Alttan çok iyi iki stoper geliyor.
Alves,Egemen,Bekir ana rotasyonu lig için yeter artı Hakan, Egemen Zengin gibi çok değerli iki stoperde bu sene a takıma gelecek.
Hakan sertliği ve boyuna nazaran hava toplarındaki hakimiyeti çok iyi bir oyuncu.
Egemen ise hayranı olduğu Ramos'un kopyası...
Ayaklarınıda hakim, gerektiğinde sağ bekte sırıtmadan oynar(misal Bekir'den çok daha iyi oynar).
Stoper alınmasındansa bu iki kardeşimize güvenilmesi gerekiyor, ki bu iki isimde kendisine güvenenleri yanıltmayacaklardır.
Hele şükür birisi Egemen Zengin'den bahsetti,bu nedenle seni tebrik ediyorum abi

Tek kelimeyle efsane bir stoper geliyor,çocukta yok yok.İnşallah ilerde müthiş bir stoper kazanmış olacağız,Hakan Çinemre de fena değil ama Egemen Zengin denen çocuk ilerde dünyanın en iyi 2-3 stoperi olmaya aday olabilecek kadar yetenekli birisi,yeter ki çok çalışsın,o formayı hemen alır,o kadar iddaalı konuşuyorum.
Yalnız Alper'in zaten tek şansı sol kanat olarak oynamak zaten.Diego gelmese de bu oyun zekasıyla,pozisyon bilgisiyle,yeteneklerini hiç etkili yerde kullanamamasıyla orta sahada as olamazdı ama Diego da alınınca artık orta saha oynaması imkansız.Tek şansı sol kanat.Yoksa kendisi unutulup gider,bizde 6.5 milyon € verdiğimizle kalırız.
Diego konusunda gerçekten fazla karamsar gibi gelecek ama en basit örneği Atletico Madrid sanırım.Adam Raul Garcia gibi bir "kazmanın"yedeği,Raul Garcia'nın tek özelliği koşmak ve duran toptan kafayla gol atmak,hayatı boyunca İspanya liginde orta sıralardaki takımlarda oynamış bir oyuncu ve Diego sırf koşmuyor diye böyle bir adamın yedeği kalıyor.Bu da heralde günümüz futbolonun ne denli fiziğe dayalı hale geldiğini gösteriyor.Ben şahsen hiç sevinmedim bu transfere ama umarım Diego yanıltır beni.Ah Kample ah,gerçekten onun alınmamasına çok üzüldüm.