Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1541832 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2400 : 30 Temmuz 2017, 18:45:17 »
Yav arkadaslar, neyi tartisiyorsunuz Allah askina? 

Aykut Kocaman madem bu kadar iyiydi, neden gonderildi?  Biraktiginda Fenerbahce'nin durumu neydi?  Basarisiz olup, gonderilen bir Hoca idi.  Ersun Yanal da tam tersine, basari olup gonderilen bir Hoca.  2 kere 2, 4 eder.  Bu kadar basit. 

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2401 : 30 Temmuz 2017, 19:46:08 »
Besim bıraktığı sene AL'nde yarı final oynadık. O yarı finalin ilk maçı benim izlediğim en iyi Fenerbahçe'lerden birisine sahne oldu ki 4,5-0 bitmesi gerekirken 1-0 bitti. Sakatlar, cezalılar derken de elendik. Gerçekten başarısız mıydı sence?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2402 : 30 Temmuz 2017, 19:50:20 »
Besim bıraktığı sene AL'nde yarı final oynadık. O yarı finalin ilk maçı benim izlediğim en iyi Fenerbahçe'lerden birisine sahne oldu ki 4,5-0 bitmesi gerekirken 1-0 bitti. Sakatlar, cezalılar derken de elendik. Gerçekten başarısız mıydı sence?

Bence oynattigi oyun cok kotuydu.  Yunanistan'in Avrupa Sampiyonasi'ndaki seruveni gibi ilerledik ve ilk defa bizden daha iyi bir takimla oynayip, elendik.  O sene ekstra hicbir sey yapmadik.  Oynadigimiz takimlari ben ilk defa o sene duymustum.  Cok sansliydik. 

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2403 : 30 Temmuz 2017, 20:30:59 »
takımda bir tane gerçek stoper varken bir sürü ön libero var. çok kötü performans gösteren volkan ile sözleşme uzatıldı yetmedi hazırlık maçlarında hatalı goller yemesine rağmen yine formayı volkan a verdi. takımda iki tane sağ bek olmasına rağmen transfer süresi bitmesine uzunca bir süre olmasına rağmen gitti üçüncü bir sağ bek transfer etti ve sağ bekten sağ açık devşirdi ki o mevkide denenmiş ve başarılı olmuş lens gibi adam geçebilen, dripling yapabilen, asist yapabilen, gol atabilen taraftarın sevdiği ve bizde oynamak isteyen lens gibi bir oyuncuyu transfer edilmesini engelledi.

bu sene de 30 yaş üstü oyunculara bonservis ve imza paraları vermeye devam ediyoruz. yine önümüzdeki sene bu oyunculara göndermek istesek burada aldığı ücretleri başka bir takımda alamayacak paraları veriyoruz.

hazırlık maçlarında güçlü takımlara karşı iyi oynarsın kötü oynarsın ama oynattığı oyun felsefesi tamamen yanlış. takımın gol atmak gibi bir düşüncesi yok. avrupa maçında da sonuç rakipten bağımsız olarak iyi ama rakip ve oynanan oyun abartılıyor.

futbolcuğunu yaş itibariyle bilirim özellikle de fenerbahçeden ayrılışını aynısını hem Alex hemde Semih Şentürk e yaptı

oyuncularla yüz göz olsun diye bir düşüncem yok ama sıcak ve samimi bir ilişkisi olduğuna inanmıyorum. hem oyun sistemi olarak takıntıları var hemde bazı oyuncularla takıntılı hale gelebiliyor. onlar oyuncu sen teknik direktörsün önemli olan takımın başarısı bunu birinci plana almıyor.

şu çok doğru bu yönetimin doğru hocayı seçebilme kabiliyeti çok az onlar de mevcut şartlarda kendilerini de düşünerek kocamanı getirdiler

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2404 : 02 Ağustos 2017, 09:33:39 »
Aykut bey, Lens'i istememiş. Çok da haklı aslında. Lens gol atar, asist yapar, takımı hücuma taşır falan, ne gerek var yani böyle şeylere...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2405 : 02 Ağustos 2017, 14:01:55 »
Başıma bir iş gelmeyecekse, ben Dirar'ı çok beğendim. Lens'teki defoları da Dirar'da göremedim.
Göreceksiniz izledikçe daha da çok seveceğiz..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2406 : 02 Ağustos 2017, 14:23:52 »
Başıma bir iş gelmeyecekse, ben Dirar'ı çok beğendim. Lens'teki defoları da Dirar'da göremedim.
Göreceksiniz izledikçe daha da çok seveceğiz..
Hangi defolar abi?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2407 : 02 Ağustos 2017, 14:51:48 »
Elindeki adamları yok yere istemez rakibe verirsin, sonra da üst üste şampiyon olurlarken seyredersin.
2 sene önceki kadromuz sadece Fenerbahçe'nin değil en taraflı gslilerin dahi kabul ettiği şekilde lig tarihinin en iyi takımlarındandı. Her sene seviye daha da düşüyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2408 : 02 Ağustos 2017, 15:54:50 »
Doğru mu bilmiyorum ama Lens'i istememişse hoca ben katılıyorum. Psikolojik olarak büyütüldü de büyütüldü. Tamam, oynadı mı ciddi katkı verdi ama kaç maç oynadı? Cidden istikrarlı mıydı geçen sene?

Ha, Dirar farklı özellikleri olan bir oyuncu. Bana kalırsa tam 8 numara için biçilmiş kaftan. Fakat zaten basiretsizler ne transfer yapabiliyor ne de açıklama. Nasılsa başarısız olunursa Aykut Hoca var, yık üzerine gitsin.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2409 : 02 Ağustos 2017, 16:11:35 »
Lens geçen sene Fenerbahçe'nin sistemsiz, ne oynadığı belli olmayan takımında bile son derece başarılıydı. Beşiktaş'ın mevcut sisteminde çok daha başarılı olur.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2410 : 02 Ağustos 2017, 18:00:47 »
Doğru mu bilmiyorum ama Lens'i istememişse hoca ben katılıyorum. Psikolojik olarak büyütüldü de büyütüldü. Tamam, oynadı mı ciddi katkı verdi ama kaç maç oynadı? Cidden istikrarlı mıydı geçen sene?

Ha, Dirar farklı özellikleri olan bir oyuncu. Bana kalırsa tam 8 numara için biçilmiş kaftan. Fakat zaten basiretsizler ne transfer yapabiliyor ne de açıklama. Nasılsa başarısız olunursa Aykut Hoca var, yık üzerine gitsin.
Ligde 26 maç oynadı. 4 gol, 11 asist. Attığımız 60 golün dörtte birinde parmağı var.

Bunu da sakat Robin ve diğer kazma forvetlerimizle yaptı. Beşiktaş'a gidip 8 gol 15 asist falan yapsa şaşırmam. Dirar kötü oyuncu demiyorum. Ama geçen sezon özellikle ilk yarı bizi yarışta tutan adama da hakkını vermek lazım.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2411 : 02 Ağustos 2017, 20:06:11 »
Ama artık yeter he, sıçıcam Aykut'una da Aziz'ine de 😡😡 şimdi de Wiel affedilmiş, götünüze sokun amk Isla Dirar Şener Wiel götünüze sokun iki iyi iş yaptılar umutlandık bi bok sandık ama döndüler özlerine tekrar. Senin oyun felsefene sokayım Aykut kadro mühendisliğine sıçayım, sizin de hamlelerinize amk yönetimi. Lens oyun sistemine uymamış istememiş ama Ölü RvP için güzelleşeler yapmayı biliyorsun, Ozan'ı Volkan'ı 11 çıkartmayı biliyorsun. Hadi herşeyi geçtim Bu Wiel olayıyla artık üzerine tüy diktiniz. Allah belanızı versin ya başka şey demiyorum çocuk yapmaz senelerdir yaptığınız bu hataları.

Kameni Volkan
Isla Şener
Skrtel Yiğithan
Xxxxxx Roman
Clichy Hasan Ali
Souza Topal
Dirar Ekici
Lima Salih
Lens Alper
Valbuena Stoch
Bacca RvP Sow

Zordu dimi amk çocukları bu kadroyu kurmak?

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2412 : 02 Ağustos 2017, 20:07:55 »
Son kez kadro yazıyorum buraya yaptıkları işlere göre Muhtemel FB takımı
Volkan
Wiel
Skrtel
Roman
Hasan Ali
Topal
Souza
Ekici
Dirar
Valbuena
Sow

Allah sizi alsın başımızdan götverenler

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2413 : 02 Ağustos 2017, 20:22:58 »
O orospu çocuğu affedilmişse o zaman bu takımı bir daha takip etmeye gerek kalmadı.
İnşallah bize yaşattıklarınızın hesabını verirsiniz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2414 : 02 Ağustos 2017, 20:37:29 »
Volkan
Wiel
Topal
Skrtel
H. Ali
Josef
Isla
Alper
Dirar
RvP
Valbuena

Yedekler
Kameni
Şener
Neustadter
İsmail
Salih
Stoch
Fernandao

Welcome to 2017-2018 Fenerbahçe. Bu kadronun hakkı Volkan Şen ve Emenike'nin de kalmasıydı ama nasıl olduysa onlar gitti.

Yalnız arada hala hem yetenekli hem karakterli oyuncular görüyorum, tek meziyeti koşabilmesi olmayan, Skrtel gibi Josef gibi. Yakışmıyor. Tüm takımı Hasan Ali'lerle doldurmalıydık.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon