"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 ayda evveliyatına sövülmeye başlar Radulija'nın. O tip bir oyuncu zira.
Fenerbahçe Ülker, final four yolculuğuna mevcut kadrosuyla başlayacak, şimdilik herhangi bir transfer olmayacak.
bunu Kenan için besteledik yakında videosunu yapacağız ;Pası dosdoğru yoktur hatası,Rakiplerin korkulu rüyası,Final Four yolunda gider,Yıllardır beklenen lider,Kenan MVP Sipahi.
Cidden obradovic bizim için büyük şans. Ayrica bütün Türk oyuncular için de (yaşlı genç fark etmiyor) daha büyük şans. Kenarda oturtacağı yabancı oyuncu almak istemiyor onun yerine Türklere güveniyor. Çok çalışmak zorunda oyuncular. Çok çalışıp formayı hak etsinler
bu takım obradoviclede avrupa'da başarılı olamazsa kimse ile olamaz diyesim var ama demeyeceğim. çok güzel bir sezon başlıyor, önemli bir sakatlık yaşamazsak ve oyuncularımızda formda olurlarsa tarihi bir sezon yaşayacağız.
Daha guven verici olabilirdi kadro ama cok potansiyelli bi kadro kuruldu. Sih Erden, Kenan, Serhat 3lusu iyi olurlarsa cok ciddi isler basarabiliriz.Teo, Calathes gelmedigi icin Kenanin onunu kesecek oyuncu alinmamasuni mantikli buluyorum. Bence tek yanlis Zoric konusunda yapildi. Bu sene cok basimizi agritacak gibi. Keske Zorici yollayop Kristici biz alsaydik. Arada ciddi yas ve ucret farki olsada ben Kristicin Zoric ile mukayese bile kabul etmeyecegini dusunuyorum
Ayon'un hakları Barcelona'da ondan hiç böyle hayallere kapılmayalım.. Bir turnuvaya göre de oyuncuları olmadıkları bir klasmana sokmayalım bence..