Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5216096 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #15705 : 19 Mayıs 2015, 19:00:25 »
Teodosic eger Fenerbahce'ye gelecekse buyout'suz gelecek, hatta 500 bin bile odenmez , bu kesin.
bonservis odenilecek oyuncular potansiyelli gelecekde nba ihtimali olan oyuncular olabilir.
Bogdan orneginde oldugu gibi, 700 bin dolar verdik bonservisine , nba cikisi 1 milyon civaridir, giderse bu parayi getirip oyle gidecek.
kesin olan o ki, tum fatura Teodosic'e kesilmis durumda, ayrica Weems de mutsuz diyorlar.
kaun kesin yok , demetris, markoishvili de buyuk ihtimal ayrilacak, ak47 birakiyor.
Emin kardeşim iyisin hoşsun ama bazı şeyleri eksik biliyorsun be :(
Bogdan 1.25 milyon euro verdik. buy out için . 700 bin bu sene kalanı seneye 2 eşit taksit ile.
teo Cska evliliği öyle kolay bozulacak bi evlilik değil , cska haydi git lan dese bile vermeyi tahaütt ettiği senelik 2.7 milyon euro var. Teo menajeri salak değil , lostos da iyi ya tamam git dediniz bizde gidiyoruz demiyebilir , yani işin özeti o işler kolay değil uzun sürebilir bu mevzu

Aykut abi ;
Jackson gittiği zaman Cska ya bi darbe filan indirmeyiz abi , jackson gidecek diye CSka darbe yiyecekse diretk şubeyi kapatabilirler ;)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #15706 : 19 Mayıs 2015, 19:13:07 »
Emin kardeşim iyisin hoşsun ama bazı şeyleri eksik biliyorsun be :(
Bogdan 1.25 milyon euro verdik. buy out için . 700 bin bu sene kalanı seneye 2 eşit taksit ile.
teo Cska evliliği öyle kolay bozulacak bi evlilik değil , cska haydi git lan dese bile vermeyi tahaütt ettiği senelik 2.7 milyon euro var. Teo menajeri salak değil , lostos da iyi ya tamam git dediniz bizde gidiyoruz demiyebilir , yani işin özeti o işler kolay değil uzun sürebilir bu mevzu

Aykut abi ;
Jackson gittiği zaman Cska ya bi darbe filan indirmeyiz abi , jackson gidecek diye CSka darbe yiyecekse diretk şubeyi kapatabilirler ;)

teodosic konusunda ayni dusunuyorum zaten oyle kolay degil ayrilmasi..lostos da zaten aciklama yapmis ayrilmak istemiyor diye.
bogdan konusunda rakam onemli degil ornek olarak dedim , o zaman nba cikisi 1'den fazladir , yani demek istedigim bogdan hezonja
porzingis gibi potansiyelli oyunculara bonservis verilebilir ama teodosic'e falan verilmez.

bu arada Samet Geyik yazilmis ama Samet'in ayaklari cok yavas , 4 icin sikinti olur, 5 icin de ince biraz.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2015, 19:14:58 Gönderen: emindesouza »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15707 : 19 Mayıs 2015, 19:24:07 »
teodosic konusunda ayni dusunuyorum zaten oyle kolay degil ayrilmasi..lostos da zaten aciklama yapmis ayrilmak istemiyor diye.
bogdan konusunda rakam onemli degil ornek olarak dedim , o zaman nba cikisi 1'den fazladir , yani demek istedigim bogdan hezonja
porzingis gibi potansiyelli oyunculara bonservis verilebilir ama teodosic'e falan verilmez.

bu arada Samet Geyik yazilmis ama Samet'in ayaklari cok yavas , 4 icin sikinti olur, 5 icin de ince biraz.
mutabıkız..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #15708 : 20 Mayıs 2015, 00:04:00 »
Başıma bir şey gelmeyecekse Teodosic'i bu sene istemiyorum. Geçen sene olacaktı o iş. Bu sene Calathes'in mevcut sisteme çok daha iyi oturacağını düşünüyorum. 2, bilemedin 3 (Hickman'ı gönderirsek) yabancı transfer yeter. Calathes-Jackson-Pivot ile özellikle savunmada çok sağlam takım olabiliriz. Pivot olarak genelde Radulijca ve Tavares adı geçiyor. Radu'yu pek tutmasam da koç isterse vardır bir bildiği. Tavares'i çok isterim. Bütçeyi zorlamayacaksa Nba'den dönenlere de bakılabilir.

Can ve Serhat'ı gönderebiliyorsak iyi olur bence. Ligde bile fazla oynamıyorlar zaten. Boşa para ödemeye gerek yok.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 00:04:43 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #15709 : 20 Mayıs 2015, 00:39:02 »
Guard olarak kim gelir bilmem de alınacak oyuncuların potaya gidebilmeleri tercih sebebi olmalı.

Ben bu bakımdan adı bizle gecen Grangerı istiyorum.. Acayip kuvvetli bir oyuncu, etkili driblingleri var.
(cok fazla izlemedim orası da bir gercek)

Calathes granger sahane olabilir. Fizik olarak ezebilir bu ikili.

Bjelica gitmedigine göre kafalar rahat :)
4/5 oynayabilen bir uzun bulduk mu tamam.. NBAden dönenler furyasına Freeland eklenebilir.
Benim en cok istedigim adam da anthony randolph.

Eksik oldugumuz bölgelere iyi hamleler yapılabilir bu yaz.. Oyuncu havuzu musait buna yaz
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 00:43:31 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #15710 : 20 Mayıs 2015, 01:52:34 »
Guard olarak kim gelir bilmem de alınacak oyuncuların potaya gidebilmeleri tercih sebebi olmalı.

Ben bu bakımdan adı bizle gecen Grangerı istiyorum.. Acayip kuvvetli bir oyuncu, etkili driblingleri var.
(cok fazla izlemedim orası da bir gercek)

Calathes granger sahane olabilir. Fizik olarak ezebilir bu ikili.

Bjelica gitmedigine göre kafalar rahat :)
4/5 oynayabilen bir uzun bulduk mu tamam.. NBAden dönenler furyasına Freeland eklenebilir.
Benim en cok istedigim adam da anthony randolph.

Eksik oldugumuz bölgelere iyi hamleler yapılabilir bu yaz.. Oyuncu havuzu musait buna yaz

Cikan haberlere gore sanirim Hoca'nin en cok istedigi isim de Randolph idi. 
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 01:52:51 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 05:00:27 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15712 : 20 Mayıs 2015, 07:02:38 »
Sloukas mı ?
Calathes-Sloukas güzel olur.
Şutuna güvenebileceğimiz oyun kurucu gerekliydi zaten, Sloukas da iyi şutör.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #15713 : 20 Mayıs 2015, 08:40:00 »
Daha playofflar dahi başlamamışken, sezonun kapanmasına belki henüz 1 ay varken hergün başka bi isimle anlaştık haberinin çıkması , bu kadar bilgi kirliliğinin olması dikkatleri olması gereken lig şampiyonluğuna değil başka yerlere kaydırıyoki aslında hiç hoşuma gitmiyo bu işler. Bide sonrasında yazılan isimler zamanı gelince bizle anlaşmayınca edilen laflar hakaretlerde cabası oluyo :) Transfer haberlerini dedikodularını duyumlarını kadro yapma işlerini bende çok seviyorum ama önce şu ligi temizlesekte keşke mutlu mesut temiz kafalarla yeni sezonu planlasak ;)
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15714 : 20 Mayıs 2015, 09:25:48 »
Daha playofflar dahi başlamamışken, sezonun kapanmasına belki henüz 1 ay varken hergün başka bi isimle anlaştık haberinin çıkması , bu kadar bilgi kirliliğinin olması dikkatleri olması gereken lig şampiyonluğuna değil başka yerlere kaydırıyoki aslında hiç hoşuma gitmiyo bu işler. Bide sonrasında yazılan isimler zamanı gelince bizle anlaşmayınca edilen laflar hakaretlerde cabası oluyo :) Transfer haberlerini dedikodularını duyumlarını kadro yapma işlerini bende çok seviyorum ama önce şu ligi temizlesekte keşke mutlu mesut temiz kafalarla yeni sezonu planlasak ;)

Abi koç geçen hafta 'Önümüzdeki sezonu planlamada geç kaldık.' dedi. Forum olarak biz de mi geç kalalım :D

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #15715 : 20 Mayıs 2015, 09:27:16 »
Abi koç geçen hafta 'Önümüzdeki sezonu planlamada geç kaldık.' dedi. Forum olarak biz de mi geç kalalım :D
Bende kafamda surekli geleceği düşünüyorum da, gs maçının topiği hiç ilgi görmezken buralar yine yıkılıyo :))
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #15716 : 20 Mayıs 2015, 09:34:11 »
Bende kafamda surekli geleceği düşünüyorum da, gs maçının topiği hiç ilgi görmezken buralar yine yıkılıyo :))

En son final four maç topiclerine yazdık haliyle lig sekizincisiyle yapacağımız maçın başlığı pek ilgi çekmiyor ama maç günü böyle olmaz gibime geliyor :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15717 : 20 Mayıs 2015, 09:41:46 »
haberde 1,90 boyundaki oyun kurucu yazilmis ama Sloukas 1.90 boyunda degil , olamaz.
Spa'dan 1-2 sm uzun , Zisis'den de 2 sm falan kisa ..1.94-1.96 arasi boyu.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15718 : 20 Mayıs 2015, 09:58:07 »
Sloukas haber her harika bu transfer.Yanındaki her oyuncuyu tamamlayacak tarzda bu adam.Çok iyi bir savunmacı ve Oly de sürekli gösteremese de çok da iyi bu lider.Neresinden tutarsak tutalım çok uyar bizim takıma

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #15719 : 20 Mayıs 2015, 10:01:29 »
Sloukas haber her harika bu transfer.Yanındaki her oyuncuyu tamamlayacak tarzda bu adam.Çok iyi bir savunmacı ve Oly de sürekli gösteremese de çok da iyi bu lider.Neresinden tutarsak tutalım çok uyar bizim takıma

isim vermeyecegim bir yerde Sloukas iyi de savunmada sikinti olabilir yazmis biri , Mavrokefalidis'le karisdirmis olabilir mi diye dusundum ama Mavro da pivot.
Zisis'den cok daha iyi savunmaci Sulukas, bide daha da gelisebilecek yasda.
arti olarak hareketli sutu'nun olmasi da avantaj.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2015, 10:03:21 Gönderen: emindesouza »