Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5216128 defa)

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı karnisovas

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19410 : 07 Aralık 2015, 20:34:45 »
nicki güzel kardeşim hoşgeldin.
Karnisovas'ı çok severdim. biraz daha iri olasabilysedi çok özel bir adam olurdu ama izlenmesi çok keyifli bir uzun forvetti. Barcelona günleri çok domie etmişti Avrupa'yı ...

şu saydıkların mantıklı istekler de Melli için Bamberg'i nasıl ikna edeceksin :( adamlar da tp 16 ya kaldılar ve 32 dakika süre verdikleri oyuncularını sana nasıl versinler hele ki bütçe sorunumuz göz önündeyken
ayrıca verse bile Melli 9. yabancı olmayı kabul edecek mi ?
Hoşbulduk abi Litvanyalı olsun daştan olsun :).
Buradaki isimler olmazsa olmaz değil fikir jimnastiği açısından yazdım.şahsi görüşüm melli öyle büyük bir yıldız falan değil (geçen ayın mvpsi olmasına rağmen)ama şutu olması,,savunma azmi,rebound özelliği,ayak çabukluğu(bol switchli savunmamız için nimet) ile ihtiyacımız olan oyuncunun prototipi.gönül ister daha uzunu olsun,daha zekisi olsun bjelica olsun :),ya da yaptıklarını daha üst düzeyde yapsın mirsad olsun.
Mellide brose bırakmaz kısmı kesinlikle olayı tıkıyor.
Ama olası bir 4numara transferimiz muhtemelen euroleguede ilk 5 başlıyacak,muhtemelen final4 görecek ve obradovicle çalışma fırsatı bulacak.bu yüzden sportoto bl de kenarda oturmayı çok dert edeceklerini sanmıyorum.hickman gibi eurolig kazanmış adam bile iyileşince yine kenarda oturacak.
Jankunas olabilir daha undersize ama ihtiyaçlarımıza uyar.star katkısı vermez ama zisis gibi ciddi zeka ve tecrübe katar.zalgiris maddi olarak daha ikna edilebilir.
Quincy miller 20 şer 20şer gidiyor.fiziksel özelikleri rüya gibi. Videolara göre ayakları hızlı ve uçuyor, şutu var,6.5 reb.2,3 block ortalaması var,. mental retarde değilse. weems gibi,James anderson gibi,goudelock gibi hırsızlık seviyesinde bir transfer olabilir.takip etmek lazım.kızılyıldız gruptan çıkamazsa gayet gerçekçi bir hedef olabilir.ama bayerne belgradda yenilmeyip gruptan çıkacaklar muhtemelen.
nbdl italya,Yunanistan ispanya taranabilir.aklımıza gelmeyen veya tanımadığımız bir çok oyuncu vardır.
Kulübün maddi durumunun türlü incelikleri vardır çok bilgim yok. belki gerçekten mevcut durumda transfere bütçe ayırmanın bir yolu yoktur.ama ben bir taraftar bakış açısıyla Anadolu topçularına dağıttığımız paraları görüp koca kulüp 1,5 milyon  dolar daha çıkarabilir diye umutlanıyorum.çünkü seviye yükseldikçe zincir en zayıf halkası kadar güçlü oluyor.bende final 4 da 3 uzunla idare edemeyiz hakettiğimizden daha azına razı oluruz diye düşünüyorum.datomeyi 4e çekince çok büyük bir silahıda sıradanlaştırıyoruz

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19411 : 07 Aralık 2015, 20:59:48 »
Quincy miller a çıkıyor tüm yollar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karnisovas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #19412 : 07 Aralık 2015, 22:32:51 »
Quincy miller a çıkıyor tüm yollar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi banada öyle geliyor .şut istikrarı olsa sanikidzede  alınabilir durumda

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #19413 : 07 Aralık 2015, 23:50:59 »
Bence joe alexander çok ideal bir transfer olur,hem ucuz,hem top 16 ya çıkamadı sassari,ayaklar çık hızlı,inanılmaz atlet ve savunmacı,sorumluluk aldığında dış şutu da var,biçilmiş kaftan yani.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19414 : 07 Aralık 2015, 23:52:57 »
Uşak takı Khem Birch çok atletik oyuncu. Ribauntlarda etkili. Daha 92 liymiş. Obra reisi n elinde farklı yerlere gelebilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19415 : 08 Aralık 2015, 00:17:06 »
Allah sakatlık vermesin.  9ncu yabancı almayacağız

Bilginiz olsun.  Umarım top 16 başlayınca bi aksilik çıkmaz.  Herkes bol bol dua etsin

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19416 : 08 Aralık 2015, 00:53:54 »
Her tür top 8'e kalırız amaa;bugüne kadar euroleaguedeki 8 maçta,udoh,antiç,sloukas,barış ve berin toplam kaçırdıkları maç sakatlıklarından dolayı minimum 8,yani maç başına bir oyuncumuz sakat,işte bu final four için büyük engel,hickmanla 1 ve 2 numara rotasyonu düzeliyor roller belirleniyor,ama uzun şart,yabancı alınmayacaksa(joe aleksander bence),cemal nalga düşünülebilir mi acaba.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #19417 : 08 Aralık 2015, 08:02:07 »
Cemal nalga mı??????????

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19418 : 08 Aralık 2015, 08:20:55 »
Başka yerli uzun var mı bildiğin ,ben joe aleksander diyorum ama yabancı transferi yapılmayacakmış

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #19419 : 08 Aralık 2015, 08:58:04 »
dünyada tek uzun cemal kalsa yine o adamın Fenerbahce'de işi yok.
sahtekarlardan bize oyuncu olmaz.
oldu olacak tufan ersöz'ü de alalım o zaman.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #19420 : 08 Aralık 2015, 10:48:22 »
Neticede bu adamlar emir eri ramazan modunda teknik heyeti çık oyna der çıkar oynar,gerçi ben bu muhabbeti unutmuştum,o açıdan haklısın,ama her halukarda bir uzun alınmazsa yerli veya yabancı final four için çok zorlanırız

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #19421 : 08 Aralık 2015, 13:19:54 »
hani evet alınsa iyi olabilir bi uzun daha ama alınacak olsa zaten sartlar zorlanır furkan alınırdı. zorlamadıklarına ve piyasada artık yerli baska kimse kalmadığına göre... cok da düşünmeye gerek yok sanırım. demek ki obra-maurizio planlamayı buna göre yaptı. cem abi haklı dedigi gibii yatıp kalkıp dua etcez sakatlık olmasın diye...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #19422 : 08 Aralık 2015, 16:28:58 »
hani evet alınsa iyi olabilir bi uzun daha ama alınacak olsa zaten sartlar zorlanır furkan alınırdı. zorlamadıklarına ve piyasada artık yerli baska kimse kalmadığına göre... cok da düşünmeye gerek yok sanırım. demek ki obra-maurizio planlamayı buna göre yaptı. cem abi haklı dedigi gibii yatıp kalkıp dua etcez sakatlık olmasın diye...

Valla Cemal in o olayi olmasa bende alinmasini isterdim .... yedekten girip iyi isler yapabiliyor ....
Ama bence bize asil yarayabilecek oyuncu Ermal .... Tecrubeli, turk (yanilmiyorsam... statuler o kadar karisti ki yanilabilirim), az zaman alacak ve o az zamanda katki verebilecek..... Yedek olmayi dert etmeyecek bir oyuncu .... Savunmasi da ust duzey olmasa da, sertligi iyi ve kalipli...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19423 : 08 Aralık 2015, 16:31:03 »
omer asık'ın alacagı ucret:
2015/2016 $9,213,483   
2016/2017 $9,904,494   
2017/2018 $10,595,505   
2018/2019 $11,286,516   
2019/2020 $11,977,527

yaklasık 53 milyon dolar...hadi vergiyi dus 30 milyon dolar...insan utanır vallaha...

bu sene 14 mac oynamıs...15 dakika ortalama %30 2s, %60 1s isabeti ile 2.1 sayı, 4.2 reb, 0.1 asist, 0.4 top calma, 0.3 blok, 0.9 top kaybı...

insan su parayı almaya utanır...enayi parası resmen...

yani bizim afedersiniz ama kocayak bu rakamları alıyorsa curry, lebron, durant takım arkadası davis falan 100 milyon dolar almalı yıllık..
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 16:33:00 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #19424 : 08 Aralık 2015, 16:31:49 »
Valla Cemal in o olayi olmasa bende alinmasini isterdim .... yedekten girip iyi isler yapabiliyor ....
Ama bence bize asil yarayabilecek oyuncu Ermal .... Tecrubeli, turk (yanilmiyorsam... statuler o kadar karisti ki yanilabilirim), az zaman alacak ve o az zamanda katki verebilecek..... Yedek olmayi dert etmeyecek bir oyuncu .... Savunmasi da ust duzey olmasa da, sertligi iyi ve kalipli...

ha biraz yavas vs ... ama zaten rotasyon oyuncusu olacak ve hizli oyunda zaten Omer Faruk var ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....