Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5216089 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15690 : 18 Mayıs 2015, 23:23:53 »
İsmail Şenol @ismailsenoI
Fenerbahçe Ülker, Teodosic ve CSKA Moskova ile anlaştı. CSKA'ya 2.1 milyon euro bonservis ödenecek. Milos, yıllık 2.2 milyon dolar kazanacak
fake

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #15691 : 18 Mayıs 2015, 23:26:48 »
fake
işallah sahsen hic  istemiyorum.Savunması on alan savunması cok iyi bir 5 ve yarma 5 no istiyorum valla.(Gou varken yalan ama olsun hayali bile guzeL)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
« Yanıtla #15692 : 18 Mayıs 2015, 23:52:43 »
geçen sene belki de eurocup ile yakından ilgilenenler dışında pek çok kişinin bilmediği goudelock eurocup mvpsi idi. ve takıma inanılmaz katkılar yaptı.transferde euroleague'e baktığımız kadar eurocupa da bakmalıyız. rice tyress'e dikkat çekmek isterim. geçen sene macabbiyi şampiyon yapan adamdı. ve final frou mvpsi seçildi. sonra macabbiden khimki moscowa gitti bu sene eurocup şampiyonu oldu ve yine aynı şekilde finalin mvpsi oldu.mccalebin şutu olan versiyonunu düşünün. adam vinner anlayacağınız. belki bize çare olur:).
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2015, 23:53:25 Gönderen: guraygun »

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15693 : 19 Mayıs 2015, 00:03:30 »
Rice'ın kapı gibi sözleşmesi var.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #15694 : 19 Mayıs 2015, 00:04:50 »
Teodosic in çaresi Obradovic , birde üstüne çubuklu forma PASTANIN KREMASI olur :)

Obradovic ile biz nasıl winner lığa doğru adım attıysak teo da atar.

5 numarada Radu olursa Sırbistan milli takımının önemli bir kısmını almış oluyoruz :D :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15695 : 19 Mayıs 2015, 07:51:13 »
Bence Bertrans alınmalıdır Zoriç'in yerine. Bir de ben Novgrod'dan Rochestie ve Kinsey'in gelmesini çok isterim.

bertans sf-pf oynuyor , zoric yerine derken ?  bertans ayni gs'deki erceg gibi savunmasi kotu , sadece cok temiz bilegi var , sirf sutu var diye alinmaz bence, ustelik ACL sakatligi var , 6-7 ay yok , nasil donecegi belli degil.
kinsey sakat olmasa bile sakatlanmak korkusu oldugu icin bazi maclarda oynamiyor bilerek, kinsey en onemli macda oynamiyorum diyebilecek oyuncu , risk.  Kinsey'in yaptigi isleri yapacak cok oyuncu var ama ben sf alacagimizi dusunmuyorum.
rochestie maccabi'ye gidecek ayrilirsa.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 07:52:00 Gönderen: emindesouza »

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #15696 : 19 Mayıs 2015, 08:18:44 »
Hickman şuan için kalacak gibi görünüyor. En azından sakatlığı Ocak sonrasına sarkmadığı durumda kalacak diyebiliriz.

CSKA Başkanı, Teo'ya siktiri çekti. Ama Avrupa'da önemli bir takıma gitmesini istemiyorlar.

afedersinde küfür edicem şimdi, ne emmeye geliyorlar ne gömmeye diyip kibarca yazmaya çalışayım...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #15697 : 19 Mayıs 2015, 11:37:41 »
2.1m euro bonservis iyi sıkmışlar yalnız biz kolay kolay kimseye bonservis vermeyiz bitti o işler Gherardini sayesinde o paraya 2 tane çok sağlam oyuncu alırsın

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15698 : 19 Mayıs 2015, 12:30:43 »
Teoya vereceğimiz buyouta maaşa Calathes Sloukası alırız gerek yok

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15699 : 19 Mayıs 2015, 14:23:30 »
Teodosic eger Fenerbahce'ye gelecekse buyout'suz gelecek, hatta 500 bin bile odenmez , bu kesin.
bonservis odenilecek oyuncular potansiyelli gelecekde nba ihtimali olan oyuncular olabilir.
Bogdan orneginde oldugu gibi, 700 bin dolar verdik bonservisine , nba cikisi 1 milyon civaridir, giderse bu parayi getirip oyle gidecek.
kesin olan o ki, tum fatura Teodosic'e kesilmis durumda, ayrica Weems de mutsuz diyorlar.
kaun kesin yok , demetris, markoishvili de buyuk ihtimal ayrilacak, ak47 birakiyor.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #15700 : 19 Mayıs 2015, 14:26:04 »
Diğer tüm branşlarda kim gelir kim gider takıma katkıları ne olur diye düşünüyorum ama allah razı olsun bu şubede çok rahatım işini en iyi bilen adamlar gerektiği kişiyi alırlar bu senden daha da güçlü bi takım izleriz keşke futboldada bu kadar rahat olabilsem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #15701 : 19 Mayıs 2015, 15:11:08 »
emindesouza weems de iyidir ya, kimse hayır demez ama kahrolsun bu bağzı şeyler ve yabancı statüsü :)

bjelica giderse - zoric giderse

tahminim;

1- Samet Geyik alınır.

2- Bir pivot alınır

3- SF alınabilir, yada eldekilerle çözülür. (tahmim Hido gelecek beğensekte beğenmesekte)

4- Birde calathes olursa .... yemede yanında yat....

Çok bozulmasın takım dinamikleri .... Bence Semih'te kalmalı ama kalır mı bilmem .... Giderse rotasyon güçsüzleşir, ha batmayız o da ayrı.

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15702 : 19 Mayıs 2015, 15:54:49 »
Weems Avrupanın biz dışında bütün takımlarında oynar çok da sevdiğim bir oyuncu ama bize olmaz bence Gou nun yanında.Misal Bogy de skorer bir oyuncu ama bizde pek bu tarzda oynamadı Weems bu tarz bir oyuncu değil ama top kullanmazsa Weemsin oyun içinde etkili olmasını beklemem.İlla bir 3 alınacaksa savunma yönü ön planda bir oyuncu tercih ederim.Ama bence Zisis tutulursa 1 guard alınır tabi Hickmanın gönderileceğini varsayıyorum tutulmazsa iki.1 de uzun alırız transferin seyri bu şekilde olur diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #15703 : 19 Mayıs 2015, 17:08:21 »
P.Guard olarak  hangi paketi tercih edersiniz?:
Teodosic-A.Jackson vs Sloukas-Calathes
Birinde Ruslara digerinde Yunanlilara darbe indirmis oluruz:)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15704 : 19 Mayıs 2015, 18:15:52 »
P.Guard olarak  hangi paketi tercih edersiniz?:
Teodosic-A.Jackson vs Sloukas-Calathes
Birinde Ruslara digerinde Yunanlilara darbe indirmis oluruz:)
Benim ilk tercihim Calathes Jackson olur.Ya da Jackson yerine Sloukas.Teo gelmez bence