Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539506 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6945 : 12 Ağustos 2022, 16:54:39 »
Batshuayi geçen sezon en çok pozisyona girenlerden ama gole çeviremedi. Batshuayi'nin kötü olması Beşiktaş değildi kendisiydi. Adam bitiremiyor, bizde bunlardan tonla var.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #6946 : 12 Ağustos 2022, 17:05:34 »
GS bu sene resmen pisikoloji ye oynuyor. Bizimle Bathuayi ismi çıkarken Bellotti ile gündeme gelerek sezon öncesi pisikolojik avantaj peşindeler..
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #6947 : 13 Ağustos 2022, 01:13:03 »
GS bu sene resmen pisikoloji ye oynuyor. Bizimle Bathuayi ismi çıkarken Bellotti ile gündeme gelerek sezon öncesi pisikolojik avantaj peşindeler..

Belotti'yi alırlarsa uzun yıllar sonra transferde bizi dümdüz etmiş olacaklar.

Belotti ayrıca şampiyonluğa direkt etki edecek seviyede bir adam. Getirebilirlerse gerçekten helâl olsun.

Küçük Emrah'ın et dönere acıklı gözlerle baktığı gibi bakarız uzaktan. Ama alışkınız, biz daha ne rezillikler yaşadık, bu ne ki.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6948 : 13 Ağustos 2022, 13:29:27 »
Maxi Gomez artık Valencia'nın oyuncusu değil. Uruguaylı forvet, Fenerbahçe'ye imza attı.

(🔗A Punt)

şeklinde haberler dolaşıyor artık kim gelecekse gelsin ve Pedro ile uyumlu birisi olsun olaya tek santrafor üstünden bakmamak lazım 4-1-3-2 oynayacak bu takım

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6949 : 13 Ağustos 2022, 13:53:10 »
Yağız Sabuncuoğlu :''Maxi Gomez ile ilgili olumlu bir bilgi aldım. Son onaydan sonra paylaşacağım.''
Maxi Gomez 2.5'u kabul ediyor Sörloth daha fazla istiyor yıllık maaşını.''
Önümüzdeki hafta Pelkas ve Samatta yolcu olacak Berisha'yı elden çıkarmak istiyorlar.''

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6950 : 13 Ağustos 2022, 15:37:48 »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #6951 : 13 Ağustos 2022, 19:00:44 »
Belotti'yi alırlarsa uzun yıllar sonra transferde bizi dümdüz etmiş olacaklar.

Belotti ayrıca şampiyonluğa direkt etki edecek seviyede bir adam. Getirebilirlerse gerçekten helâl olsun.

Küçük Emrah'ın et dönere acıklı gözlerle baktığı gibi bakarız uzaktan. Ama alışkınız, biz daha ne rezillikler yaşadık, bu ne ki.
Uzun yıllar sonra ilk kez olur mu hocam ? 10 senedir hangi transferde daha iyiydik ? Hele dümdüz etmek diyorsan 2011-2012 den beri kaç kez çok sağlam transferler yaptılar. Tek tek saydırıp övdürme bana adamları:)

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #6952 : 14 Ağustos 2022, 06:09:33 »
Uzun yıllar sonra ilk kez olur mu hocam ? 10 senedir hangi transferde daha iyiydik ? Hele dümdüz etmek diyorsan 2011-2012 den beri kaç kez çok sağlam transferler yaptılar. Tek tek saydırıp övdürme bana adamları:)

Ezilmekten bahsettim ben. 11-12 sezonu bizim kumpasla uğraştığımız ve fetönün meydanı galatasaray'a teslim ettiği bir sezondu.

Onlar ne zaman yıldız alsa bir şekilde cevap verirdik, hele ki aynı oyuncuya tâlip olunduğunda onların hiç şansı olmazdı.

Biz bu sene maksimum Kasımpaşa'da oynayabilecek sıradan adamlar alırken onlar Torreira, Mertens gibi büyük oyuncular aldı. Yetmedi bir de Belotti'yi getirirlerse ağır ezmiş olurlar. Bedava Belotti'yi ikna edemeyip Maxi Gomez gibi bombok bir oyuncuya 10-12 milyon bonservis vererek almak ancak Ali Koç'un başarabileceği türden salaklık. Maxi'ye verilecek bonservisi Belotti'ye imza parası vermek akıllarına elbette geliyordur da Belotti'yi ikna edebilmek, getirebilmek başarıdır. Bizde nerde öyle başarılı yönetim? 115 yıllık Fenerbahçe târihinin açık ara en kötü yönetimi, en kötü başkanına sâhibiz ve Allah tez vakitte bizi kurtarır inşallah Ali Koç'tan.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
« Yanıtla #6953 : 14 Ağustos 2022, 10:55:38 »
Ezilmekten bahsettim ben. 11-12 sezonu bizim kumpasla uğraştığımız ve fetönün meydanı galatasaray'a teslim ettiği bir sezondu.

Onlar ne zaman yıldız alsa bir şekilde cevap verirdik, hele ki aynı oyuncuya tâlip olunduğunda onların hiç şansı olmazdı.

Biz bu sene maksimum Kasımpaşa'da oynayabilecek sıradan adamlar alırken onlar Torreira, Mertens gibi büyük oyuncular aldı. Yetmedi bir de Belotti'yi getirirlerse ağır ezmiş olurlar. Bedava Belotti'yi ikna edemeyip Maxi Gomez gibi bombok bir oyuncuya 10-12 milyon bonservis vererek almak ancak Ali Koç'un başarabileceği türden salaklık. Maxi'ye verilecek bonservisi Belotti'ye imza parası vermek akıllarına elbette geliyordur da Belotti'yi ikna edebilmek, getirebilmek başarıdır. Bizde nerde öyle başarılı yönetim? 115 yıllık Fenerbahçe târihinin açık ara en kötü yönetimi, en kötü başkanına sâhibiz ve Allah tez vakitte bizi kurtarır inşallah Ali Koç'tan.

TR'ye gelmek istemeyen Belotti'yi nasıl ikna edeceksin abi ? Adam istemiyorum diyor, para derdi yok ki.

Ayrıca 650 milyon Euro borç bırakan adamla hiç kimse karşılaştırılamaz. 1 dönem daha dursaydı, kulübü kayyımdan satılık ilanıyla görürdük.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6954 : 14 Ağustos 2022, 11:31:41 »
Valla gördük yıldızlarını. Belotti’yi falan alamazlar. Bir sürü sorunumuz varken bir de gidip kıytırık Dursun Özbek işleri ile uğraşmayalım bence.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #6955 : 14 Ağustos 2022, 12:28:16 »
Ayrıca 650 milyon Euro borç bırakan adamla hiç kimse karşılaştırılamaz. 1 dönem daha dursaydı, kulübü kayyımdan satılık ilanıyla görürdük.

Ali Koç'un bütün beceriksizliklerini borç hikayesi üzerinden aklamaya çalışmaktan sıkılmadınız mı? Bu kadar kötü transfer politikasının malum borç hikayesiyle ne alakası var? Çakıl taşıyla transfer yapmıyorsun, gayet iyi paralar verip boş beleş adamları getiriyorsun. Sadece bu sezon CL'ye katılsan hatırı sayılır bir para kasaya girecekti. Araya çok değil 1 şamiyonluk sıkıştırsaydın yine kasana çok iyi para girecekti.

Fenerbahçe'ye kayyum falan atanmazdı, öyle bir dünya yok. Türkiye'de borçtan batacak büyük kulüp yok. Bizden daha beterini GS ve BJK yaşadı. Hiçbir şey olmadı, sana da olmazdı merak etme. Ayrıca Aziz Yıldırım yönetiminin uzun bir süresinde Ali Koç'un da orada olduğunu unutuyorsunuz. Ortada bir günah varsa bunda Aziz Yıldırım kadar diğer yöneticilerin de payı vardır. Ha tüm günah Aziz Yıldırım'ın olsun, şu anki saçmalığı açıklamıyor bu. Kaç yıldır aynı terane, sıkışınca borç var, ne yapsın. Yapamıyorsa başkan olarak kalmasın, olmuyor desin bıraksın.

3 Temmuz'u Aziz Yıldırım'la değil, Ali Koç'la yaşasaydık muhtemelen o zaman kayyum atanırdı. Kulübün anahtarını falan teslim ederdi. Bu kulüp, bu kadar borca girmişse, eli kolu bağlanmışsa bunun en önemli nedeni 3 Temmuz kumpasıdır. Ben, o günleri unutmadım, yapılanları ve yaşatılanları..

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6956 : 14 Ağustos 2022, 13:06:06 »
Bu kulüp, bu kadar borca girmişse, eli kolu bağlanmışsa bunun en önemli nedeni 3 Temmuz kumpasıdır. Ben, o günleri unutmadım, yapılanları ve yaşatılanları..
Öncesi de var tabii. 90’lı yılların sonundan itibaren yaşananlar kitap olur.

Umarım devir dönünce bunları yazan biri çıkar ve en büyük tokadı da Fenerbahçe’ye “küçük takım” diyebilen FB’lilere vurur…

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6957 : 14 Ağustos 2022, 13:30:19 »
Fenerbahçe’nin şu kadro yapısı içinde ihtiyacı olan oyuncunun Maxi Gomez olmadığını düşünüyorum.

Görüşlerine ehemmiyet verdiğim bazı insanlar gelişime açık diyorlar. Doğrudur.

…Bu kadro içinde fiziksel temastan yılmayan, göğüs göğüse mücadelede ayakta kalan, rakip ceza sahası içinde alan açabilen birine ihtiyacımız vardı...

Gördüğüm kadarıyla Gomez bu değil.

Aboubakar olurdu. Hatta burada beğenilmemesine rağmen Batshuayi bile olurdu.

Bizim ligin formülü bu.

Gomez çok bir şey değiştirmez bence…

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #6958 : 14 Ağustos 2022, 13:54:25 »
TR'ye gelmek istemeyen Belotti'yi nasıl ikna edeceksin abi ? Adam istemiyorum diyor, para derdi yok ki.

Alex de Souza 2004 yılında Türkiye'ye gelmeyi çok mu istiyordu? Peki para derdi var mıydı? Kendisi zengin, kayınpederi daha da zengin. Para zâten verilecek de o an başka etkenler giriyor devreye, ikna etmek ayrı bir başarı.

Belotti gibi bir adam hâlâ boştayken ikna edip getiremiyorsan bunun başarısızlıktır benim için.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #6959 : 14 Ağustos 2022, 15:06:44 »
Şu haberi okuyalım da kulağımızı kimlere kapatmamız gerektiğini, FB’yi kimlerin yorumladığını, Ali Koç’un kimlere itibar ettiğini, Türk futboluna kimlerin yön verdiğini görelim.

Bu ve türevlerine itibar edildikçe, bu ülkede bilimle, akılla yapılan hiç bir şey değer bulmaz… İlerleme de olmaz…

Her sene gelen hocayı yollar yeni baştan yaparız. Liyakatsiz adamları yönetici yaparız…

https://antalyam.com/ridvan-dilmenden-nuri-sahine-elestiri/