Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66954 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Koçu göndermeyi başardılar Birselle beraber.Oyuncu odaklı ve oyuncuların borusunun öttüğü bu düzende daha biz çok kafamızı duvarlara vururuz.

Koç? O kendi kaşındı..O işlerin içinde olduğunu gören erdemli bir adam EL finalinden sonra istifa ederdi!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Koçun gönderilmeyecek nesi vardı? Keşke bu sezon başında gönderilseydi.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Koçun gönderilmeyecek nesi vardı? Keşke bu sezon başında gönderilseydi.

Sene başı olurmu anka...

Benim kadar yerden yere vuran olmaz o adamı...

Adam Şampiyon yapmış..Finale çıkarmış..Birde cUMBABA alınınca sıkıysa yolla...

Asıl sorun başka...

SİLBAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN!

MADE İN ŞEBNEM!

Felsefe bu olacak!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Koç zaten berbat o ayrı hikaye.Ama adamın fişini çektiler resmen.Cappie bu takımda olduğu sürece isterse dünyanın en iyi koçu gelsin değişen birşey olmayacak.Onunda başını yiyecekler

SİLBAŞTAN!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Sene başı olurmu anka...

Benim kadar yerden yere vuran olmaz o adamı...

Adam Şampiyon yapmış..Finale çıkarmış..Birde cUMBABA alınınca sıkıysa yolla...

geçen sene de sorun açıkca görünüyordu tabi görmek isteyene
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
geçen sene de sorun açıkca görünüyordu tabi görmek isteyene

Sen ben...

Başarı böyledir KÖR eder!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
En büyük hatayı sezon başı transferde yaptık. Elde Mato-Nevin ve o adı lazım olmayan varken, Q ve Yacoubu'yu aldık.  Forvet ve guard pozisyonundaki boşluğu doldurmaya zahmet eden çıkmadı, üstelik belki de tek dış şutu olan oyuncumuz Biba'yı da ligde kullanmadık. Hatırlayın G.Saray'ı Rusya'da yendiğimiz maçta Biba'nın sayıları ve oyunu çok kritikti..Sette öyle bir oyuncumuz olsa şimdi şu iki maçı da kazanırdık. Bir de teknik taktik rezaletler eklenince bunlara sahada patladık, oyunumuz tamamen oyuncuların birebirine kaldı.
G.Saray'a kaybettiğimiz maçlara bakın hepsi aynı senaryo..Maçın başında 10 sayı öne geçiyorlar sonra çevirebilirsen çevir...Böyle tam 5 maç kaybettik ve koçumuz daha uyanamadı...Hadi o uyanmadı oyuncuların da umurunda değil ki bu durumu kabullendiler..Cappie'ye zaten diyecek bir şey yok... O basketbolu basketbol onu bırakmış...Artık fazla ısrar etmeye gerek yok...

Çevrimdışı hat1979

• Üye
  • Yer: İzmir
ilk yorumum..basketbolu seven biri olarak yorum yapacağım fazlasıyla anladığımı söyleyemem o yüzden fazlasıyla bu oyunu takip edip anlayan arkadaşlar anlayış göstersinler.ben cappie nin bizde parladığı seneleri izlemiş biri değilim.şubeyi takip etdiğim sene taurasin doping olayından sonraki dönemdir.o yüzden cappie hakkında değerlendirmelerim şu son 2 buçuk sezon ile ilgili ve bu 2,5 sezon sonunda tüm galatasaray yok söylemlerine rağmen onun gelmesi ile birrlikte takımda sene sene düşüş olduğu kanaatindeyim.bugün maçda bir pozisyonda turnikeyi atmaya cesaret edemedi ve topu angela verdi fakat angel için pozisyon bitmişti atamadı hızlı hücum kaçtı.sadece dış atış ile takımı kurtarabileceği şeklinde bir düşüncesi var.sene başında attığı bir tiwitte 3 sayılık atışlarını geliştireceğini yada o konuda çalışacağını yazmıştı ve inanıyorumki çalışıyordur ama olmuyor açıkcası bizim gibi 2 kıtadışı hakkı olan bir takımda cappynin ne zaman şutları tutacak diye beklemekde mümkün değil.umuyorumki angel kalsın takımda.iyi bir koç ile çok daha iyi olacaktır angel.ilginçtir dikalukas geri dönsün isteyenler var bu konuda ilginç olan şuki dikolukasın çalışmakdan memnun olduğu oyuncular arasında angel yok ama cappie ve penny vardı:))ben ısınamadım cappie hiç yorumum o yüzden taraflı olabilir..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ilk yorumum..basketbolu seven biri olarak yorum yapacağım fazlasıyla anladığımı söyleyemem o yüzden fazlasıyla bu oyunu takip edip anlayan arkadaşlar anlayış göstersinler.ben cappie nin bizde parladığı seneleri izlemiş biri değilim.şubeyi takip etdiğim sene taurasin doping olayından sonraki dönemdir.o yüzden cappie hakkında değerlendirmelerim şu son 2 buçuk sezon ile ilgili ve bu 2,5 sezon sonunda tüm galatasaray yok söylemlerine rağmen onun gelmesi ile birrlikte takımda sene sene düşüş olduğu kanaatindeyim.bugün maçda bir pozisyonda turnikeyi atmaya cesaret edemedi ve topu angela verdi fakat angel için pozisyon bitmişti atamadı hızlı hücum kaçtı.sadece dış atış ile takımı kurtarabileceği şeklinde bir düşüncesi var.sene başında attığı bir tiwitte 3 sayılık atışlarını geliştireceğini yada o konuda çalışacağını yazmıştı ve inanıyorumki çalışıyordur ama olmuyor açıkcası bizim gibi 2 kıtadışı hakkı olan bir takımda cappynin ne zaman şutları tutacak diye beklemekde mümkün değil.umuyorumki angel kalsın takımda.iyi bir koç ile çok daha iyi olacaktır angel.ilginçtir dikalukas geri dönsün isteyenler var bu konuda ilginç olan şuki dikolukasın çalışmakdan memnun olduğu oyuncular arasında angel yok ama cappie ve penny vardı:))ben ısınamadım cappie hiç yorumum o yüzden taraflı olabilir..

George taktiğini sahaya yansıtan bir hoca olduğu için Angel gibi kalıplara uymayan bir oyuncuya soğuk bakar...Zaten Angel'ı taktik set oyununda kullanamazsınız şutu zayıf olduğu için...
Cappie ise hiç bir zaman şutör guard olmadı, skorer guard ona daha uygundu ilk yıllarında ve savunmacısını geçmekte zorlanmadığı için rahat skor üretirdi...Ama o zamanlar gözü kara ve basketbola açtı...Şimdi doydu, parayı da kazandı...Haliyle özelliklerini kaybetmeye başladı...Şutu da zaten istikrarsız olduğu için bu manzara ortaya çıktı maalesef...

Çevrimdışı hat1979

• Üye
  • Yer: İzmir
güzel açıklamışsınız:)

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
14 gün içinde GS'ye 3 maç kaybeden, bunların birinde Avrupa kupasını veren takımdan ve şubeden hesap sorulsun. Bundan böyle şu oyuncu grubundan kimseye zerre sevgi ve saygı duymuyorum. Fenerbahçe forması şaklabanlık kaldırmaz.

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
http://www.sportstv.com.tr/iniguez-seneye-yokum/  Şimdi bu haberden sonra takım nasıl konsantrasyon sağlayacak?Koçun gideceğini bile bile nasıl saygı duyup oyunlarını oynayacaklar?Koç oyunculara nasıl disiplin uygulayıp hükmedebilecek?Koçun şimdi gidip takımın sahaya koçsuz çıkması en azından takımda türk antrenör kim varsa onun sahaya çıkması bize daha çok fayda sağlar gibime geliyor.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
yahu saçma gelecek ama keşke çarşamba günü de sadece gs taraftarı olsa salonda...

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
Gemileri hepten yakmışınız.Bu final süreci 3-0 veya 3-1 biter gibi.Bari en azından 3-2 olsada kendi sahalarında ne halt edeceklerse etsinler.Taraftarın inancı olsa takımı yanlız bırakmaz.O salonu doldurup müthiş bir ambiyans sağlayıp finali son maça taşısınlar diyeceğim ama taraftar dahil herkesde  peşinen kabul edilmiş bir mağlubiyet havası var.İşler bu saatten sonra nasıl tersine döner bilmem ama dönerse odeabank için tam bir hayal kırıklığı olur.

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
Selamun Aleyküm arkadaşlar Anka'nın sayesinde biraz uğraşlarla saolsun sonunda gerçek forumumuza giriş yapabildim:)

Euroleague finalinden sonra bu şubeye sinirim geçmediği için Lig finalindeki hiçbir maçı izlemeyeceğim dedim ve izlemedim de.2 maç geçti değişen bir şey yok takımda.Okuduğum yorumlardan,benim gibi hasta Fenerli dostlarımdan duyduklarıma göre Cappie ve Yacubu maçı kendi elleriyle Galatasaray'a vermişler.Yazıklar olsun en sevdiğim branş bu sene en nefret ettiğim branş haline geldi.Bu şubeyi bu hale getirenler utansın.

Başta Didem Akın ve koçumuz olmak üzere 3-4 oyuncu haricinde şubede komple temizlik yapılmalıdır yoksa değişen birşey olmaz aynı tas aynı hamam devam eder gideriz.