Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5215222 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15660 : 18 Mayıs 2015, 11:41:31 »
Hidayet, futbol takımındaki Volkan, Emre gibi bir konuma gelmeyecekse, gelmesinin zararı olmaz diye düşünüyorum Sonuçta yukarıda Emin in de bahsettiği gibi piyasada alınabilecek 5 tane yerli oyuncu var, Sinan Güler, Furkan Aldemir, Enes Kanter, Ömer Aşık, Ersan İlyasova :). Sportif açıdan, ne beklendiğine de bağlı olarak faydalı olabilir. Gerisi de zaten koçun kontrolünde.
Kariyeri ortada, sonuçta nba de yıllardır oynayan bir isim, nba de heralde 14-15 senedir oynuyor. Orlando da  değer görüyor (kuzenin orada yaşıyor ve ailece görüşüyorlar, oradan biliyorum) kariyer olarak zirve yapmış, 15 sayı civarlarında ortalama ile oynamış yıllarca. Wikiden kontrol ettim, nba de kariyer ortalaması da 11 sayı, playoff ortalaması da 10,7. 997 maça çıkmış.

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #15661 : 18 Mayıs 2015, 13:06:03 »

Bu kadroya alınacak ilave edilecek iki oyuncu geliyor aklıma benim.

1. Datome. hem üç hem dört oynuyor hemde çok keskin bir şutu var. Nba'de  şu ana kadar tutunamadı. Ayırca İtalyan olması da transfer için avantaj. 3-4 kullanılabileceği için hem Emirden kaynaklanan aksaklıklar giderilir hemde Vesely 5 olarak kullanılınca 4-5 rotasyonu dengeli olur.

2. Bu isim guard olacak. Benim aklıma gelen Calathes. Ama Obra Teo kumarını oynayabilir. Bence oynamalı da.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15662 : 18 Mayıs 2015, 13:19:40 »
f4'deki basarisizligi rusya medyasi Teodosic'e baglamis tamamen , taraftarlari da ayni dusuncede.
bizim zoric icin yaptigimiz yorumlara benzer yorumlari onlar teo ve markoishvili icin yapiyorlar.
bence artik kalmaz Teo CSKA'da ..istikamet biz ve ya barca olabilir duruma gore.  nba diyorlar ama zor.

teodosic, granger, calathes, jackson, rodriguez ..bu yaz senlik var
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 13:22:59 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #15663 : 18 Mayıs 2015, 14:11:57 »
kiralık oyuncularımızdan gelişme gösterip en azından rotasyonda olabilcek oyuncu varmı?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #15664 : 18 Mayıs 2015, 14:22:26 »
Obra Teo'yu adam eder. Calathes ile müthiş bir ikili olurlar. İmkan varsa hiç düşünmeden alınmalı bence.

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #15665 : 18 Mayıs 2015, 15:17:25 »
Obra Teo'yu adam eder. Calathes ile müthiş bir ikili olurlar. İmkan varsa hiç düşünmeden alınmalı bence.
Teo Calathes ikisi aynı anda olursa öyle böyle değil süper iş olur. Birde iyi bir uzun alırlarsa o zaman f4lerde seri yaparız.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15666 : 18 Mayıs 2015, 15:18:44 »
uzun olarak aslında dubljevici çok istiyorum ama ona verecek bonservis yerine tarz olarak randolph en mantıklı seçenek transferleri yine rus pazarı ve nbaden yaparız teo calathesin yanına papanikolaou randolph oğuzun yerinede furkan efsane olurdu fakat imkansız olduğunun farkındayım federasyona da baskı yapılmalı 8 yabancının hepsinin maç kadrosuna dahil edilebilmesi konusunda
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 15:25:30 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15667 : 18 Mayıs 2015, 15:35:56 »
f4'deki basarisizligi rusya medyasi Teodosic'e baglamis tamamen , taraftarlari da ayni dusuncede.
bizim zoric icin yaptigimiz yorumlara benzer yorumlari onlar teo ve markoishvili icin yapiyorlar.
bence artik kalmaz Teo CSKA'da ..istikamet biz ve ya barca olabilir duruma gore.  nba diyorlar ama zor.

teodosic, granger, calathes, jackson, rodriguez ..bu yaz senlik var
Markoyu oynatmiyolar bile bir de suclu mu bulmuslar.:D
Teo icin twitterda da paylastim baya rahatsizlar. Roportajda kadin Teoya demedigini birakmamis. Hatta Emin sen cevirebilirsen guzel olur kadin Rusca soruyo galiba.

Bu arada Derrick Brown nereye gidecek cok merak ediyorum. Hic haber cikiyo mu onla ilgili oralarda?

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15668 : 18 Mayıs 2015, 15:38:03 »
teo-calathes'i herkes ister de bide isin butce tarafi var..ne calathes ne de teo yillik 2 milyondan asagiya oynamaz.
f4 yaptigimiz icin ulker jest yapip butceyi artirir ama o kadar da degil.
uzun oyuncu da alinacak Zoric yerine , Zoric 1 milyon civarinda para aliyor , Radulija , Hines falan gelse 1,5 isteyecek muhtemelen.
yani kolay degil iki tane first class pg almak..biri calathes olur digeri de delici guard olur hickman tarzi.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15669 : 18 Mayıs 2015, 15:40:28 »
Markoyu oynatmiyolar bile bir de suclu mu bulmuslar.:D
Teo icin twitterda da paylastim baya rahatsizlar. Roportajda kadin Teoya demedigini birakmamis. Hatta Emin sen cevirebilirsen guzel olur kadin Rusca soruyo galiba.

Bu arada Derrick Brown nereye gidecek cok merak ediyorum. Hic haber cikiyo mu onla ilgili oralarda?

guzel olur var mi Teo'nun videosunun linki ?
derrick brown'u cska haberleri vardi cska blogunda simdi bulamiyorum, demetris ve ak47 onumuzdeki sene olmayacak hedef brown diyordu adam ama guvenilir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #15670 : 18 Mayıs 2015, 15:45:31 »
Teo Calathes ikisi aynı anda olursa öyle böyle değil süper iş olur. Birde iyi bir uzun alırlarsa o zaman f4lerde seri yaparız.

O isim de Marjanovic :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15671 : 18 Mayıs 2015, 15:47:56 »
Teoyu geçen yaz istemeyenlere biraz gülüyordum ama neden bilmiyorum bu yaz ben de pek istemiyorum yine de alınırsa niye alındı denilecek bir oyuncu değil Teo iki guard alıcaz gibi duruyor biri Calathes olacak bence diğeri de Jackson veya Sloukas olsun isterim
Uzun için ise benim en çok istediğim oyuncu Raduljica.Hem sert kuvvetli bir oyuncu hem de kaliteli. Bu yaz Sırpların final oynamasında çok büyük bir etkisi vardı
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 15:49:56 Gönderen: active »

Çevrimdışı sambaras

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15672 : 18 Mayıs 2015, 16:00:25 »
guzel olur var mi Teo'nun videosunun linki ?
derrick brown'u cska haberleri vardi cska blogunda simdi bulamiyorum, demetris ve ak47 onumuzdeki sene olmayacak hedef brown diyordu adam ama guvenilir mi bilmiyorum.
https://twitter.com/nadia_djes/status/600043783447773185 burda

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15673 : 18 Mayıs 2015, 16:04:19 »
https://twitter.com/nadia_djes/status/600043783447773185 burda

ohaa ahaha kiz " bu senin 6ci f4'un ve 6ci maglubiyetin , daha kac kez yenileceksin " diyor , kavgada soylenmez bu.
bi de bu nadia cska ile icli disli olan bi kiz , eger bu soruyu sormaya cesaret ediyorsa cidden sorun buyukdur demek.

bide arkada aaron jackson'a dikkat , ciplak dus aliyor ..bu kiz nasil girmis oraya yav, allahdan gotu gorunuyor jackson'un donerse rezillik

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15674 : 18 Mayıs 2015, 16:24:17 »
teo güzel cevap vermiş