor bu sözler sahada ter dokenler ıcın geçerli o destek

Çevrimdışı bg1976

• Üye
Seyretmedim , inşallah son maça kalır kupayı bizim sahamızda kaldırmazlar El faciasından beter olur.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Seyretmedim , inşallah son maça kalır kupayı bizim sahamızda kaldırmazlar El faciasından beter olur.

Merak etme kardeşim, bizim sahamızda kupa kaldıramazlar.
Genel görüşün aksine FB Bayan Basket takımını bu akşam beğendim.

Bizim kızlar da farkında bunun son şansları olduğunu.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
biz onların sahasında 2 tane kaldırdıkda noldu?
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Merak etme kardeşim, bizim sahamızda kupa kaldıramazlar.
Genel görüşün aksine FB Bayan Basket takımını bu akşam beğendim.

Bizim kızlar da farkında bunun son şansları olduğunu.

Abi çok iyi niyetlisin..Yanlış anlama cidden söylüyorum bunu..

Gerçekten
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı bg1976

• Üye
biz onların sahasında 2 tane kaldırdıkda noldu?
Taraftar psikolojisi açısından kötü olur.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
sevgili dostlar maçı kaybettik üzgünüz ve kızgınız haklı olabilirsiniz.ama adını yazmak istemediğim hastalıkla kendinizi harap etmeniz üzücü Allah kimseyi o hastalıkla sınamasın bazı insanların çok hassas olduğu bir konu bu.maç gelince kaç kişi kazanacak diyordu onun kendinizi sıkıntıya sokmayın turnike bile atamayan takımdan bana ne....

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
70-69 maç 33 saniye kala hangi akla mantığa dayanarak faul yapıyorsun

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun

o maçı ben de seyrettim ama ikimiz aynı maçı seyretmemişiz demekki kardeşim. Özellikle son 2 periyotta takım iyi savunma yaparken gs hücumlarında süre bitmesine yakın anlarda afedersin de herşeye düdük çalan temas bile olmadığı görülen pozisyonları faul atışlarıyla cezalandıran hakemler vardı sahada. Biz kötüydük evet ama onlar bizden daha kötüydü resmen hakemler ayakta tuttu gsı.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 11:46:23 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
o maçı ben de seyrettim ama ikimiz aynı maçı seyretmemişiz demekki kardeşim. Özellikle son 2 periyotta takım iyi savunma yaparken gs hücumlarında süre bitmesine yakın anlarda afedersin de herşeye düdük çalan temas bile olmadığı görülen pozisyonları faul atışlarıyla cezalandıran hakemler vardı sahada. Biz kötüydük evet ama onlar bizden daha kötüydü resmen hakemler ayakta tuttu gsı.

Valla hiç şaşırmadım; garantiyi almışlar tepeden

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Seride 2. maç.. 1-0 gerideyiz.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
2-0 olur, bu işkence de çabuk biter inşallah....

Çevrimdışı bg1976

• Üye
2-0 olur, bu işkence de çabuk biter inşallah....
Aynı dileklerine katılıyorum , zerre kadar güvenim yok bu takıma.