Yahu güzel kardeşim, Erdoğan'ın ben artık Fenerli değilim dediğini kim, nereden biliyor? Çıkıp söyledi mi veya yanında mıydın, hakiki olduğu meçhul bir şey üzerine görüş inşa ediyorsun. Bak, Bahçeli dedi ben artık Beşiktaşlı değilim diye. Beşiktaş'a operasyon mu çektiler, adamlar Trabzon'a koyup kupa aldı. Sen de alsaydın, Ankaragücü'ne elenmeseydin?
Adam Fenerbahçe YDK üyesi. Şu gitsin de der, kalsın da der. Senin benim dediğimiz gibi. Yarın hakem penaltını vermeyince, Ferdi'yi göndermedik diye mi vermedi diyeceksin? Kim ne diye Ferdi ile filan uğraşsın.
Birincisi, onun söylediği bir cümle ile senin benim, forumdaki herhangi birisinin ya da tribündeki falancanın söylediği cümleyi aynı kefeye koymak cidden çok gülünç. Hatta bizimle alay ettiğini düşündürtecek cinsten.
İkincisi ise şu gitsin ya da bu kalsın minvalinde bir cümle yok ortada. Cümlenin anlamı ortada: "Ferdi'nin Fenerbahçe'de kalması onun istikbali ile oynamak..."
"Birinin istikbali ile oynamak" terkibi olumsuz bir mana arz eder. Bunu idrak etmek güç olmasa gerek.
Üçüncü mevzuya gelecek olur isek benim bu forum üzerinden senin dünya görüşünü ya da siyasi duruşunu eleştirmek gibi bir hakkım yok kardeşim. Bireysel hakkındır özgürlüğündür, ne yaparsan yap. Öte yandan bırak da rahatsız olduğumuz şeyi yazabilelim şurda.
1) okumuş ya da cahil olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
2) yurt dışında ya da Türkiye'de yaşıyor olmamın benim eleştirdiğim husus ile alakası nedir?
3) Gözü dönmek deyiminin anlamını biliyor musun? Bildiğini var sayarsak bu deyimi karşılayacak ne türden bir eylem yapmışım şu forum bünyesinde?