Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539480 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe / Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3060 : 05 Ocak 2019, 00:18:44 »
Muhteşem bir transfer. Bir Ali Koç klasiği. Umuyorum ve inanıyorum ki Sadık Çiftpınar transferi ile hızla üst sıralara tırmanıp özlediğimiz ve hakettiğimiz yere geleceğiz. Bu tarz bir transfer daha yapılırsa şampiyonluk neden olmasın diyorum.

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #3061 : 05 Ocak 2019, 01:22:31 »
Arkadaşlar, durumumuz fena. Orası kesin ama yine de kendimiz kandırmayalım. Çok iyi biliyoruz ki, bu takım Messi'yi de, Ancelotti'yi de getirse; takım bir anda üst üste galibiyetlerle 1. sıraya da otursa memnun olmayacak bir şeyler illa ki buluruz. Ha memnun olacak bir şey mi var diye sorabilirsiniz. Hakkınızdır. Ancak hala daha kimsenin maddi durumla ilgili felaketin farkında olduğunu düşünmüyorum.

Maddi durumumuzun farkındayım. Zaten eleştirirken bunları düşünüp de söylüyorum. Kendi cebinden 500 milyona yakın parayı veren bir insana da mümkün olduğunca bir şey söylemek istemiyorum. Benim demek istediğim böyle oyuncular yerine hiç transfer yapmayalım daha iyi.

Şu an kulübümüz maddi olarak o kadar kötü ki (diğer 2 büyük de aynı) borcumuzun faizini bile ödeyemiyoruz. Aynı ülkemiz gibi. Sürekli borçla bir şeyler yapılıyor. Borçlar sürekli artıyor.

Aziz Yıldırım eskiden borç artmadan kulüpler büyüyemez diyordu. Keşke o zamanlar "dur ya, sen ne yapıyorsun?" deselerdi. Aziz Yıldırım 2008 yılına  kadar kulübü maddi olarak çok güzel yönetti ama 2008 yılından sonra tam bir facia. 10 sene şampiyonlar ligine gidemeyen takım sırf transferde geri kalmamak için borçla yüksek bedelli ve yüksek maaşlı oyuncular aldı. Bu bizim için sonun başlangıcı oldu. Bizim için kurtuluş yolu var mı bilmiyorum. Üzülerek de söylesem belli bir süre için bütüm amatör branşlar kapatılabilir. Bu yapılırsa da kendi adıma neden yapıldı diye ses çıkarmam. Sadece basketbol takımı yılda 25 milyon dolara yakın zarar ediyor. Ali Koç da sadece taraftar korkusundan 2,5 yıl daha buraya para aktaracak. Hem koç ailesinden hem de kulüpten. Bu düşünce sadece sonumuzu hızlandırır.
Rangers bile 3 lig birden düştü (veya düşürüldü). Biz başarı olarak, dünya futbolundaki yeri olarak Rangers'tan büyük değiliz. Sorun neyse belirlensin ona göre önümüze bakalım. Taraftardan korkmayla bu işler düzelmez.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #3062 : 05 Ocak 2019, 02:40:27 »
Keşke dereağzını falan da verseydik Malatya'ya az olmuş

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3063 : 05 Ocak 2019, 03:14:53 »
Bir grup gerizekalı fenerbahçe twitter fenomenleri var bunlar genelde arkadaş zaten.Futboldan gram anlamıyorlar tek işleri konuşuyor olmak için konuşmak ve oyuncuları gereksiz yükseltip gereksiz yermek Barış Alıcı,Michael Frey gibi.Şimdide işi gücü bırakmışlar Sadık’ın eşi şöyle iyi fenerli böyle sağlam laf çakmış.Bunlar küme düşsek bi goygoy malzemesi bulurlar.Diğer takım taraftarları sosyal medyadan gayet sağlam tepkiler verebilirken bizim bu gerizekalıları sürekli anasayfalarda görüyor oluşumuz artık çok sıkmaya başladı.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2019, 03:15:38 Gönderen: south »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3064 : 05 Ocak 2019, 08:55:44 »
Ben başka yerde de 750 bin euro diye gördüm. Defansa adam almak gerektiği gün gibi ortada. Yaşına takılmamak lazım. Bekir gibi çıksa kötü mü olur ? Bugün, Roman in oynadığı, Reyes in yedek olduğu bir mevkiden bahsediyoruz. Bir oynasın, görelim.
Hangi takımı tuttuğu dan çok önemli değil, önemli olan kişiliği.
Basketbol un, futbolu kurtarmak için  kapatılması vs yorum bile yapılmayacak saçmalıkta bir konu ve mali durumla ilgili sebep de değil. Futboldaki 2 tane saçma transferi yapmasan daha çok kâr ediyorsun zaten.
Biz, Glasgow ile bir de değiliz. Iskoçya nin nüfusundan fazla taraftarımız var.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2019, 08:56:51 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #3065 : 05 Ocak 2019, 12:29:05 »
Öncelikle bizim forvet sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Forvet fromsuzluğu sorunumuz var ki hoca çözecektir. Daha sonra kanayan yaranın Skrtel'in partneri olduğunu da biliyoruz. Bu hamle oraya ki izlediğim kadarıyla ayağı da düzgün, sağlam bir stoper. Yalnız Yiğithan'ın neden verildiğini anlamadım. Bir de 1.5 verdiysek ciddi para. Sol bek lazım, bir de oyun planına göre açık. Ama sanki hoca bana 4-4-2 yapacakmış gibi geliyor ve pek de açık kullanmayacak. Bakalım, görelim.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3066 : 05 Ocak 2019, 13:05:00 »
Bizim en büyük sorunumuz kadronun kötü olması, oyuncularin tamamına yakınının vasat olması, ne forveti, ne defansı, kalecisi. Ilk yarı sonunda bulunduğu yeri hakediyor bu takım. Bunu hala nasıl göremiyorsunuz çok ilginç.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3067 : 05 Ocak 2019, 13:38:25 »
Zaten bir fazla yabancimiz var bu sartlarda yabanci oyuncu transferi zor

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3068 : 05 Ocak 2019, 16:27:46 »
Zaten bir fazla yabancimiz var bu sartlarda yabanci oyuncu transferi zor
Yabanci fazlası derken anlayamadım ne demek istediğinizi?
Sınırlama yok ki..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3069 : 05 Ocak 2019, 16:30:09 »
Umut'la genelde pek ayrı düşmeyiz ama bu konuda hiç katılmıyorum. Hiçbir formsuzluk koca devre hemen her maçta oynayıp sadece 1 gol atmanın izahı olamaz. Slimani formsuz değil, yeteneksiz, kazma, odun, hatta ayı bir futbolcudur. Futbolcu dediğim için futbol kavramından özür dilerim. Bildiğin öküzü, ayıyı, bize futbolcu diye kakalamışlar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3070 : 05 Ocak 2019, 16:35:26 »
İlaveten: Galatasaraylı Melo'dan, Hasan Şaş'tan, Bülent Korkmaz'dan ve benzerlerinden bile Slimani'den iğrendiğim kadar tiksinmemiştim. Hakikaten gördüğüm an midem bulanıyor, öğürüyorum, tiksiniyorum, nefretin ötesinde bir fobiye dönüştü bende. Kimsenin sağlığına zarar gelmesini istemem ama başına bir iş gelse, neredeyse iyi oldu diyeceğim, öyle bir kötü duygu... Beddua etmek iyi bir şey değil ama dilimin ucuna da sık sık gelmiyor değil:

"ALLAH SLİMANİ'NİN BELASINI VERSİN. Daha da yeşil sahalara adım atamasın."

Sonra tutuyorum kendimi, beddua kötü bir şey diye içime atıyorum.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #3071 : 05 Ocak 2019, 16:35:36 »
Umut'la genelde pek ayrı düşmeyiz ama bu konuda hiç katılmıyorum. Hiçbir formsuzluk koca devre hemen her maçta oynayıp sadece 1 gol atmanın izahı olamaz. Slimani formsuz değil, yeteneksiz, kazma, odun, hatta ayı bir futbolcudur. Futbolcu dediğim için futbol kavramından özür dilerim. Bildiğin öküzü, ayıyı, bize futbolcu diye kakalamışlar.

Bence başarılı olduğu dönemde de buna servis yapan çok yetenekli ve alda at pasları veren oyuncular vardır muhtemelen. Azıcık yetenekle bitiriceliğe soyununca kazmalık yönü ortaya çıktı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3072 : 05 Ocak 2019, 16:42:46 »
Bence başarılı olduğu dönemde de buna servis yapan çok yetenekli ve alda at pasları veren oyuncular vardır muhtemelen. Azıcık yetenekle bitiriceliğe soyununca kazmalık yönü ortaya çıktı diye düşünüyorum.

Öncesini bilmiyorum hocam. Adını bize transferiyle duydum. Mal meydanda... Topu stop edip sağına çekmeden şut atamıyor. Bu esnada da iki savunmacı birden kapatıyor. Tek vuruş yapmaya yeltendiğinde de top dağlara taşlara gidiyor. O ayılıkta birisinden en azından kafa toplarında etkili olmasını beklersin ama Mehmet Topal bile ondan daha iyi kafa vurur; o kadar mı derseniz, o kadar... Bir golcüde olması gereken hiçbir özellik yok.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3073 : 05 Ocak 2019, 17:08:03 »
Yabanci fazlası derken anlayamadım ne demek istediğinizi?
Sınırlama yok ki..

14 yabanci olabiliyor sadece ve bizim 15 yabancimiz var zaten.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3074 : 05 Ocak 2019, 19:10:56 »
Hem Umut la aynı fikirdeyim, hemde Slimani konusunda sizinle. Slimani den bir galt olmaz ama Frey ve Soldado varken en  büyük ihtiyacımızın forvet olduğunu düşünmüyorum. Stoper ve kanat lazım öncelikli olarak ve orta saha. Roman, Reyes, Eljif bizim 11 imiz olamazlar. kanatlar için isim yazamadım bile. Erzurum, Kayseri, Zagreb maçları aklıma geliyor, tamam futbol takım oyunu ama defans ve kaleci hatalarından da çok gol yedik.
Yaşına çok takılmıyorum, bizde 20-22 yaşında adamlar olmuyor. Bütün Türk takımları için söylüyorum bunu tesadüfler haricinde o yaşta gelip beklene çıkışı yapan yerli yabancı kaç kişi oldu ki ?