Gönderen Konu: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)  (Okunma sayısı 66951 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Gemileri hepten yakmışınız.Bu final süreci 3-0 veya 3-1 biter gibi.Bari en azından 3-2 olsada kendi sahalarında ne halt edeceklerse etsinler.Taraftarın inancı olsa takımı yanlız bırakmaz.O salonu doldurup müthiş bir ambiyans sağlayıp finali son maça taşısınlar diyeceğim ama taraftar dahil herkesde  peşinen kabul edilmiş bir mağlubiyet havası var.İşler bu saatten sonra nasıl tersine döner bilmem ama dönerse odeabank için tam bir hayal kırıklığı olur.

doğru diyorsun kardeş de hangi salonda...idman salonunda finale çıkıyoruz biz...adamlar 8 bin kişiye oynuyor...o salonu doldursan ne olur doldurmasan ne olur...Ayrıca bu takım herkesin içini geçirdi..Cappie'si Yakubusu, Matovici koçu menajeri hepsi ayrı facia

gurol1967

• Ziyaretçi
Selamun Aleyküm arkadaşlar Anka'nın sayesinde biraz uğraşlarla saolsun sonunda gerçek forumumuza giriş yapabildim:)

Euroleague finalinden sonra bu şubeye sinirim geçmediği için Lig finalindeki hiçbir maçı izlemeyeceğim dedim ve izlemedim de.2 maç geçti değişen bir şey yok takımda.Okuduğum yorumlardan,benim gibi hasta Fenerli dostlarımdan duyduklarıma göre Cappie ve Yacubu maçı kendi elleriyle Galatasaray'a vermişler.Yazıklar olsun en sevdiğim branş bu sene en nefret ettiğim branş haline geldi.Bu şubeyi bu hale getirenler utansın.

Başta Didem Akın ve koçumuz olmak üzere 3-4 oyuncu haricinde şubede komple temizlik yapılmalıdır yoksa değişen birşey olmaz aynı tas aynı hamam devam eder gideriz.
Hoşgeldiniz.Hayırlı Olsun :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yahu şu takım yüzünden şampiyonluğun tadını çıkaramıyoruz ya....yuh olsun hepinize

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Cappie twitter'dan kupalı resimler paylaşıp, hala bizim falan deyip aklınca millete ayar yapıyor...iyice kafayı yemiş bu ya

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
taffman
abi sana kadın basketbo topiğine 2 gün girmeme cezası vereceğim :) 8) ;)

ya bırak git eğlen al minik kızını şampiyonluk keyfine var lütfen
affınıza sığınarak yazıyorum ama sokayım bayan basketbola yahu ( bu akşamlık en azından 8) 8)

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Play-Off Dönemi (2013-14)
« Yanıtla #350 : 27 Nisan 2014, 21:48:48 »
Söyleyecek tek bişeyim var. Bu takım miyadını doldurmuştur. Ne heyecan kalmış nede bir istek ve hırs. Ruh gibiler adeta. Yerliler dışında bütün yabancılar ve devşirmelere elveda deme zamanı gelmiştir. İnşallah kendi evimizde vermeyiz şampiyonluğu. Futbolda olduğu gibi yıllarca konuşulur... Gerçi biz çok kazandık onların evinde ama onlar için ilk olunca doğal olarak heyecanlanıyorlar...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
nasıl kızmayayım Cem...Galatasaray'a 15 günde üç kere yenilmeyi kaldırmıyor benim bünyem...Hadi yenilmeyi bırak bir de pişkin pişkin mesajlar veriyorlar, yok kupa hala bizimmiş bilmem neymiş...Ne oyuncular geldi geçti bu takımdan, bu kadar bitiklerini görmedim...
Neyse çarşamba günü biter bu eziyet, biz de rahatlarız...   

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Seride 2-0 gerideyiz..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
KESERATAR Denen..... bol bol bi taraflarından faul çıkartmış! Bariz resmen doğramış!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
KESERATAR Denen..... bol bol bi taraflarından faul çıkartmış! Bariz resmen doğramış!

Angel'a çalınan 4. faul tam maçı bitirme düdüğüymüş

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Angel'a çalınan 4. faul tam maçı bitirme düdüğüymüş

Tekrar izledim resmen ezdirmiş resmen..Utanmaz herif
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
Adam mac boyu angel'a faul calmak icin kolladı resmen ya.
Neyse önümüzdeki yıllara baakalım.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
bugun ilk kez caapy sacmlaadıgında birsel koca donup cıkar bunu dedi.
Vay be....supermiş.
Koç çıkardımı yok canım o arada 10sayı fark oldu yine.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
utkan kardeşim Allah sana kolaylık versin bu bölümü açarken ne ızdırap çekiyorsun.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
o maçı ben de seyrettim ama ikimiz aynı maçı seyretmemişiz demekki kardeşim. Özellikle son 2 periyotta takım iyi savunma yaparken gs hücumlarında süre bitmesine yakın anlarda afedersin de herşeye düdük çalan temas bile olmadığı görülen pozisyonları faul atışlarıyla cezalandıran hakemler vardı sahada. Biz kötüydük evet ama onlar bizden daha kötüydü resmen hakemler ayakta tuttu gsı.

hakemler art niyetliydi haklısınız ama maçı kaybetmemizin asıl sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum bu sefer. Cappie 2 kere üst üste top kaybı yapıp, bir de üstüne teknik faul aldığında maçı kaybettik. Sahada savaşan bir tek oyuncumuz bile yoktu maalesef, Alba savunmayla karşılaşmadan kaç defa içeri drive edip güle oynaya kaç turnike attı bizimkilerde sıfır tepki. Bu mudur Fenerbahçe'ye yakışan oyun bence onu sorgulamak lazım, maalesef bu sene kadın basketbol şubesi iflas etmiştir bunun başka bir izahı olamaz. 15 günde 3 kez GS'ye kaybedeceksin, sahada gazozuna maç edasıyla çıkacaksın elbette yenilirsin, hakemler haksızlık yapınca her yerde oyuncular hırslanır dün sahada hırslı bir oyuncu gördünüz mü? Geçen sene kupa finalindeki mücadeleyi hatırlıyorum oyuncular yerden yere atıyordu kendilerini, ruh vardı, bir de dünkü maça bakıyorum, takım gerçekten ölmüş bitmiş, hakemlerin yaptığı etki tabuta son çiviyi çakmaktır.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 10:27:07 Gönderen: Solamnus »