adamin oyuncu ozellikleri kadar kisisel ozellikleride taktir edilecek adamdi.... genclerle antrenor gibi ilgileniyordu... mutevaziydi.... sakat oldugu maclarda bile hep kenardaydi .... yasi gecmeye baslayan bazi oyuncular gibi cirkefe baglamamisti ... agziyla basket oynamaya calismadi hic ....
Neyse sevmiyenini gormedim ......
Cem Agrak bu arada Vladimir Golubović e ne diyorsun .... Strasbourg birakacakmis .... aslinda aranan profile uyabilir .... ama suresinin azalmasini ister mi 29 yasinda ... bilemiyorum ....
Değerli dostum . Golubovic çok stabil bi pivot ya dostum.. mobil uzun değil , yardım savunması konusunda çok sıkıntı yaratır..
iyi bir standart yugoslav pivotu. bence hiç bizim seviyemizde bir oyuncu değil hemde bizim sistemimize uygun bir oyuncu değil diye düşünüyorum..
daha böyle 4.5 numara tarzı birisi olabilse iyi olur bence diye düşünüyorum. yada 4 olacaksa da ( antic çünkü 4*5 oynayabilen birisi ) skor gücü iyi bir 4 numara da işimize yarayabilir.
naçizane görüşüm bu yönde .
ayrıca bo bahsettiğin Lavrinoviç karakteri ile ilgili özellikle çok önemli , oyuncu yetenekleri kadar saha dışı profili de çok önemli diye düşünüyorum
saygılar