Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5215244 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19455 : 10 Aralık 2015, 12:05:36 »
80 dakikası :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #19456 : 10 Aralık 2015, 12:34:14 »
joe alexander asiri derecede siradan bir oyuncu , bizim takima hic yakistiramiyorum onu.
maccabi'de bile gecen sene dogru durust sure alamiyordu , hem de maccabi'nin 4 numarada sikintisi varken.

bu sene transfer beklemiyorum.
onumuzdeki sene icin kisalarda delaney, uzunlarda da justin hamilton sahsen benim cok istedigim oyuncular.

sloukas-dixon
bogdan-delaney
datome-kalinic
antic-udoh
vesely-hamilton

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #19457 : 10 Aralık 2015, 12:36:06 »
kadroda 9 yabanciyi bilerek yazdim, umudum euroleague'in kapali lig olmasi.. ve butceler de biraz artacak gibi gozukuyor.

delaney ve hamilton'u kimseye kaptirmadan baglamak lazim.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #19458 : 10 Aralık 2015, 12:42:20 »
Ben önümüzdeki sezon antiçin kkesinlikle kadroda olmayacağını düşünüyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19459 : 10 Aralık 2015, 12:48:52 »
büyük konuşmayım ama joe alexander - petway gibi oyuncuları zeljko antrenmana bile almaz...
3ncü sene oluyor tercihleri iyi kötü tartışılır ama artık  Zeljko Obradoviç hocamı tanımamız lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19460 : 10 Aralık 2015, 12:49:53 »
bu arada antiç sadece sol taşşağından bi Joe çıkartır..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #19461 : 10 Aralık 2015, 12:58:19 »
bu arada antiç sadece sol taşşağından bi Joe çıkartır..

katılıyorum...joe alexander benim begendigim tipte oyuncu da degil..o cocukta zaten bence karakter problemi var..var bir kisilik problemi...
avrupa basketboluna ısınan quincy miller bence seneye transferin gozdesi olur..onceden kapmak lazım..

james gist etkisi gibi yani...ama gist bizden sonra pana'da adam oldu..

ama gist obra varken gelmemisti tabi bize..en azından quincy gelirse iyi bir evrim gecirebilir obra'nın elinde..

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #19462 : 10 Aralık 2015, 13:06:45 »
gist'in sorunu marijuana , marijuana legal olsa gist avrupanin en iyi pf/c'i , maalesef izin vermiyorlar ama o yuzden dalgali performansi var.

taa bayern zamanindan delaney aklimda benim, 8 nisan 2014 tarihli haberlere gore zelijko da zamaninda istemis kendisini, bence sevenlerin kavusma zamani geldi de gecti, mesela ben delaney'i rice'dan daha cok begeniyorum , bence malcolm daha iyi oyuncu.

bi de bu seneden itibaren justin hamilton, benim haberim yoktu daha once bu adamdan , bir arkadas tavsiye etti, leblebi gibi 3'luk atiyor ,
iyi de savunmaci , ama boyuna gore ribaund katkisi biraz dusuk. 
yasi de genc, 1 senelik imzaladi valencia ile, cokmek lazim acilen , tam obra'nin tarzi olan bir pivot.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19463 : 10 Aralık 2015, 13:14:41 »
lan bi durun daha bu sene euroleague şampiyonu olacağız.
seneye kadrosu için daha erken :) ;)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #19464 : 10 Aralık 2015, 13:32:16 »
lan bi durun daha bu sene euroleague şampiyonu olacağız.
seneye kadrosu için daha erken :) ;)

abi sampiyon kadroya takviye yapiyoruz nesi kotu bunun ahahah

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19465 : 10 Aralık 2015, 13:36:55 »
gist'in sorunu marijuana , marijuana legal olsa gist avrupanin en iyi pf/c'i , maalesef izin vermiyorlar ama o yuzden dalgali performansi var.

taa bayern zamanindan delaney aklimda benim, 8 nisan 2014 tarihli haberlere gore zelijko da zamaninda istemis kendisini, bence sevenlerin kavusma zamani geldi de gecti, mesela ben delaney'i rice'dan daha cok begeniyorum , bence malcolm daha iyi oyuncu.

bi de bu seneden itibaren justin hamilton, benim haberim yoktu daha once bu adamdan , bir arkadas tavsiye etti, leblebi gibi 3'luk atiyor ,
iyi de savunmaci , ama boyuna gore ribaund katkisi biraz dusuk. 
yasi de genc, 1 senelik imzaladi valencia ile, cokmek lazim acilen , tam obra'nin tarzi olan bir pivot.

Supersportda bir kaç maçını izledim. Dikkatimi çekmişti. Takip edilmesi gereken bir isim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19466 : 10 Aralık 2015, 13:43:29 »
abi sampiyon kadroya takviye yapiyoruz nesi kotu bunun ahahah
tamam bu oldu

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19467 : 10 Aralık 2015, 13:44:15 »
justin hamilton cidden işin hücum tarafında çok özel bi adam. valencia da hayvani maçlar oynuyor. biraz yumuşak bi herif ama o fizik ve o hücum özellikleri düşününce avrupa için bayağı iyi bir herif

Çevrimdışı karnisovas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #19468 : 10 Aralık 2015, 23:56:34 »
büyük konuşmayım ama joe alexander - petway gibi oyuncuları zeljko antrenmana bile almaz...
3ncü sene oluyor tercihleri iyi kötü tartışılır ama artık  Zeljko Obradoviç hocamı tanımamız lazım
abi coach daha önce batiste,haislip,gist gibi oyuncularla çalıştı.bunlar yüksek ıqlarıyla öne çıkan adamlar değil ikili oyunları iyi bitirebilen oyuncular.petwayinde atletizmi harika .hatta şut olarak bunlardan daha iyi şutör . ayrıca hocanın tabiki felsefesi vardır ama şartlara göre inat etmeden en iyi tercihi yapmaya çalışacağını tahmin ediyorum.rebreca,tomasevic,pekovic prkacin oynatmayı seven adam böyle bir yıldızı yoksa  kalkıp aynı tarz olsun diye çapsız baracı vs.. kovalamadı gitti özel bir savunmacı olan lasmeyi aldı.petway sakattır,kulübün extra bütçe ayırması uygun değildir bunlar ayrı konular.ama hocanın sağlıklı  bir petway e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #19469 : 11 Aralık 2015, 00:20:59 »
abi coach daha önce batiste,haislip,gist gibi oyuncularla çalıştı.bunlar yüksek ıqlarıyla öne çıkan adamlar değil ikili oyunları iyi bitirebilen oyuncular.petwayinde atletizmi harika .hatta şut olarak bunlardan daha iyi şutör . ayrıca hocanın tabiki felsefesi vardır ama şartlara göre inat etmeden en iyi tercihi yapmaya çalışacağını tahmin ediyorum.rebreca,tomasevic,pekovic prkacin oynatmayı seven adam böyle bir yıldızı yoksa  kalkıp aynı tarz olsun diye çapsız baracı vs.. kovalamadı gitti özel bir savunmacı olan lasmeyi aldı.petway sakattır,kulübün extra bütçe ayırması uygun değildir bunlar ayrı konular.ama hocanın sağlıklı  bir petway e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Hocam söylediklerinizden bağımsız olarak belirteyim. Obradovic Lasme ve Gist ile hiç çalışmadı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic