Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5506483 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı finkployd

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #1575 : 14 Şubat 2014, 16:53:00 »
yaz transferinde hesabım ve tahminlerim doğruysa Teo'ya hem Real hem de Barca da talip olacaktır

Ben yaz transferinde açık konuşayım: Evvela Obradovic'i elde tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Koçun bazı dediğini yapmayan veya kaşık kadar akılla koça "tavsiye" verenler var diye geliyor kulağa, yemin ediyorum Bahçeşhir'den Ataşehir'e kombine alır lig-kupa-EL her maç gider şeref tribünündekilere ve Nedim Karakaşa küfreder maçı izlemeden eve geri giderim.

Madrid, Rodrigez ile geçtiğimiz haftalarda kontrat yaptı ben Teodosic'e talip olacaklarını sanmıyorum ama İvkovic'in Efes'e gelmesi düşünülünce Barça, biz ve Efes arasında geçer gibi geliyor Teodosic yarışı. Ha bence favori biziz orası ayrı :D

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1576 : 14 Şubat 2014, 17:16:27 »
Madridde lull ve rodriguez varken oraya transfer olacagını sanmam.
Barca kesinlikle isteyecektir. Cskada kalmaz bence
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1577 : 14 Şubat 2014, 18:23:55 »
Fenerbahçe transferde sona yaklaştı: İşte o 2 isim!

Kenan Sipahi’nin sakatlığı ve Barış Ermiş’in kiralık olarak gönderilmesinin ardından oyun kurucu transferine hız veren Fenerbahçe Ülker iki isimle yakınlaştı.

Lig Radyo’da Ümit Avcı’nın sorularını yanıtlayan Mirsad Türkcan 1 hafta içinde transferi sonuçlandıracaklarını söylerken adayların ikiye indiği öğrenildi.

Bu isimlerden biri NBDL’de oynayan Pierre Jackson olduğu biliniyor.

Diğer oyuncunun da Çin’de Donguan’da oynayan Bobby Brown olduğu öne sürüldü. Montepaschi Siena ile Euroleague’de sayı kralı olduktan sonra Çin’in yolunu tutan Brown’ı listesine ekleyen Fenerbahçe Ülker, transferin maliyeti nedeniyle Jackson’a daha yakın…

Idaho Stampede forması giyen Jackson 29.1 sayı 3.6 ribaunt 6.2 asistle oynuyor.

Brown ise Çin’de 30.5 sayı 4.1 ribaunt 5.9 asist 1.7 top çalma ile mücadele ediyor.

http://www.basketdergisi.com/fenerbahce-transferde-sona-yaklasti-iste-o-2-isim.html

böyle bir haber var eğer doğruysa Bobby Brown'ı asla istemem ben. Bu saatten sonra gelen oyuncu biraz daha takıma uymalı, Brown'ı alırsan ona uymak zorunda kalırsın. Brown maç başına en az 10 şut denemek ister, 30 dakika süre ister bunlar hep takımın dengesini bozacak şeyler. Bu saatten sonra bu kadar radikal bir değişim yapıp kalan maçlardan minimum hasarla ayrılmak çok zor olur bence.
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı zalogluserdar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1578 : 14 Şubat 2014, 18:38:34 »
Pierre Jackson veya Bobby Brown ikisininde bana göre bize yararlı adaylar olduğunu düşünmüyorum bu oyuncular öncelikle kendilerini düşünen tipteler. halbuki bize oyunu yönlendierecek tarzda bir oyuncu gerekiyor ben Kerem Tunçeri veya Saras'a bile razıyım tabi işin savunma kısmı bu isimlerle zor ama hucum kaynaklı bir takımsak işimizi şimdilik görebilirler.
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 18:40:14 Gönderen: zalogluserdar »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1579 : 14 Şubat 2014, 18:54:01 »
Ben tam aradıgımız tipte oyuncular oldugunu düşünüyorum.
Tek sıkıntı boyları :D

bo ile aynı anda sahada olmaları cok olası görünmüyor
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 18:54:14 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı zalogluserdar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #1580 : 14 Şubat 2014, 19:15:17 »
Geçen gün Nba tv de Pierre Jackson'ı izledim şutu hücumu muazzam yanlız savunma felaketti belki o maç öyleydi bilemem :-) yinede Türkiye liginide düşünerek bir yeerli hamleside olmalı diyorum ve akla gelen tek isimde Kerem malesef

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1581 : 14 Şubat 2014, 20:25:18 »
Bobby Brown oynadığı takım playoff ları oynayacak mis
Emiliano gelmesi çok zor dedi.

Fenerbahçe nin bu sene bu tarz bir oyuncuya ihtiyacı var hemde fazlası ile var.
Bizim panathinaikos tarzı bir oyun tarzımiz yok skor gücü yüksek, kendi sutunu yaratacak , arada sırada inisiyatif alıp kaldırıp atacak oyuna tempo katacak  oyuncu ihtiyacı var bu sezon için.
Ayrıca yarım sezonluk bir oyuncu alınacak
Önümüzdeki sezon yapılanması bozulmamali ana hedef o tabiki
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2014, 20:26:45 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1582 : 14 Şubat 2014, 20:28:09 »
Saras gelemez ayrıca .Euroleague top 16 oynayan takımdan transfer edersek avrupa da oynatamıyoruz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1583 : 14 Şubat 2014, 23:30:07 »
Nasıl yok besim yahu.
Teodosic kendisi ile anlaştık cska ya sezon başında 2 milyon euro buyout verseydik bizde idi.sezon bitiminde extrem durum olmaz ise bu transfer olacak.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1584 : 15 Şubat 2014, 01:10:00 »
realin cska'yı geçmesi için 15 sayı fark atması lazım zor bence

Neden aralarında galibiyet farkı yok.Maç kaybetmezlerse 1 sayı ile yenselerde geçiyorlar.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Gökhan Bulut

• Üye
« Yanıtla #1585 : 15 Şubat 2014, 01:15:50 »
http://www.eurohoops.net/2014/02/dunks/42475 şimdi de  Pooh Jeter yazılmış.
biz hayatta en çok Fenerbahçe'yi sevdik....

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1586 : 15 Şubat 2014, 02:23:00 »
Yukarida da belirttigim gibi ilgilendigimiz oyuncu Kaunas'tan Justin Dentmon idi.  Top 16'da oynayamayacak olmasi nedeniyle, direkten dondu.

ben zaten bir şeyi bilerek söylemedim ama sadece açıklamalarından dolayı şaka yollu yaklaştım olaya. Ayrıca zaten Teo'da bu sene gelse bu sene oynayamaz Euroleague'de, gelecek diyenlerde gelecek sene için konuşuyor.
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1587 : 15 Şubat 2014, 02:56:04 »
Jeter'ı Ukrayna performansıyla tanıyorum ve orda takımın tüm ipleri elinde olmasına rağmen oyunu sürekli skor olarak domine eden bir oyuncu gibi oynamıyordu. İkili oyunlarda asistler yapan, Gladyr'a iyi şut imkanları yaratan, skor olarak sorumluluk alması gereken yerde sorumluluk alan bir oyuncu gibiydi Jeter. Yani takımı devreye sokmaya çalışanda bir oyuncuydu skor potansiyeli yanındaki bence ortaya çıkan son adaylar arasında benim aklıma en yatan isim Jeter oldu.
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı badwachter

• Üye
  • Yer: Balıkesir
« Yanıtla #1588 : 15 Şubat 2014, 03:55:43 »
Teodosic transferinin ben son merve toy ile yaptığı röportajda olayın artık tamamiyle kontrat süresi bitmesine kaldığını anlıyorum. Çünkü Yazında CSKA tarafı ile uğraşıldı büyük ihtimalle, Obradovic'in 1 telefonu ile Teodosic tarafı bitmiş alacağı ücreti bile kesinleşmişti.
Gelecek yıl'da artık İvkovic ile çalışacağını da sanmıyorum çünkü o yolu 1 kere denedi ve yine şampiyonluğu kaçırdı.. Kaldı tek denemediği insan oda Obradovic sırf bu deneyim ve artık ''Looser'' yaftasından sıyrılmak için önceliği parayı bile düşünmeden sezon bitiminde direkt açıklanır diye düşünüyorum..
Gelelim bunun ışığında alınacak guard olayına şu 3-4 aylık dönem için..
Böyle bir planlama yapıldığını düşününce BO ve Teodosic ikilisi ile gelecek sezon yola çıkacak bir takımın alacağı oyuncu sadece bu yıl katkı verecek biraz kötü tabir olacak ama ''Kullan-At'' telefon tarzın da olacağını ve bu tarz oyuncularında yüzde 90 ihtimalle Amerikalı olması muhtemeldir..
Bence Fenerbahce Ülker'in Menajer ve Para kaynaklarının anahtarı Ahmet Özokurun şimdi'den çalışmaya başlaması gereken hamle Pota altında gelecek yıl kontratları bitecek A.Tomic ve N.Kristci ( takım opsiyonu olsa da muhtemel bu yılda gelmeyecek kupa sonrası kadro dağıtımına ve koç değişimine gideceğini düşünüyorum CSKA'nın ), bu iki oyuncu üstünde olması gerekiyor çünkü bu oyuncuları almak için Avrupa'nın her takımı hamlelerini ve kartlarını ortaya koyacak..
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2014, 03:57:24 Gönderen: badwachter »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1589 : 15 Şubat 2014, 09:33:11 »
Besim
Teodosic olayı geçen yaz mevzusu ve dediklerim doğru
Alemi cihan biliyor zaten benlik bir durum yok .

« Son Düzenleme: 15 Şubat 2014, 09:33:37 Gönderen: Cem Ağrak »