Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5430119 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14955 : 30 Aralık 2014, 19:12:08 »
Şu anda 31 yaşında en kötü 2 sene daha üst düzey oynar bence.Bourosis hücum yönüden gerçekten çok çeşitli bir oyuncu bildiğiniz gibi hem sırtı dönük oyunu hem orta mesafesi hatta çok iyi olmasa da üçlüğü de vardır.Lampe ise Barçada son iki yılı facia geçiriyor hadi bu sene biraz daha iyi gibi.İstersek alabiliriz de ben pek istemem açıkçası :)
Belki de ben hayallerimi sinirliyorum ama her sene Final 4 yapan takimlarin en iyi oyuncularini ayartmak zor biraz Teodosic ornegindeki gibi, onu fark ettik bu yil :) O yuzden Zoric'in yerine gelecek adama da sasirabiliriz. Tabii Vesely 5 de dusunuluyor olabilir seneye icin.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #14956 : 30 Aralık 2014, 19:12:55 »
Zisis 1 numarali formayi almis, taraftara mesaj veriyor
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 19:13:04 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14957 : 30 Aralık 2014, 19:21:27 »
Şu anda 31 yaşında en kötü 2 sene daha üst düzey oynar bence.Bourosis hücum yönüden gerçekten çok çeşitli bir oyuncu bildiğiniz gibi hem sırtı dönük oyunu hem orta mesafesi hatta çok iyi olmasa da üçlüğü de vardır.Lampe ise Barçada son iki yılı facia geçiriyor hadi bu sene biraz daha iyi gibi.İstersek alabiliriz de ben pek istemem açıkçası :)

bourousis çok iyi olur ama milano'da boşa çıkdığı zaman ilgilenmiştik , yanlış hatırlamıyorsam her hangi bir türk takımında oynamayı istemiyor gibi kalmış aklımda. Yoksa Bourousis çok iyi olur , bide Bourousis'in önemli bir artısı var ribaund konusunda , çok iyi ribaund çekiyor atletik olmamasına rağmen.. oly zamanlarında teo-bourousis ikili oyunlarının hastasıydım, hep istemişimdir bize.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14958 : 30 Aralık 2014, 19:26:35 »
pivot ve 3 numara transferi o kadar da üzerinde düşünülmesi transferler değil , oraya her türlü iyi oyuncu buluruz. Esas mesele oyun kurucu transferi , Calathes çok kritik , onu alırsak gerisi kolay.

oly-spa
pana-dd
cska-teo
real-serrod
milano-hackett
biz -?

bir tane üst düzey oyun kurucu bize de lazım , en azından psikolojik olarak ..mesaj vermek için.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14959 : 30 Aralık 2014, 19:54:40 »
Belki de ben hayallerimi sinirliyorum ama her sene Final 4 yapan takimlarin en iyi oyuncularini ayartmak zor biraz Teodosic ornegindeki gibi, onu fark ettik bu yil :) O yuzden Zoric'in yerine gelecek adama da sasirabiliriz. Tabii Vesely 5 de dusunuluyor olabilir seneye icin.
Ben nolursa olsun hücum yönü kuvvetli bir pivot almaktan yanayım.Aslında Vesely beşte fena oynamıyor ama back up ı Semih onun da hücum yönüne çok güvenemeyiz.İşler sıkıştığında topu oraya indirebileceğimiz bir pivotun gerekli olduğunu düşünüyorum :)
 Şu kadro nasıl sizce seneye için genel olarak soruyorum.

Calathes(Huertas)-Zisis-Kenan
  Bogdan-Gou-Melih
  Moss-Emir-Serhat
  Bjelica-Vesely-Metecan
  Bourosis-Semih-Oğuz

8 yabancı fazla geldiyse eğer çok iyi oynamazsa Zisisi çıkarabiliriz.Ama onun dışında kurulması zor bir kadro kesinlikle değil bence.Bir tek Calathes zor olabilir onun da alternatifi olarak Huertası görüyorum birçok kişi beğenmese de ben beğenirim Huertası :D

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #14960 : 30 Aralık 2014, 19:56:01 »
D.B diyosun :))

Brown-Vesely Hava Yolları güzel olmaz mı 8)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14961 : 30 Aralık 2014, 19:59:18 »
Ben nolursa olsun hücum yönü kuvvetli bir pivot almaktan yanayım.Aslında Vesely beşte fena oynamıyor ama back up ı Semih onun da hücum yönüne çok güvenemeyiz.İşler sıkıştığında topu oraya indirebileceğimiz bir pivotun gerekli olduğunu düşünüyorum :)

Bogdan-Gou-Melih
  Moss-Emir-Serhat
  Bjelica-Vesely-Metecan
  Bourosis-Semih-Oğuz

8 yabancı fazla geldiyse eğer çok iyi oynamazsa Zisisi çıkarabiliriz.Ama onun dışında kurulması zor bir kadro kesinlikle değil bence.Bir tek Calathes zor olabilir onun da alternatifi olarak Huertası görüyorum birçok kişi beğenmese de ben beğenirim Huertası :D

kadro mükemmel , f4'un en kuvvetli adayı olur ama Huertas nedir yahu ..calathes olmuyorsa delaney olsun ..yer yüzünde guard kalmasa bile huertas olmasın.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #14962 : 30 Aralık 2014, 20:13:28 »

Bogdan-Gou-Melih
  Moss-Emir-Serhat
  Bjelica-Vesely-Metecan
  Bourosis-Semih-Oğuz

Evet ben de sonra dusundum o hucumu iyi pivot olayini. Arada iceride sirti donukken verip al oyna diyebilecegimiz bir pivot lazim. Oguz bazen cok iyi olsa da yetmez muhtemelen.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14963 : 30 Aralık 2014, 20:45:14 »
kadro mükemmel , f4'un en kuvvetli adayı olur ama Huertas nedir yahu ..calathes olmuyorsa delaney olsun ..yer yüzünde guard kalmasa bile huertas olmasın.
Basketbol dünyasındaki Fenerbahçelilerin birçoğu istemez zaten onu bu tepkiyi senin ya da bir başkasının vereceğini bekliyordum zaten ama benim özel bir sempatim var ona.Özellikle Navarro olmadığında bir anda EL nin en iyi guardı olabiliyor.En büyük sorunu ise savunma sıkıntısı ve istikrar.Benim alternatiiflerim arasında dursun yine de :)
 Kadroysa hem güzel hem de kurulması zor değil zaten hepsinin sözleşmesi bitiyor gelecek sene transfer olmasını istediğim adamların.Alternatifin çok bol olduğu bir yıl olacak ama özellikle sert bir üç numara inşallah alınır seneye bu sene özellikle bu konuda alternatif sadece Darden ve Maciulis ten ibaretti bir de Marko ki o da çok apar topar gitti.
 Kısacası seneye bu senekinden çok daha bol alternatifimiz olacak seçim sırası Obra da 8)
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 20:48:17 Gönderen: active »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14964 : 30 Aralık 2014, 20:46:47 »
Evet ben de sonra dusundum o hucumu iyi pivot olayini. Arada iceride sirti donukken verip al oyna diyebilecegimiz bir pivot lazim. Oguz bazen cok iyi olsa da yetmez muhtemelen.
Katılıyorum abi.Oğuzdan maç maç katkı alabiliriz diye düşünüyorum ama bana da pek güven vermiyor Bourosis Calathes Moss gelsin gelecek senenin F4 biletini cebimize koyalım derim :)

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #14965 : 30 Aralık 2014, 21:32:08 »
Kadro güzel de mevcut ortamda koç 8 yabancıya gitmez.

Heves kırmak gibi olmasın;Hidayet gelirse şaşırmamak lazım.Sonuçta basketbolu bizde bırakmak istiyor Nbadeki 1000 maç hedefinden sonra.Gerçi Obranın sözünden çıkmayan benchten gelen ve normal rakamlarda oynayacak bir Hidayet iş yapar gayet.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14966 : 30 Aralık 2014, 21:45:29 »
Kadro güzel de mevcut ortamda koç 8 yabancıya gitmez.

Heves kırmak gibi olmasın;Hidayet gelirse şaşırmamak lazım.Sonuçta basketbolu bizde bırakmak istiyor Nbadeki 1000 maç hedefinden sonra.Gerçi Obranın sözünden çıkmayan benchten gelen ve normal rakamlarda oynayacak bir Hidayet iş yapar gayet.

Hido belki katkılar verebilir de Mossu ya da Devin Smithi alıp işimizi biraz daha sağlama alsak güzel olurdu ya :(

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14967 : 30 Aralık 2014, 23:20:26 »
saygısızlık ettiğim , kırdığım varsa kusura bakmasın , yapdımsa bile bilerek yapmadım bu bilinsin.
pikenrol ile bir konumuz vardı , ben ona özelden yazdım , görmedi sanırım , foruma girdiğinde burda görür , ya da biriniz iletirsiniz zahmet olmazsa özel mesajına baksın.
cem ağrak abi başta herkese selamlar saygılar.. kendi isteğimle ayrılıyorum , modlardan rica ediyorum üyeliği silsinler ben silemedim.
iyi forumlar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #14968 : 30 Aralık 2014, 23:23:22 »
Alex Tyus u gözü kapalı alırım
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #14969 : 30 Aralık 2014, 23:58:07 »
Alex Tyus u gözü kapalı alırım

bende aynı macı izliyordum adam cidden parladı. buarada boyu 2.03 müş ama hiç öyle durmuyor
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2014, 23:58:17 Gönderen: daredevil »
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..