Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5495304 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #17175 : 30 Haziran 2015, 10:13:55 »
istediğiniz kadar pozitif birşey arayın ne bileyim şutu var diyin tamamlayıcı vs diyin ama Antiç transferinin ne savunulacak tarafı var ne de mantığı.
tamamlayıcı diyorsunuz da konuşulan para 1.5 milyon.
1.5 milyona tamamlayıcı he ? ne güzel dünya.

bide son olarak Antiç'in şutu var derken pivot için şutu var yazmak mantıklı , en son seyrettiğimde Atlanta-toronto play off serisinde bir maçda 2 tane airball attı.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #17176 : 30 Haziran 2015, 10:20:48 »
Şu yazılanları okuyorum da esas biz Zoc'a boşuna para veriyoruz sonucunu çıkarıyorum. Mübarek herkes basketbol dehası olmuş. Barghnani şöyle, Antic böyle, Tavares dünkü çocuk, şu bu ?

Antic ile Oğuz'u karşılaştıran var yahu  :) Antic dediğin adam konferans finali oynayan takımda sakatlanana kadar 16-17 dakika süre bulmuş adamdır. Biz de mi oynayamayacak ? Oğuz Atlanta'da antremanda top toplayamaz yapmayın allah aşkına biraz insaf...

abi yapma tamam oguzla antici karsılastırmak acımasızca olmus o kabul ama su var nba da sadece 6 7 kişilik takımlar kurup yıldızları backuplamak için rostera dahil edilen adamlar var. ve hani evet süre bulmus olabilir ama playoff istatistiklerine bakmadan adam nbade oynamıs demek bence cok mantıklı degil asıl avrupavari sertligin basladıgı yerde adamın istatistiklere bakın nasıl cakıldıgını görün gecen sene. ha adamın backup olarak alıp kenardan katkı vermesinde sakınca yok. ama datome antic mi yapacagız orayı. ya da 5i vesely antic mi yapacagız. o zaman cok yetersiz kalır bunun farkında olmak lazım. bu iş biraz da senin yapın ve ihtiyaclarınla ilgili. hani kafadaki plana uygun gidebilirler umarım da antici kapatacak diger kafslarındaki adamları alırlar. yok eger 1. 2. alternatiflerden dönersek işte o zaman hickman gou bogdanda yasayıp zisisle anca toparlayabildigimiz durumun bi benzerini yasarız. bunu öngördüklerine inanıyorum. umarım acıklanan tüm rotasyona burdan topluca sallayıp artık obrakadabra yapsın büyüsünü demek zorunda kalmayız. adamcagızda kenarda daha az morarsın ya yazık adamaa... :'(
« Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 10:27:36 Gönderen: samuraiX »
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #17177 : 30 Haziran 2015, 10:24:04 »
istediğiniz kadar pozitif birşey arayın ne bileyim şutu var diyin tamamlayıcı vs diyin ama Antiç transferinin ne savunulacak tarafı var ne de mantığı.
tamamlayıcı diyorsunuz da konuşulan para 1.5 milyon.
1.5 milyona tamamlayıcı he ? ne güzel dünya.

bide son olarak Antiç'in şutu var derken pivot için şutu var yazmak mantıklı , en son seyrettiğimde Atlanta-toronto play off serisinde bir maçda 2 tane airball attı.

iice belaltı olcak ama atıyorsa sutu vardır abi giriyorsa isabetli sutu vardır derdik :o ;D o degilde afamın sut istatistikleri felaket hani bi fry seviyesinde olsa sutları ok ama yok işte degil ondan orda tutunamaz daha fazla...
 of abi of calısmam gereken yıgınla konu var sagolsunlar kafamın içine ettiler ya  :-\ karamsarlıgın dibindeyim...

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #17178 : 30 Haziran 2015, 10:29:38 »
Olide şampiyon olurken 4 ve 5 numara pozisyonlarında oynayabilen, temastan kaçmayan sert bi abimize benziyordu. Nispeten şutu da vardı.
Kağıt üzerinde bu özelliklere bakınca fena sayılmaz ama yeniden yapılanma adına 33 lük antice 1.5 milyon $ vermek bence riskli bir transferdir.

Obranın 3. senesi ve daha garantici adamlara yönelmek lazımdı , tompkins randoplh derrick brown gibi isimler beklerken antic geldi diğer uzun hamleleri çok daha önemli oldu şimdi.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17179 : 30 Haziran 2015, 11:03:16 »
Belki de Olimpiacos daki gibi bi tamamlayicilik yapar ne dersin
hani duda ve bartzo ile şampiyon oldukları seneki gibi bir tamamlayicilik olabilir  (2012 ve 2013 seneleri )
ne dersin  ?
2013 pota altını sayıyım zahmet olmasın bakma nete bir daha
hines antic shermadini printezis

Cem hocam Oly'de tamamlayıcı olarak oynamış olabilir ama 29 yaşında iken 2 sene için 1.2 milyon € almış bu adam.Üstelik pota altı oyuncusu diye alınan bu adam ilk sene euroligde 72 2 sayılık girişimine karşılık 68 3 sayılık girişiminde bulunmuş. %44 ile iki sayılık %25 ,ile 3lük kullanmış.Ayrıca yanında Dorsey Hines ve Printhezis varmış.Yani ortalığı batırsa bile arkasını toplayacak taş gibi bir pota altı varmış.

Ayrıca o kadrolarda zurnanın son deliğiydi bu adam.Acie Law , Dorsey ,Hines,Spanoulis,Kpap,Printhezis,Perperoglu,Sloukas, Mantzaris gibi adamlarla oynuyorsan tamamlayıcı olmana ses çıkarılmaz.

29 yaşında 2 sene için 1,5 alan adama sen 33 yaşında 1,5 verirsen adam buraya emeklilik ikramiyesini kazanmaya gelir , kadroda bişeyleri tamamlamaz ancak elini kolunu bağlar aldığı paradan dolayı.

Biliyorum sen de rahatsızsın bu transferden.Ya bu seyirci genç heyecan veren atletik oyuncular istiyor.Eminim böyle bir oyuncu alınıp başarısız olunsa bile tepki verilmeyecektir çünkü maliyeti 1/3ü kadar olacaktır Antic'in.Novgorod veya Kuban Thompkins Brown gibi oyuncuları bulurken biz neden her sene pota altına bu yugoslav eskilerini alıyoruz.

Bir de tekrar soruyorum Biz Efes de dahil Mahmudi'yi zaten biliyoruz Beobasket denen menajerlik şirketinin sponsoru muyuz? Allah aşkına Antic'e aklı başında hangi takım 1,5 milyon dolar verir?

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
« Yanıtla #17180 : 30 Haziran 2015, 11:13:31 »
antiç e 1,5 veriyorsak anlayamayacağım şeyler oluyor

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #17181 : 30 Haziran 2015, 11:30:14 »
Antic'i Efes alsaydı Misko iyi itelemiş derdik. En azından ben geçen sene Efes Milko Bjelica'yı kadroda tuttuğunda ve Donnie Mcgrath'ı aldıklarında iyi dalga geçmiştim. Misko Obradovicle buzları eritti ve elindeki en kalas oyunculardan birini 1.5 milyona bize iteledi. Maalesef. :(
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #17182 : 30 Haziran 2015, 11:45:54 »
Bu Antic'i ne zaman aldık? Resmi sitede göremedim ben...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #17183 : 30 Haziran 2015, 13:13:06 »
Bu Antic'i ne zaman aldık? Resmi sitede göremedim ben...

Resmi açıklama yok da, haberler böyle. Umarım gerçek değildir :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #17184 : 30 Haziran 2015, 14:50:13 »
Ben hala bi oyun kurucu transferi daha bekliyorum. Cok beklerim galiba.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #17185 : 30 Haziran 2015, 15:05:58 »
Ben hala bi oyun kurucu transferi daha bekliyorum. Cok beklerim galiba.

bi ihtimal piyasada kısa forvet bulamazlarsa o zaman bogdanı tekrar forvetten kullanıp sg için birisini bakabilirler ama ilk öncelik olmaz hani bence...

Çevrimdışı yusufkaleli

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #17186 : 30 Haziran 2015, 15:22:34 »
Yusuf

Kardeşim nba gömecem derken abartıyorsun...
boşuna nefes tüketme bargnani burada ne işi var.
Veteren min kontrat verilecek deniyor. O da senelik  min 5 milyon usd..
gelmez gelirse de buradakileri de top diye oynar
tamam antic e gek beraber sovelim ama az mantıklı lütfen
avrupa yeteneksizlikten kivraniyorken böyle adamlara bok atmanın anlamı yok yahu

Bargnani hakkında düşüncem sabit abi. 40 atsa 50 yedirir. New York'ta basketbolla falan alakası kalmamış o herifin.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #17187 : 30 Haziran 2015, 15:39:19 »
bize rahmetli McRae gibi bir uzun lazım...
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #17188 : 30 Haziran 2015, 15:48:00 »
 Maccabi Randle'ı bırakıyor galiba. Bize isterdim.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #17189 : 30 Haziran 2015, 16:04:02 »
piyasamız baya düştü antic yerine lasmeyi tercih edebilirdik.

Hırs ve inatçılık lasmede de mevcut , antic e göre daha rahat 4 ve5 pozisyonlarını oynar , ribaunt ve savunma katkısı da daha iyi olurdu yaşıtlar da üstelik :o
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem