Serdar %70 dedi Candaş %90 ben istemiyorum, Ozan orta sahaya geçince takım toparladı mümkünse kalmalı Atilla yada Pelkas satılmalı dedi bencede Pelkas daha uygun ama muhtemelen Pelkas maksimum 10 Ozan 20 eder
Mesut hariç satılmayacak oyuncu yok, yeter ki iyi teklif gelsin. Mesela kulübün teki gelip Altay veya İrfan için €25M veriyoruz dese, reddebileceğimizi sanmıyorum.
Ozan'ın serbest kalma maddesi €20M imiş, öyle olmasa bile €20M'ye zaten her türlü satardık.
Pelkas için de Rubin Kazan iddiaları var ama rakamlar ne kadar doğru, bilemiyorum. Onun da fiyatı piyasa değeri güncellemesinden sonra muhtemelen biraz daha artacaktır. €12-13M'lik bir teklife fit olurdum ben. Bu söylentilerden sonra Pelkas'ı bize €1,6M'ye verdiği için PAOK başkan Yunan basınında eleştiri konusu olmuş.

Aynı takımdan Christos Tzolis için de söylentiler var ama bize bırakmazlar zira Almanya'dan önemli talipleri varmış, fiyatı da bizim için epey tuzlu. Tzolis olmasa da olur, Swiderski'yi alalım.

Attila'nın piyasa değeri de muhakkak artar ama henüz istediğimiz düzeyde olmayacağı için en azından Euro 2020'deki performansını bekleriz. Orada sükse yaparsa, belki istediğimiz seviyede bir teklif gelir. Bu işler belli de olmaz tabi, şans faktörü de önemli. Bir bakarsın, Zengin EPL takımlarından biri yüksek bir teklifle alıp götürür.