Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5427577 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı south

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14970 : 31 Aralık 2014, 00:16:51 »
Bourosis iyidir hoştur Yunandır tecrübeli adamdır ama sanki Bourosisten biraz geçti bu işler taraftarın dominant pivot ihtiyacını isim olarak karşılasada performans olarak karşılamaz bence.Bojan Dubljevic ise candır bitanedir hele birde uzun süreli sözleşme yapılırsa (Avrupa basketbolunun katili NBA kapmazsa) tadından yenmez.

Çevrimdışı narcikmazi

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • @skayalar2
« Yanıtla #14971 : 31 Aralık 2014, 03:20:16 »
Kuliq ve Brokhoeff in,
Zoric out.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yıl 1998
Yer Abdi İpekçi
Fenerbahçe 99-84 Zalgiris Kaunas
Ordaydım...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14972 : 31 Aralık 2014, 03:33:14 »
Seneye kadroda cok degisiklik beklemiyorum.Olmamalı diye de dusunuyorum.Calathes icin donerse Pao'ya doner diyorsunuz.Eger Zisis takıma uyum saglarsa 31 yasında 35 degil ,2-3 yıl isimizi gorur diye dusunuyorum.Olmazsa guard bakılacak.Vesely bence kesinlikle takımda uzun yıllar kalmalı eksigi var ama muthis bir atletizm var.Yası genc,3-4-5 her turlu oynatırsın.Bogdan 1 yıl daha bizle kalacak.Bjelica ile ne yapılıp edilip 5 yıl uzatılmalı,Bjelica giderse benim icin yıkım olur.Goudlock gibi skorer de kesinlikle tutulması gerekir.
Eger tutarsa Zisis-Vesely-Bogdan-Bjelica-Goudlock kalmalı oldu 5 yabancı, bana Dubljevic de Marjanovic de uyar.Oldu 6 yabancı , 8 olacaksa 2 yabancı daha alınır.
Takımdan ayrılan isimlerin geri donmesine ben de sıcak bakmıyorum.Kinsey 27 de bizden gittiyse simdi 31 oldu.Devin Smith 32-33 oldu.Moss'u da istemem.
Brookhoeff,Kulig gibi genc ve potansiyelli oyunculara sıcak bakarım.Ama Kinsey,Smith,Moss gibi adamları gormek istemem.

Çevrimdışı 78ers

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #14973 : 31 Aralık 2014, 09:03:51 »
Vezenkov'un sözleşmesi ne durumda acaba? Veselj'yi 5'e çekip, Zoric'in yerine Vezenkov da düşünülebilir.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14974 : 31 Aralık 2014, 09:20:41 »
Seneye bu kadrodan bir tek zoric degisir saglam bir 5 numara ile..

diger taraftan eger zisis bekleneni verirse kalabilir..vermezse 1 numara alınır bir tane...(calathes zorlanacaktır)..ama bu secenek hickman'la beraber dusunulur...
yani zizis+hickman yollanıp; 1 numara+3 numara alırsak sasırmam....ama 1+3 alınırken zisis yada hickman'dan 1 tanesi kalabilir de...8 yabancı yani...

ama kısalar icin beklemek lazım...ama zoric degisikligi kesin olacaktır...

yerli olarak hangi takviye yapılır bilmiyorum...ama belkide 3 numara isini hido ile 1 seneligine cozebiliriz..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14975 : 31 Aralık 2014, 09:23:15 »
Hickman-Zoric seneye kalacagını sanmıyorum.Digerleri zaten kalmalı bence

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14976 : 31 Aralık 2014, 09:50:41 »
kimbilir belki bojan geri doner :)

calathes-hickman(yada zisis)-kenan(yada berk)
goudelock-bogdan-melih
bojan-emir-serhat
bjelica-vesely-omer faruk
dubljevic-semih-oguz

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #14977 : 31 Aralık 2014, 10:04:16 »
Ben nolursa olsun hücum yönü kuvvetli bir pivot almaktan yanayım.Aslında Vesely beşte fena oynamıyor ama back up ı Semih onun da hücum yönüne çok güvenemeyiz.İşler sıkıştığında topu oraya indirebileceğimiz bir pivotun gerekli olduğunu düşünüyorum :)
 Şu kadro nasıl sizce seneye için genel olarak soruyorum.

Calathes(Huertas)-Zisis-Kenan
  Bogdan-Gou-Melih
  Moss-Emir-Serhat
  Bjelica-Vesely-Metecan
  Bourosis-Semih-Oğuz

8 yabancı fazla geldiyse eğer çok iyi oynamazsa Zisisi çıkarabiliriz.Ama onun dışında kurulması zor bir kadro kesinlikle değil bence.Bir tek Calathes zor olabilir onun da alternatifi olarak Huertası görüyorum birçok kişi beğenmese de ben beğenirim Huertası :D

Seneye için diye bir tabir türkçede yok güzel kardeşim, gelecek sene için, önümüzdeki yıl için vs kullanılabilir onun yerine. maksat anlaşılıyor 
ama türkçeyi güzel kullanmak ta lazım. :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14978 : 31 Aralık 2014, 11:41:59 »
Seneye için diye bir tabir türkçede yok güzel kardeşim, gelecek sene için, önümüzdeki yıl için vs kullanılabilir onun yerine. maksat anlaşılıyor 
ama türkçeyi güzel kullanmak ta lazım. :)

Zeki abi, Kürşat kardeşimiz pırıl pırıl çocuktur, bazen psikopata bağlayıp, yakıp yıkıyor ama olsun. Konumuzla ne alakası var dersen, hiçbir alakası yok, içimden geldi yazdım.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #14979 : 31 Aralık 2014, 11:49:08 »
Zeki abi, Kürşat kardeşimiz pırıl pırıl çocuktur, bazen psikopata bağlayıp, yakıp yıkıyor ama olsun. Konumuzla ne alakası var dersen, hiçbir alakası yok, içimden geldi yazdım.

Kötü birşey yazmadım Kemal severim böyle gençleri, açıkça fikirlerini yazıyorlar ben sadece dilimizi daha güzel kullanmak babından yazdım aynı şekilde Kutay kardeşimiz de kullanmıştı o şekilde.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #14980 : 31 Aralık 2014, 12:05:56 »
Zeki abi, kötü bir şey yazdın anlamında demedim, sadece lafı geçmişken Kürşat'ın da altın gibi bir kalbi olduğunu söylemek istedim.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #14981 : 31 Aralık 2014, 12:37:18 »
KSK yerli gard arıyormuş
Kenan gitse 2 yıl oynasa kiralık çok çok iyi olur
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14982 : 31 Aralık 2014, 13:42:06 »

Haahhhha :) ;)
Adamsın abi ;D

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14983 : 31 Aralık 2014, 13:42:55 »
Kötü birşey yazmadım Kemal severim böyle gençleri, açıkça fikirlerini yazıyorlar ben sadece dilimizi daha güzel kullanmak babından yazdım aynı şekilde Kutay kardeşimiz de kullanmıştı o şekilde.
Bundan sonra daha dikkatli olurum abi kusura bakmayın ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14984 : 31 Aralık 2014, 14:06:06 »
saygısızlık ettiğim , kırdığım varsa kusura bakmasın , yapdımsa bile bilerek yapmadım bu bilinsin.
pikenrol ile bir konumuz vardı , ben ona özelden yazdım , görmedi sanırım , foruma girdiğinde burda görür , ya da biriniz iletirsiniz zahmet olmazsa özel mesajına baksın.
cem ağrak abi başta herkese selamlar saygılar.. kendi isteğimle ayrılıyorum , modlardan rica ediyorum üyeliği silsinler ben silemedim.
iyi forumlar.

üyeliğini silmiyom....
öyle pes etmek yok.
hayatımızda her zaman zorluklar vardır olacaktır. öyle 2 ters tepki gördün diye kaçıp gitmek olmaz ( haklı/haksız kısmında değilim )
2015 e giriyoruz yeni sene yeni başlangıçlar yeni bir yıl olacak.
sıfırdan başlamak lazımdır bazı şeylere
iskender abin ile aranızda ne olduğunu tam anlamadım .
Kemal Erdem abin ile de bir sert sevişme yaşanmış Kemal abinin Detroit kötü günlerindeki gerginliğine vermeni rica ediyorum. senden bi alt dudak almış. adamdır kendisi ama sert sever biraz temiz kalplıdır kefilim ben kendisine..
sana kendi gmail hesabımdan mail attım . mailine bi bak bakalım .
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 14:06:29 Gönderen: Cem Ağrak »