Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66952 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
İşin komıgı biz bu maçı kazanırsak seri 5. Maça kalır

Çevrimdışı gozkus

• Üye
Ya ben bu ızdırap bitiyor sanıyordum 4 maç üzerinden di mi seri.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
 3 yapan kazanıyor...gs alırsa bitecek

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
[/img]o kupayı ne yapıp edip sahamızda aldırmamalıyız...takımdan umudum yok baktım 3.veya 4.maç gidecek bununla dalacağım salona
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 22:54:03 Gönderen: tafmann »

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
cappie pondexter @cappa23
RT @RagnarrLodbrok: @cappa23 Don't give up and fight as"Basri Dirimlili" (RIP) player of Fenerbahce ... tmi.me/1ecRfr
Cappa yı tanıyan biri olarak samimiyetinden suphem yok ama bunlar reklam kokan hareketler. Ben sahsen kendisiyle helallestim bize yasattıkları icinde tesekkur ettim.
En son umutlar ölür !

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
Cappie twitter'daki etkinliğini sahaya yansıtırsa şampiyonuz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cappie twitter'daki etkinliğini sahaya yansıtırsa şampiyonuz.
:) :) :)
Az ama öz yazarım diyorsun cem abi ;)
birde arada küfür etmesen tadından yenmez ama 8)

Kalathi kai faul

• Ziyaretçi
:) :) :)
Az ama öz yazarım diyorsun cem abi ;)
birde arada küfür etmesen tadından yenmez ama 8)

Abi kusura bakma ya o gün çileden çıkmıştım. Ama bir daha olmayacağına garanti veriyorum. :)

Erkek basketboldaki hayalkırıklığının üstüne bir de kadın basketboldaki rezalet gelince yazasım da kaçtı abi. Ama buralardayım hep takip ediyorum sizleri :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Abi kusura bakma ya o gün çileden çıkmıştım. Ama bir daha olmayacağına garanti veriyorum. :)

Erkek basketboldaki hayalkırıklığının üstüne bir de kadın basketboldaki rezalet gelince yazasım da kaçtı abi. Ama buralardayım hep takip ediyorum sizleri :)

problem yok ben editledim zaten :)
anlıyorum seni , erkek vasketbol ile bunları bir tutma. dur bakalım bi mayıs onu güzel bitsin erkeklerde kuapyı alalım sonra sene için yapılanma vs
bayan basleketbol mu o ne ;) ?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız bugün kazanırsak yüzde 80 şampiyon oluruz...niye mi..Gs fizik olarak bitik, seri uzarsa ilk yarıları zor tamamlarlar...O yüzden bugün çok acayip asılıp seriyi bitirmeye çalışacaklar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yalnız bugün kazanırsak yüzde 80 şampiyon oluruz...niye mi..Gs fizik olarak bitik, seri uzarsa ilk yarıları zor tamamlarlar...O yüzden bugün çok acayip asılıp seriyi bitirmeye çalışacaklar
ahah 1 hafta sonra volkan abiden olumlu bir mesaj geldi :)

akşam ki maçı değil forumda seni izleyeceğim abi bilgin olsun 8) 8)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
ahah 1 hafta sonra volkan abiden olumlu bir mesaj geldi :)

akşam ki maçı değil forumda seni izleyeceğim abi bilgin olsun 8) 8)

Valla voleybol maçını izleyip, setlerin durumuna göre spora gideceğim...Ben de buradan takip edeceğim maçı...Ama kazanırsak bu seri 5. maça kalır diye düşünüyorum...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Bir maç değil ama iki maç üst üste kazanırsak o gazla oradan da galibiyetle döneriz.

Önceliğimiz bu maç.
Hayırlısıyla şu maçı alalımda sonraki maçları o zaman düşünürüz.
...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Bir maç değil ama iki maç üst üste kazanırsak o gazla oradan da galibiyetle döneriz.

Önceliğimiz bu maç.
Hayırlısıyla şu maçı alalımda sonraki maçları o zaman düşünürüz.
İlk iki maçı da bizim sporcuların gevşekliğinden kaybettik...Biraz zorlasak Gs teslim bayrağını çekecek çünkü gerçekten yorgunlar ama biz kıralma anlarında o kadar çok hata yapıyoruz ki hem rakip dinleniyor hem de ellerimizde sayılar ikram ediyoruz..İlk maçta Mato, ikinci maçta Capi'nin son 5 dakikada yaptığı centilmenlik dışı fauller....Bu maçta saha ve seyirci avantajı da bizde...Hatta iyi bir oyunla ilk yarıda bile kopartırız maçı ama bakalım bizimkiler ne halde çıkacak maça...Yine GS'nin 10-15 sayı öne geçmesine izin verirsek yine yeniliriz

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Umarım yanılırım ama bence seri bugün aleyhimize sonlanır. Bunu en başta başkan hissetiriyor. Çünkü bu şube başkanın gözbebeği derlerdi. Aziz Yıldırım futbolda o kadar puan farkı olmasına rağmen ard arda yapılan puan kayıplarında (Eskişehir Sivas maçları) Ersun hocayı kovma noktasına gelmiş. Burada eurolig finalini ruhsuz bir oyunla ezeli rakibine kaptırmışsın, hemen ardından yine Galatasaraya karşı şampiyonluk sersinde 2-0 geriye düşüyorsun ama başkandan olumlu ya da olumsuz hiçbir reaksiyon yok. 
FENERBAHÇE