Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539563 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2580 : 20 Ağustos 2017, 19:01:09 »
başkan yaptığı yanlışların daha az eleştirilmesi için transfer rakamlarını diğer kulüpler gibi açıklamıyoruz. bir de açıklasa.

eğer bizim genç oyuncumuz için gerçekten 5 m euro gibi bir rakam önerildiyse hem kulübe çok büyük maddi zarar hemde oyuncunun geleceğiyle oynanmış her ne kadar bana çok inandırıcı gelmese de

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2581 : 20 Ağustos 2017, 20:46:54 »
Yanlis yapiyor. Hicbir vasfi olmayan ve agir Roman ile basliyorsun. Guilano yok, bir de Ozani kiysan tam olurdu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2582 : 21 Ağustos 2017, 00:28:43 »
Bu dirar nasıl bir oyuncudur ben çözemedim. Lens'in yaptığı her şeyi yaparmış vs deniyordu. Cidden ben çözemedim. Bugün Türkiye ligi sonuncusu Osmanlısporda oynasa taraftar olarak Osmanlısporda Dirar diye bir isim var, alsak bizim takıma iyi olur diyecek tek bir kişi çıkar mıydı merak ediyorum.

Aziz biraz daha kahkaha atsın "Lens ile görüşürken Dirar fırsatı çıktı karşımıza, biz de onu aldık, Lens de iyiki olmadı" diye taşak geçmeye devam etsin oturup. Resmen sabote ediyor adam koca bir camiayı artık.

Çevrimdışı aykut12

• Üye
« Yanıtla #2583 : 21 Ağustos 2017, 00:43:42 »
Bu dirar nasıl bir oyuncudur ben çözemedim. Lens'in yaptığı her şeyi yaparmış vs deniyordu. Cidden ben çözemedim. Bugün Türkiye ligi sonuncusu Osmanlısporda oynasa taraftar olarak Osmanlısporda Dirar diye bir isim var, alsak bizim takıma iyi olur diyecek tek bir kişi çıkar mıydı merak ediyorum.

Aziz biraz daha kahkaha atsın "Lens ile görüşürken Dirar fırsatı çıktı karşımıza, biz de onu aldık, Lens de iyiki olmadı" diye taşak geçmeye devam etsin oturup. Resmen sabote ediyor adam koca bir camiayı artık.
Abi adamın orjini bek. Geçen sezon bir süre sakatlik ve Afrika Kupasından dolayi oynayamadığı maçlar hariç Monaco'da hep birinci tercihti. 7 asistlikte bir katkı verdi. O kadar boş bir topçu değil. Maalesef mevcut sistem ve oyuncunun yeterince verimli olamayacağı pozisyonda oynaması kendisini kötü gösteriyor.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2584 : 21 Ağustos 2017, 08:57:57 »
Abi adamın orjini bek. Geçen sezon bir süre sakatlik ve Afrika Kupasından dolayi oynayamadığı maçlar hariç Monaco'da hep birinci tercihti. 7 asistlikte bir katkı verdi. O kadar boş bir topçu değil. Maalesef mevcut sistem ve oyuncunun yeterince verimli olamayacağı pozisyonda oynaması kendisini kötü gösteriyor.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Orjini bekse ısla neden alınıyor. Ben Fenerbahçeye gelmeden bu adamın ismini bilmiyordum. İlk defa bize gelince duydum. Sene başı bir çok arkadaş çok iyi transfer, Lens'i aratmaz, onun yaptığı herşeyi yapar vs diyince bekledim. Var herhalde bir keramet diye. Monaco'da çoğu maçta oynamışsa dediğin gibi Hasan Ali'nin bizde oynadığı gibi oynamıştır. Zaten tek bir oyuncusu 200 milyon eurolara varan bir takım 3 kuruş paraya sag bekini elden çıkarmaz. Bize satıp kurtulmuşlar demekki. 100 küsür gol atan bir takımda 7 asist de bir anlam ifade etmiyor bana.

Takımın defansının bel kemiği satılmış, yerine kimse alınmamış, her maç 2şer 2şer yiyor golleri, kalecileri defansı, orta sahası, forveti hiç bir bölgesinde iş yok. Kaçıncı resmi maçımızı oynadık, daha forvetlerden gol yok.  Akıl alır gibi değil.
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2017, 08:59:53 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2585 : 21 Ağustos 2017, 11:15:18 »
Dirar için de kimse orjini bek dememiş heralde bizim AY ve AK a diyesim geliyor ama resmi sitede açıklaması var adamın bek oynamayı tercih ederim diye neyse lens zaten geçen sezon son 10 maçta yoktu iyi ki gelmemiş çok şükür
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2586 : 21 Ağustos 2017, 11:55:32 »
Orjini bekse ısla neden alınıyor. Ben Fenerbahçeye gelmeden bu adamın ismini bilmiyordum. İlk defa bize gelince duydum. Sene başı bir çok arkadaş çok iyi transfer, Lens'i aratmaz, onun yaptığı herşeyi yapar vs diyince bekledim. Var herhalde bir keramet diye. Monaco'da çoğu maçta oynamışsa dediğin gibi Hasan Ali'nin bizde oynadığı gibi oynamıştır. Zaten tek bir oyuncusu 200 milyon eurolara varan bir takım 3 kuruş paraya sag bekini elden çıkarmaz. Bize satıp kurtulmuşlar demekki. 100 küsür gol atan bir takımda 7 asist de bir anlam ifade etmiyor bana.

Takımın defansının bel kemiği satılmış, yerine kimse alınmamış, her maç 2şer 2şer yiyor golleri, kalecileri defansı, orta sahası, forveti hiç bir bölgesinde iş yok. Kaçıncı resmi maçımızı oynadık, daha forvetlerden gol yok.  Akıl alır gibi değil.

Aslında sağ bek in 100 golden 7 sinin asistini yapması fena değil bence. 3 tanede attığı gol olsa %10 etki fena değil. Ama sıkıntı, neden o varken Islayı alıyorsun ve neden ikisi de varken hala Şener le oynuyoruz ? Wiel bile kadroya girmişti hatta sanırım...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2587 : 21 Ağustos 2017, 12:07:10 »
Aslında sağ bek in 100 golden 7 sinin asistini yapması fena değil bence. 3 tanede attığı gol olsa %10 etki fena değil. Ama sıkıntı, neden o varken Islayı alıyorsun ve neden ikisi de varken hala Şener le oynuyoruz ? Wiel bile kadroya girmişti hatta sanırım...

Ayhan hocam krasiç'ten sonra aykut kocaman'ın Fenerbahçe'ye ikinci kazığı gibi hissediyorum ben bu adam için.
Adamın zihniyeti küçük, kaliteli, yetenekli, taraftarın sevdiği, popüler adam istemiyor takımda.

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #2588 : 21 Ağustos 2017, 12:20:07 »
Forvet Rvp ve Ahmethan'dı (tabi forvetten sayarsak). Rvp vurdumduymaz ya da ancak bu kadarını yapıyor. Peki Ahmet kardeşim hiç mi hırs olmaz sen de? Biraz yırtın be, Fenerbahçe gibi bir kulüptesin parçala kendini. Bunları yapmadığın için gideciğin yer 1. Ya da 2. Lig olur.

Zaten eksikleri herkes söylemiş. Artık sinirden tekrar edip duruyoruz. Hocanın umurunda mı? Hayır. Yönetimin umurunda mı? Hayır. Futbolcuların umurunda mı? Hayır.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2589 : 21 Ağustos 2017, 12:45:55 »
Hazirlik maclarinin yildizi Dirar, Valbuena idi.
Hemen gommeye gerek yok. Ayrica iyi olmus.
Lens efendi 4m senden isteyip 2 ye Bjk ya imza atsin. Gg denen sahsiyet senden 2.75 isteyip 1.7ye Bjk ya imza atsin. Suclu yonetim olsun. NE guzel...
Iyi yapmislar.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #2590 : 21 Ağustos 2017, 13:16:12 »
Bence solbek sıkıntısının da olduğu ortamda bekler isla- dirar  diğerleri alternatif şeklinde olmaz mı acep diye düşünüyorum.  O zaman Gomez ve Emre Mor geldiği takdirde kadro;

Kameni-Dirar-Skertl-Gomez-Isla-M.Topal-M.Ekici-Guiliano-Emre-Soldado-Valbuena

Şeklinde olabilir gibi geldi bana. Bu arada Ozan ve birkaç lüzumsuz satılabilir.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #2591 : 21 Ağustos 2017, 14:40:29 »
Hatta AY dediğine göre talipleri olan Oğuz Kaan da satılabilir sonraki satışından pay almak şartı ile falan. Çünkü bizim onu geliştireceğimiz şüpheli. Oluşturulacak 8-10 M Euro gibi bütçeyle bir golcü alınması sezonun geriye kalan dönemi adına anlamlı olacaktır.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #2592 : 21 Ağustos 2017, 14:45:06 »
İlaveten, Feyenoord ile ilişkileri geliştirmek adına RVP (yukarda zikredilenler gerçekleşirse) Feyenoord a gönderilmelidir derim. Bila bedel veya FFP formülasyonu kullanılarak. Takımdaşlığa katkısı olacak bir davranış olur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2593 : 21 Ağustos 2017, 14:58:52 »
Hazırlık maçlarında muhteşem bir top oynadık da ben mi görmedim acaba. Tek galibiyetimiz Cagliari maçı. O da şansa adamın kafasına çarpıp giren bir top ile.

Kaldı ki adı üstünde HAZIRLIK MAÇI. Kim takıyor hazırlık maçlarını. Real gelene gidene yenildi hazırlık maçlarında. Hatta Barcelona'nın şampiyon olduğu turnuvada grup sonuncusu oldular ama resmi amaçlar başladı. Manu, Barca ( 2 kez) ve lig maçında Deportivo'yu sıraya dizdi adamlar. Gs galibiyet alamadı ama şu anda oynadıkları top ortada, hala da takviye yapıyorlar.

Lensler, Sowlar falan fazla bizim camiaya, Dirarlar, Neustaderler falan mustahak. Herkes hakedildiği şekilde yönetilir. Biz de bu yönetimi hakediyoruz bu kafayla.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2594 : 21 Ağustos 2017, 15:31:12 »
Hazırlık maçlarında muhteşem bir top oynadık da ben mi görmedim acaba. Tek galibiyetimiz Cagliari maçı. O da şansa adamın kafasına çarpıp giren bir top ile.

Kaldı ki adı üstünde HAZIRLIK MAÇI. Kim takıyor hazırlık maçlarını. Real gelene gidene yenildi hazırlık maçlarında. Hatta Barcelona'nın şampiyon olduğu turnuvada grup sonuncusu oldular ama resmi amaçlar başladı. Manu, Barca ( 2 kez) ve lig maçında Deportivo'yu sıraya dizdi adamlar. Gs galibiyet alamadı ama şu anda oynadıkları top ortada, hala da takviye yapıyorlar.

Lensler, Sowlar falan fazla bizim camiaya, Dirarlar, Neustaderler falan mustahak. Herkes hakedildiği şekilde yönetilir. Biz de bu yönetimi hakediyoruz bu kafayla.
İlhan Hocam;
Hedef 1 milyon Fenerbahçe'li projesi vardı ya,

Hala umudunu yitirmeyen AY ve AK'na güvenen küçük bir grup haricinde

Bu gidişle Hedef 25 milyon üzüntüden kahrolmuş Fenerbahçe'li olacak..

FENERBAHÇE