Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
avrupadaki rezillik sonrası bir umut tv karşına geçen renkdaşlara sabırlar diliyorum. Lakin bu koç müsvettesi ile bu oyuncu profili ile bu serinin biteceği belliydi. Bize yakışanı yaptık seri sonlanırken içimize oturan bir darbeyle oldu her zamanki gibi, son yılların en iyi kadrosuna karşı 3 kupa vermek geçmiş yılların başarısı nasıl hepa olur diye düşünülse böylesi tam olurdu ne yazıkki de öyle oldu.

aziz yıldırımın gitmesini ve artık bu branşların keyfi günlük gazlamslar yerine adamakıllı yapılan yatırım karşılığı beklentilerin gerçekleştiğini görmek nasip olur umarım.

Biz fenerbahçeyiZ akşam bir şampiyonluk kutlayacağız . Selam olsun.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Özcan en doğrusunu yazmış aslında Angel hariç ne kadar yabancı varsa göndereceksin. Ben Quanitrayı herşeye rağmen tutardım. Bütün şubedeki ahbap çavuşları gönderip yepyeni bir yönetici kadro yeni Teknik kadroyla yerli oyuncu takviyesiyle yabancılarını da sil baştan yeniden takımı kurup devam ederdim.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
sana koç diyeni alıpta transfer edenin ve hala kovmayıp takımın başında tutanın taaaaaa ... bib..bib...bib...
İLGİNÇ koç kaybetmek için elinden geleni yaptı nerdeyse 40 dk yacubuyu oynattı maç nasıl  kaybedilir herkeze gösterdi İVANA sezonun en iyi başlangıcını yapmış cıkardı bir daha almadı kenardaki kızlar CANSU, HÜLYA, KÜBRA, MELİSA FENERBAHÇEDE oynama yeteneginde degilse neden kadroda tutup şişkinlik yapıyorsun 7 kişiyle cık kenarda oyuncu olmasın mazeretin olur

koç la oyuncularının arası bozuk biliyorsun avrupa gitmiş en azından ligi kurtaralım deyip mantıken oyuncuların hepsini yollayamayacagına göre hocayı rusyada bırakmazsan şampiyonluguda hediye edersin rakibine
basketbol şubesi baştan aşagı degişmeli
bu nasıl bir kabullenmedir anlamadım oyunu sertleştirme yok hatalı düdüklere tepki yok vur enseme al ekmegimi tarzı harekatlar
hepsi bir yana hakem rezaletide ayrı ne zaman ataga kalkıp maçı elimize aldık anında düdüklerle durdurdular bizi
(   FENERBAHÇE  )

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
avrupadaki rezillik sonrası bir umut tv karşına geçen renkdaşlara sabırlar diliyorum. Lakin bu koç müsvettesi ile bu oyuncu profili ile bu serinin biteceği belliydi. Bize yakışanı yaptık seri sonlanırken içimize oturan bir darbeyle oldu her zamanki gibi, son yılların en iyi kadrosuna karşı 3 kupa vermek geçmiş yılların başarısı nasıl hepa olur diye düşünülse böylesi tam olurdu ne yazıkki de öyle oldu.

aziz yıldırımın gitmesini ve artık bu branşların keyfi günlük gazlamslar yerine adamakıllı yapılan yatırım karşılığı beklentilerin gerçekleştiğini görmek nasip olur umarım.

Biz fenerbahçeyiZ akşam bir şampiyonluk kutlayacağız . Selam olsun.

senin renktaşını yesinler cenk :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Başkanımızın kızı Cappie hasretleri 2/8 iki sayı, 1/5 üç sayı gibi mükemmel istatistikler yakalamış..Hem de böyle zor bir maçta takımımızı sırtlamış...Şimdi siz söyleyin bu kız şöyle yıllığı 2 milyon  dolardan 4-5 yıllık sözleşme hak etmiyor mu?

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
başkan öncesi amatör şubelerin durumu neydiki bilen biri hatırlatırsa bilgimiz olur ?
diyelimki AZİZ YILDIRIM gitti ALİ KOÇ dışında amötör branşlara yatırım yapacagına güvendiginiz bir başkan adayı varmı etrafta ben göremiyorum
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Şaka maka falan ama heryerde ciddi ciddi Cappienin seneyede kalacağı söyleniyor.Doğruluk payı var mıdır ?

resmi olmasa da doğru diyorlar...Başkan faktörü

Çevrimdışı exex

• Üye

resmi olmasa da doğru diyorlar...Başkan faktörü

seneye başkan kalıyormu ?

Başkan 1 ay içinde içeri girer...
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2014, 17:03:51 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
seneye başkan kalıyormu ?

Başkan 1 ay içinde içeri girer...

girer de yaptığı sözleşmeler devam eder...Ayrıca kalsın dediğinde kim itiraz edecek, herkes tamam der..Ancak ona karşı biri gelecek göreve ki bir şeyler olsun

Çevrimdışı bugra

• Üye
Cappie kalırsa önümüzdeki yıl da hiçbir cacık olmaz bu şubeden, o kadar net.
Kalıp kalmaması konusunda acaba dedirten tek isim Angel. Onun dışında hepsi gitmeli yabancıların, Q devşirme onu saymıyorum. Farklı isimlere yönelmeliyiz, daha aç oyunculara.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maçı izlememe kararı almıştım..

2 yarı açtım..Berabere oldu...

Sonra gene aynı hatalar..Tıpkı EL finali maçtı...

Koç bildiğin akılsız..Cappie ART NİYETLİ..YAKUBU KAZMA...Angel CİDDİ CİDDİ Beyin olarak az çalışan biri..Sonra maç kazan..

Birsel bitik..Esmeral bırakmış...Ohh daha ne olcak!

Neyse hadi bakalım CAPPİE kalsın sıkıysa o taraftar da susarsa onlarda gitsin
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Bakın en iddalı lafı ben ediyorum...

CAPPİE TAKIMI BİLEREK SATIYOR!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı exex

• Üye
girer de yaptığı sözleşmeler devam eder...Ayrıca kalsın dediğinde kim itiraz edecek, herkes tamam der..Ancak ona karşı biri gelecek göreve ki bir şeyler olsun

Ona karşı olan Aydınlar var, bide o stadı yıkıp ileriye taşıyak orada stad yapak diyen adam var.Oda olmaz...
Ayrıca ben hapisteki bir insanın o kalsın bu kalsına gireceğini düşünmüyorum. (Sözlerim sözleşmeyi baglamaz :D )
Bakalım , hakkımızda hayırlısı. Ama didem akın gider dertler biter , Cappie kalsa bile....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bu arada Ceyhun Yıldızoğlu işi olmamış...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Koçu göndermeyi başardılar Birselle beraber.Oyuncu odaklı ve oyuncuların borusunun öttüğü bu düzende daha biz çok kafamızı duvarlara vururuz.

Birsel Figüran..Asıl iş o CAPPİE de...Cappie-Matoviç-didem
HaBaBaM GüM GüM GüM