Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539538 defa)

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6930 : 09 Ağustos 2022, 22:53:26 »
Elde kalan stoper ikilisine bak Luan Peres &Gustavo  ;D

Osayi de gidiyor. Paraları dürüp büküp bir şey yapacaklar herhalde. Kifayetsiz cahiller…

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #6931 : 10 Ağustos 2022, 08:39:52 »
Elde kalan stoper ikilisine bak Luan Peres &Gustavo  ;D

Osayi de gidiyor. Paraları dürüp büküp bir şey yapacaklar herhalde. Kifayetsiz cahiller…

parayı dediğin gibi kullansalar gene deriz ki zevk almasını biliyorlar.
Ama bizimkiler gidip 4-5 tane ucuz bitik boş adam alıp ziyan edecekler o paraları da.
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2022, 08:40:12 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6932 : 10 Ağustos 2022, 08:43:21 »

parayı dediğin gibi kullansalar gene deriz ki zevk almasını biliyorlar.
Ama bizimkiler gidip 4-5 tane ucuz bitik boş adam alıp ziyan edecekler o paraları da.

:D yine orta saha aliriz o parayla ... cok eksik kaldi orta saha :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #6933 : 10 Ağustos 2022, 12:11:04 »
Futbolcu falan almasınlar.Eldeki fazlalıkları önce göndersinler sonra ise gelecek sene gelen yönetime zorluk çıkartmayacak bir yapı bıraksınlar.
Daha ilk maçtan tüm umudum bitti.Küme düşmesi beklenen takımdan 3 gol yedik,hem de kendi sahamızda bu dolu tribünlerle bu rezilliği yaşadık.Alınan futbolcular arasında sadece Joao Pedro iyi gerisi ise vasat ve gidenlerin ya da yerine oynadıkları oyunculardan daha vasat isimler.
Arda ve Pelkas’ın yerine oynayan Lincoln bu takımın oyuncusu falan değil.King Fenerbahçe’ye son yıllarda atılmış en büyük kazıklardan biri olabilir.Gustavo ise Jesus’un komisyon aldığı transfer.Bu rezillikler cidden çok fazla,bu takımı tüm futbolcuları satıp sıfırdan kurmak gerek.Bu kulüple ilgili ne varsa silip baştan kurmak lazım.Yoksa bu branş 6 yıl daha şampiyon olamaz.
Szalai vs... Ederi edeni sat gitsin.Kalecisinden forvetine beş para etmez futbolcular topluluğundan bir şey beklememek lazım.

Aaaa yarın Slovacko maçını kazandıktan sonra sakızını çiğneyerek şov yapan bir hocamızın 6.haftadaki tavırlarını merak ediyorum.Artistliğini Wien’e karşı yapsın ya da Ümraniye’ye karşı...
FENERBAHÇE

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6934 : 10 Ağustos 2022, 12:21:05 »
eğer yarın da arda oynamazsa yangın çıkarmak lazım artık.belli bir süre oynamadığı halde 5 milyona serbest kalma maddesi var.biz beşiktaş taraftarı değiliz jesus falan dinlemez kimse.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6935 : 10 Ağustos 2022, 12:36:50 »
Geçmiş tecrübelerime dayanarak Fenerbahçe'nin bu saatten sonra transfer yapmaması lazım diyorum.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6936 : 10 Ağustos 2022, 13:31:30 »
Yahu adam satıldı iyi para etti demediniz mi? Tutarlı olun beyler  :P

Sabah kalkınca kıçınızdaki donu kontrol edin, onu da satar bu Ali Koç.

İyi futbol iyi futbolcularla oynanır.

Anelka gitmek istediğinde Aziz Yıldırım bizi şampiyon yapmadan gidemezsin demişti**

Efendim sözleşmesi öyleymiş bilmem bilmem neymiş, bunlar işe mazeret bulma yöntemleri. Sen başkansan bunu çözeceksin. Büyük takım böyle olunur.

Arda da gider evet. Ben Arda’nın babası olsam çocuğun kariyeri bu camia yüzünden heba olacak diye endişe ederim.

** yapamadı  :P

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #6937 : 10 Ağustos 2022, 17:15:45 »
Leipzig Werner'i aldı, başkan yine Sörloth beklemeye başlar bonservisi düşsün diye. Ağustos sonuna kadar boşuna forvet transferi beklemeyin.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #6938 : 11 Ağustos 2022, 10:21:16 »
Pelkas,Tisserand gibi oyunculara 3-4 milyon fiyat çekiyoruz. Gidip Maxi Gomez'e 4 milyon teklif ediyoruz çok komik.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6939 : 11 Ağustos 2022, 11:24:28 »
Aziz Yıldırım yönetimi TR Lig tarihinin en büyük oyuncusunu (Alex) bu kulübe getirmiştir. Diğer getirdiklerini de varın siz sayın…

Şu son dört yılda getirilenler de gözümüzün önünde…

Biz Ali Koç’u Aziz Yıldırım’ın prime zamanı olur sanmıştık. Oysa kötü bir kopyasından başka bir şey değilmiş…

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #6940 : 11 Ağustos 2022, 12:56:43 »
Aziz Yıldırım yönetimi TR Lig tarihinin en büyük oyuncusunu (Alex) bu kulübe getirmiştir. Diğer getirdiklerini de varın siz sayın…

Şu son dört yılda getirilenler de gözümüzün önünde…

Biz Ali Koç’u Aziz Yıldırım’ın prime zamanı olur sanmıştık. Oysa kötü bir kopyasından başka bir şey değilmiş…
Aziz Yıldırım’ın son zamanlarından bile bin kat kötü. 4 yıldır söyledikleri yalanlarla İpek yolu açarım

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6941 : 11 Ağustos 2022, 13:57:11 »
Aziz Yıldırım delirmeyeydi iyiydi  :P

Gerçi delilik ne, doğru ne onlar da tartışmaya açık kavramlar. Şu ahir ömrümüzde fazladan iki şampiyonluk göstermeyecekse bu yönetim bana finansal doğrulukla falan gelmesin.

Aziz Yıldırım kulübü batırmış. Ulan ülke battı zaten. Maça gidemeyen evinden korsan yayın izleyen adama yaptığı propagandaya bak Ali Koç’un; efendim bankalara olan borç vs vs. De get… Kendi sermaye döngünü korumaya alışmışsın bizi de şirketlerinden biri gibi görüyorsun. Ee, o zaman yönetsel profesyonellik düzeyini de şirketlerindeki seviyeye yükselt! İş oraya gelince mahalle bakkalından hallicesin… Bizimki de evinden kafa sallıyor; ya bak adam bizi batmaktan kurtardı. Te allam  ;D

Futbol her zaman borçla oynanır kardeşim. Pro oyuncular ortaya çıktığından beri bu böyle. Var işte bunun belgeseli Netflix’te… Fularsız Entelektüel’in podcast’ini bırakmıştım buraya o da anlatıyor. Borç ekonomisi bu…

Diğer taraftan;

Her şey parayla da olmuyor bellli ki… NY Nicks’in 6 Milyar $’mış değeri. NBA’in en büyüğü bu açıdan. Koç Holding’ten daha fazla adamların dolaşımdaki sermayesi. Eee sonuç? 30 yıldır şampiyonluk yok.

Biz Nicks olamayacağız nasılsa… CL’de de tesadüfen oluruz belki… Tek gerçeğimiz şu kıytırık TR ligi.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2022, 14:28:54 Gönderen: Enver Tarcan »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #6942 : 11 Ağustos 2022, 19:33:00 »
baba forvet diye aldığımız adam batşuayi aq

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #6943 : 11 Ağustos 2022, 20:39:24 »
baba forvet diye aldığımız adam batşuayi aq
Komedi...
Resmen soğuttular takımdan herkesi.
« Son Düzenleme: 11 Ağustos 2022, 20:42:10 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6944 : 12 Ağustos 2022, 12:09:13 »
Yago Batshuayi dediğine göre o iş olmuş sanırım.

Ben sizin kadar olumsuz düşünmüyorum. Geçen sene çok sorunluydu BJK. Geldiği zaman Fenerlilerin ağzı açık kalmıştı.

Kalıplı yer açan forvet tanımına uyuyor benim için. Valencia'daki Uruguay'lıyı alsaydık yine o yer açan adam eksikliğimiz olacaktı. Gol vuruşu da var Batman'in. Zamanında 40 M bonservis bedeli görmüş adam. Ne Seferoviç'ten ne Weghorst'tan geride falan değil. Cornelius kadar koca popolu da değil.

Pedro&Batman iyi iş çıkarabilirler.

Bu arada Okaka fena yalnız... Bu santrafor grubunun içindeki en iyisi o sanki... Başak bu sene yukarılara oynar. Bir de Mesut'u oynatıp şampiyon oluyorlarmış  :P Seyreyle gümbürtüyü...