Sanki Emreden önce hiç şampiyon olmamışız gibi yorum yapıyorsun Erdal hocam.
Emre kolay maçlar yapacağımız bir döneme denk geldi, aradaki 2 3 tane zor maçı da zaten kazanamadı. Sivas maçındaki değiliklikleri de tüy dikti.
Benim için işin diğer bir yönü de, rabia pozu veren birisinin bizim takımda ben olması hiç içime sinmiyordu, iki kere sevindim gitmesine.
Beni en çok üzen konu bu işte. Taraftarımızın siyasi nedenlerle ikiye bölünmesi.
Siyâset umrumda değil, kimin hangi kesimden olduğu da. Spor söz konusuysa beni sâdece Fenerbahçe bağlar. Kimin başarıya götüreceğine inanırsam tavrım o kişiden yana olur.
Ali Koç'un A Spor ya da TRT Spor tarafından kuyusunun kazılmasının nedeni mâlum. Onlarla baş edebilecek tek kişi yine onlarla aynı düşünce yapısından gelen Emre Belözoğlu'ydu. Fatih Terim denen futbol cahili adam maçlar esnasında hakemleri kaşıyla gözüyle tehdit ede ede 7-8 şampiyonluk aldı bu ülkede, yetemediği yerde dışarıdaki dostlarından destek aldı. Pısırık olursan, ezik ezik durursan bu düzen adamı 4-5 maçta parçalıyor. İşte bunların dilinden anlayan, bunlara hak ettiği cevâbı verebilecek olan tek kişi Emre'ydi. Ben olayın tamâmen bu kısmındayım.
Haaa, şuna varım bak. Başkan getirsin disiplinli iyi bir Alman Hoca, Emre de yardımcısı olarak kulübe de olsun, işte buna sonuna kadar varım.