"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeki abi, Kürşat kardeşimiz pırıl pırıl çocuktur, bazen psikopata bağlayıp, yakıp yıkıyor ama olsun. Konumuzla ne alakası var dersen, hiçbir alakası yok, içimden geldi yazdım.
Kötü birşey yazmadım Kemal severim böyle gençleri, açıkça fikirlerini yazıyorlar ben sadece dilimizi daha güzel kullanmak babından yazdım aynı şekilde Kutay kardeşimiz de kullanmıştı o şekilde.
http://www.euroleague.net/news/i/148278Pascuali Obradovicin önüne koymuşlar nasıl GM'ler bunlar
Itoudis'i hepsinin önüne koymuşlar , ona ne demeli ?
sıvacı Kemal Erdem ... fakat Kemal Erdem kardeşimizin gençlere sahip çıkması hoşuma gidiyor. fakat kendisini bütün gençlere kucak açmasını tavsiye ediyorum ..kürşat adı güzel kardeşim temiz pırıl pırıl ama çok heyecanlı fazla tezcanlı..kendisine daha iyi rol model abiler bulmasını haddim olmayarak tavsiye ediyorum.
Bu sene artik Saglam bir 5 numara,Calathes,Lucescu,Naz,Kampl,Maya Moore,Candace Parker gelsin artik su kulube de yeni bir 5te 5 yapalim ins;)
her subeye Ulker gibi sponsor ve Obra- Gherardini gibi de ikili sart.Sonrasi gelir bir sekilde