Gönderen Konu: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1539480 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Futbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8430 : 09 Temmuz 2024, 11:40:26 »
Yahu güzel kardeşim, Erdoğan'ın ben artık Fenerli değilim dediğini kim, nereden biliyor? Çıkıp söyledi mi veya yanında mıydın, hakiki olduğu meçhul bir şey üzerine görüş inşa ediyorsun. Bak, Bahçeli dedi ben artık Beşiktaşlı değilim diye. Beşiktaş'a operasyon mu çektiler, adamlar Trabzon'a koyup kupa aldı. Sen de alsaydın, Ankaragücü'ne elenmeseydin?

Adam Fenerbahçe YDK üyesi. Şu gitsin de der, kalsın da der. Senin benim dediğimiz gibi. Yarın hakem penaltını vermeyince, Ferdi'yi göndermedik diye mi vermedi diyeceksin? Kim ne diye Ferdi ile filan uğraşsın.

Birincisi, onun söylediği bir cümle ile senin benim, forumdaki herhangi birisinin ya da tribündeki falancanın söylediği cümleyi aynı kefeye koymak cidden çok gülünç. Hatta bizimle alay ettiğini düşündürtecek cinsten.
İkincisi ise şu gitsin ya da bu kalsın minvalinde bir cümle yok ortada. Cümlenin anlamı ortada: "Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması onun istikbali ile oynamak..."
"Birinin istikbali ile oynamak" terkibi olumsuz bir mana arz eder. Bunu idrak etmek güç olmasa gerek.
Üçüncü mevzuya gelecek olur isek benim bu forum üzerinden senin dünya görüşünü ya da siyasi duruşunu eleştirmek gibi bir hakkım yok kardeşim. Bireysel hakkındır özgürlüğündür, ne yaparsan yap. Öte yandan bırak da rahatsız olduğumuz şeyi yazabilelim şurda.

1) okumuş ya da cahil olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
2) yurt dışında ya da Türkiye'de yaşıyor olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
3) Gözü dönmek deyiminin anlamını biliyor musun? Bildiğini var sayarsak bu deyimi karşılayacak ne türden bir eylem yapmışım şu forum bünyesinde?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8431 : 09 Temmuz 2024, 14:04:48 »
Yine kamp maçlar yetişmeyen oyuncular.Dejavu.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #8432 : 09 Temmuz 2024, 15:06:34 »
Dzeko
Tadic-Szyma-Cengiz
Fred-Bartuğ
Jayden-Djiku-Becao-Osayi
Liva

Şeklinde çıkacağız sanırım Lugano karşısına.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8433 : 09 Temmuz 2024, 16:17:07 »
Birincisi, onun söylediği bir cümle ile senin benim, forumdaki herhangi birisinin ya da tribündeki falancanın söylediği cümleyi aynı kefeye koymak cidden çok gülünç. Hatta bizimle alay ettiğini düşündürtecek cinsten.
İkincisi ise şu gitsin ya da bu kalsın minvalinde bir cümle yok ortada. Cümlenin anlamı ortada: "Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması onun istikbali ile oynamak..."
"Birinin istikbali ile oynamak" terkibi olumsuz bir mana arz eder. Bunu idrak etmek güç olmasa gerek.
Üçüncü mevzuya gelecek olur isek benim bu forum üzerinden senin dünya görüşünü ya da siyasi duruşunu eleştirmek gibi bir hakkım yok kardeşim. Bireysel hakkındır özgürlüğündür, ne yaparsan yap. Öte yandan bırak da rahatsız olduğumuz şeyi yazabilelim şurda.

1) okumuş ya da cahil olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
2) yurt dışında ya da Türkiye'de yaşıyor olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
3) Gözü dönmek deyiminin anlamını biliyor musun? Bildiğini var sayarsak bu deyimi karşılayacak ne türden bir eylem yapmışım şu forum bünyesinde?

Güzel abim, insanlar ifade etmek istedikleri her şeyi tam manasıyla ifade edebiliyorlar mı da sen böyle her şeyi literal anlıyorsun? Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması niye onun istikbali ile oynamak olsun. Adamın istikbali ile oynamayın, gitmek isterse bırakın demiş adam işte. Avrupa'da daha da gelişir, milli futbola hizmet eder, kendisi için de iyi olur diye. Bunda senin buraya gelip "inanılmaz, bu ülke cumhurbaşkanı neler neler demiş" gibi bir yaklaşım sergilemene lüzum olacak bir şey ben göremiyorum.

Tamam haklısın. Manasız sözler ettim. Alınmana sebep oldum. Senden özür dilerim.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #8434 : 09 Temmuz 2024, 18:05:55 »
Güzel abim, insanlar ifade etmek istedikleri her şeyi tam manasıyla ifade edebiliyorlar mı da sen böyle her şeyi literal anlıyorsun? Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması niye onun istikbali ile oynamak olsun. Adamın istikbali ile oynamayın, gitmek isterse bırakın demiş adam işte. Avrupa'da daha da gelişir, milli futbola hizmet eder, kendisi için de iyi olur diye. Bunda senin buraya gelip "inanılmaz, bu ülke cumhurbaşkanı neler neler demiş" gibi bir yaklaşım sergilemene lüzum olacak bir şey ben göremiyorum.

Tamam haklısın. Manasız sözler ettim. Alınmana sebep oldum. Senden özür dilerim.

Başım gözüm üstüne. Öte yandan yukarıdaki sorunun muhatabı cümleyi sarf eden kişi midir yoksa bu cümleyi nakleden kişi midir?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #8435 : 10 Temmuz 2024, 14:22:17 »
Sorun ne biliyor musun?

RTE önce ''yabancı sayısının çok olmasına karşı olduğunu, Türk oyuncu sayısının artması gerektiğini'' söyleyerek yönlendirme yapıyor. RTE'nin her imâsını bile durumdan vazife çıkararak uygulamaya geçiren yalaka bir kitle var.
Aynı RTE ne hikmetse Barış Alper Yılmaz için benzeri bir söz kullanmıyor. Ne şirin değil mi.

Diyeceğim şu ki; RTE futboldan, endüstriyel futbol ekonomisinden bir dirhem anlamıyor ama onun her fikrini emir telakki edenler yabancı sayısını düşürmeye devam ettikçe olan büyüklere olacak. Bir de üstüne Ferdi mevzusunu kaşıyarak Ali Koç yönetiminin ne kadar düşmanı olduğunu ortaya koymuş oldu bir kez daha.

Şunu da ekleyeyim, spora siyaseti karıştırmayın diyerek bize uyarı veren RTE, Trabzon'un şampiyonluk yolunda her hafta stadında hop oturup hop kalkan bakanları, milletvekilleri, Bld.başkanlarını uyarmayıp ses çıkarmayan yine aynı RTE.

En önemli noktada bu zateb, şu anda bile geçen RTE soyunma odasında aradı hemşerim diye konuşması sebebiyle acayip bir Barış Alper yalakalağı var, RTE'den daha büyük problem bu yalaka tayfası imam cemaat meselesi gibi

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #8436 : 10 Temmuz 2024, 14:24:07 »
Dzeko
Tadic-Szyma-Cengiz
Fred-Bartuğ
Jayden-Djiku-Becao-Osayi
Liva

Şeklinde çıkacağız sanırım Lugano karşısına.

11 gün yok mu maça daha bence ismail ve ferdi oynar

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8437 : 10 Temmuz 2024, 15:05:53 »
Eleme maçı yaklaştı. Tek bir transfer yok. Ali Koç'un dediği gibi turnuva bitsin de tüm takımlar transferlerini yapsın, biz de artıklara bakalım dedi ya. Onu bekliyorlar. Bu takım şampiyonlar ligi elemesinde elenirse nereye kaçacaksınız merak ediyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8438 : 10 Temmuz 2024, 15:35:32 »
11 gün yok mu maça daha bence ismail ve ferdi oynar
O sürede tatil yapacaklar önce ki hakları.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8439 : 10 Temmuz 2024, 15:35:53 »
Eleme maçı yaklaştı. Tek bir transfer yok. Ali Koç'un dediği gibi turnuva bitsin de tüm takımlar transferlerini yapsın, biz de artıklara bakalım dedi ya. Onu bekliyorlar. Bu takım şampiyonlar ligi elemesinde elenirse nereye kaçacaksınız merak ediyorum.
Saint-Maximin gelir yetişir maça gibi.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8440 : 10 Temmuz 2024, 15:36:03 »
Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Al Ahli ve Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Son durumunu bilmiyorum. Hayırlısı
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2024, 15:37:11 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8441 : 10 Temmuz 2024, 15:36:32 »
Saint-Maximin gelir yetişir maça gibi.

Kampın çoğunu kaçırdı. Son durumu belirsiz. Bence oynamaz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8442 : 10 Temmuz 2024, 15:39:45 »
Emir ve Bartuğ'u çok beğeniyormuş Jose. Orta saha transferi o sebeple ekstra olarak tutuluyor sanırım.

Esasen Bartuğ'u kazanırsa zaten mükemmel olur. Elemana yapılan eleştiriler fiziksel mücadeleden kaçmasıydı  ama hazırlık maçlarında görülen o konuda çok ilerlediği. Bu durumda 6 numara işini iki yerliyle çözebilir, Fred etkisi yapacak bi 6-8 bakabiliriz.

Emir için de hem stoperi hem sol beki yedeklemesi mümkün deniyor. Ben hızı yeter mi bilmiyorum ama Ferdi satılabilir gibi duruyor ve hazırlık maçında sol bekte süre aldı.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #8443 : 10 Temmuz 2024, 15:40:23 »
Yağız Sabuncuoğlu

@yagosabuncuoglu
ÖZEL | Al Ahli ve Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Son durumunu bilmiyorum. Hayırlısı
Nasıl buluyorsun peki bu transferi? :D

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #8444 : 10 Temmuz 2024, 15:44:22 »
Nasıl buluyorsun peki bu transferi? :D

Dediğim gibi son durumunu hiç bilmiyorum. Genel anlamda arabistana giden oyuncuları takip etmiyorum. Maurinho'nun dediği takım iyi güzel de çok yavaş oynuyor tezine karşın hızlı kanat oyuncuları istediğini, takımı hızlı oynatmak istediğini biliyoruz. Bu adamın da oyun sistemine uyacağını düşünmüş demek ki.
Ben çok ortadayım bu transferde. Ne çok sevindim ne de eleştiriyorum şu an için.