ETIRYAK Hocam, Alexander'a 23 yazmışsınız da adam 29 yaşında. O arkadaşın yetenek itibariyle nba'de süre bulması zaten zorken hele hele bu yaştan sonra çok daha zor gibi gözüküyor.
Bir de Alexander deyince aklıma hep bizim Maccabi serisinde aldığı 3-5 dakikalık süreyi ergence tavırlarla Vesely'i trollemeye çalışmakla geçiren çekik gözlü, kepçe kulaklı çaresiz adam geliyor. Zira Vesely'in Ülker Arena'daki müthiş performansının yanısıra her pozisyonda taraftarla bütünleşmesi bu arkadaşı fena halde kızdırmış, her oyuna girişinde Vesely'nin façasını almak için fırsat kollamıştı. En son Vesely bunu İsrail'de potaya sokmuştu da boyunun ölçüsünü fazlasıyla almıştı. Ama tabi çok kritik bir anda yaptığı bir takip smacını da gözardı etmemek gerekir.
Son olarak istenir mi istenmez mi, alınır mı alınmaz mı, faydalı olur mu olmaz mı orasını bilemem adı basketbol forumlarında çok geçtiği için birkaç videosunu izleyeyim dedim. Efendim 3'lükler, orta mesafeler, smaclar, alley-oop'lar, bloklar... Bilmesek bu adamın Avrupa'da ne işi var deriz, o derece yani. Ama hırslı ve iştahlı bir oyun tarzı var, beğenmedim desem yalan olur.