Aziz Yıldırım delirmeyeydi iyiydi

Gerçi delilik ne, doğru ne onlar da tartışmaya açık kavramlar. Şu ahir ömrümüzde fazladan iki şampiyonluk göstermeyecekse bu yönetim bana finansal doğrulukla falan gelmesin.
Aziz Yıldırım kulübü batırmış. Ulan ülke battı zaten. Maça gidemeyen evinden korsan yayın izleyen adama yaptığı propagandaya bak Ali Koç’un; efendim bankalara olan borç vs vs. De get… Kendi sermaye döngünü korumaya alışmışsın bizi de şirketlerinden biri gibi görüyorsun. Ee, o zaman yönetsel profesyonellik düzeyini de şirketlerindeki seviyeye yükselt! İş oraya gelince mahalle bakkalından hallicesin… Bizimki de evinden kafa sallıyor; ya bak adam bizi batmaktan kurtardı. Te allam

Futbol her zaman borçla oynanır kardeşim. Pro oyuncular ortaya çıktığından beri bu böyle. Var işte bunun belgeseli Netflix’te… Fularsız Entelektüel’in podcast’ini bırakmıştım buraya o da anlatıyor. Borç ekonomisi bu…
Diğer taraftan;
Her şey parayla da olmuyor bellli ki… NY Nicks’in 6 Milyar $’mış değeri. NBA’in en büyüğü bu açıdan. Koç Holding’ten daha fazla adamların dolaşımdaki sermayesi. Eee sonuç? 30 yıldır şampiyonluk yok.
Biz Nicks olamayacağız nasılsa… CL’de de tesadüfen oluruz belki… Tek gerçeğimiz şu kıytırık TR ligi.