"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
genc dedigin oyunculardan beykan emenike yerine oynasaydi kat kat daha fazla katki verirdi.ve ya alves sakat ve cezaliyken bekir degil de hakan cinemre oynasaydi suan belki de sampiyonduk.bekirin hatalarindan yedigimiz gollerden en az 5 dk'lik video yaparim.11 saglam transfer imkansiz ve yapmayacagimiza da eminim ..en fazla 8 transfer olur.
Cech bitik eski Cech değil Volkanı ararız o gelirse. Lloris gibi birisi olabilir. Meksika milli takımı kalecisi olabilir.
kadlec yedek stoper icin fazla luks, luks dedigim kadlec degil aslinda aldigi maas luks.kadlec Fenerbahce'de en fazla yedek stoper olur, ama 2,1 milyon euro maasi var, insallah gonderilir ya da sparta prag falan alir kurtuluruz.ben 8 transferin olacagina bile inanmiyorum aslinda ama bekleyelim bakalim ne olacak.
Kaleci Neto henüz 25 yaşında Boşta ve inanılmaz iyi bir kaleci keza Romero boşta Volkan'dan kötü olamaz Arj milli takım kalecisi(terraneao söyledi Romero'yu)Ranocchia Boşta daha genç 10 tane Bekir eder stopere bonservis vereceksek te Dragovic tipik bir Sırp kemik gibi ama her iki ayağını kullanan top yapabilen adam (Kiev'de oynuyor zor olmasa gerek daha da çok genç)KHedira Boşta olsa da zor ama mesela MBia Sevilla'yı Sevilla yapan adam Kafa toplarında sigorta uzaktan inanılmaz şutları var o fiziğine rağmen teknik çabuk Savaşçı ve on tane Melo eder 5 tane TopalMoussa Sissoko orta sahanın yükünü çeker Afrikalılardan Ayrılan özelliği çok teknik olmasıAyew Boşta herkes bilir onu keza Dzsudzsak ama en çok istediğim oyuncu KONOPLYANKA her iki kanatta oynayabilir iki ayağını da pas şut her şekilde kullanıyor keza çok disiplinli bir oyuncu bu Adam da Boşta özellikle onu kaçırmak aptallık olur
diger oyuncular hakkinda hic bir fikrim yok ama Konoplyanka buyuk overrated, stadda izledim ben onu Karabag-Dnepr macinda , topsuz oyunda hic yok , ama acaip teknik oyuncu.deplasmandaki macda da tv'den izlemisdim, Konoplyanka Stoch'dan iyidir orasi ayri ama Alper-Stoch ikilisi sol kanadi her turlu goturur bize sag kanat-sag acik lazim.en onemli transfer kaleci, kadro yazarken hep kaleci'den baslanir, kale guvendeyse gerisi gelir.
Bilmiyorum ama sağda da oynayabiliyor diye düşündüm değerlendirilebileceğini. Kaleci olarak Neto da Romero da Muslera kalitesine yakın Fazlasıyla ve Neto bi kaleci için çok ta genç kesinlikle isterim..
Romero gelirse facia olur bence. Volkan'ın kötü bir kaleci olduğunu düşünüyorum ama Romero daha kötü kaleci.Bu arada altyapıdan 3-4 genç geleceğine inanmıyorum. A takımda oynama ihtimali olan bakın oynayabilecek demiyorum oynama ihtimali olan tek oyuncu Hakan Çinemre. Diğerleri 2.Lig 3.lig topçusu.