Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5505781 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fbkolik

• Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #4110 : 13 Mayıs 2014, 23:05:53 »
alakası bile yok Emir ile ilgili dediklerinin . belki sezon başı özelinden evet ama son 3 aydır emir in yaptıı asist en fazla 5 . takımda 16*22 asist ortalamaları ile maç kazanıyor.
Cem abi ben Eurolegue'i kastediyorum,Türkiye liginde yapıyoruz zaten 15-20 asist civarı.Milano-Malaga-Panatinaikos-Barcelona karşısında izlediğim takımı söylüyorum.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #4111 : 13 Mayıs 2014, 23:09:12 »
marcus denmon'u devşirelim. :)

Bynum gelmezmi avrupaya

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #4112 : 13 Mayıs 2014, 23:10:20 »
Bynum gelmezmi avrupaya
1 yıl daha sözleşmesi var. Ki şu durumda Pistons bıraksa bile alıcı bulur..
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4113 : 13 Mayıs 2014, 23:10:32 »
Cem abi ben Eurolegue'i kastediyorum,Türkiye liginde yapıyoruz zaten 15-20 asist civarı.Milano-Malaga-Panatinaikos-Barcelona karşısında izlediğim takımı söylüyorum.
o zaman haklısın :(

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4114 : 13 Mayıs 2014, 23:16:08 »
Ben sene başında dedim orada.. Kleiza, milli takımdan döndüğünde direk takıma katmadı.. Fazlada zorlamadı zaten. Top-16'da ise üzerinden oynadığımız setler vardı zaten.

Emir farklı bir şey. Üzerine oturup konuşmak gerek..
Bence oturup konuşmayalım.Emir'i direk gönderelim gitsin :)

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #4115 : 13 Mayıs 2014, 23:21:18 »
Bence oturup konuşmayalım.Emir'i direk gönderelim gitsin :)

Emir iyidir iyi

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4116 : 13 Mayıs 2014, 23:27:21 »
Takımın bu dururmunun Emir ile bir alakası yok. Aynı şeyi milli takımda da gördük.

Kalburüstü takımların hepsinde oyun zekasına sahip bir oyun kurucu mutlaka bulunuyor. Siz hiç 3 numarası oyun kuran bir euroleague şampiyonu gördünüz mü ? Emir-Hidayet tipindeki oyunculara oyun kurma gereksinimi anca bir opsiyon olabilir. Anaplan olmamalı. Anaplan olunca da işte böyle oluyor.

Daha önce de yazmıştım kenan olduğunda bu takım daha iyiydi. Kenan'ın iyi olduğundan değil bu durum. Eminim ki şu takıma aynı kadro üzerine huertas'ı koysan vidmar da sakatlanmasaydı gayet 8i görürdü. Her türlü iddiaya varım.

(Maksat 8'e kalmak değil tabii ki ama gelecek sene için umut olurdu. Burda kadro yaparken bütün yabancıları değiştiren arkadaş görüyorum ondan söylüyorum. )
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2014, 23:28:57 Gönderen: fundamental »

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #4117 : 13 Mayıs 2014, 23:29:08 »
Takımın bu dururmunun Emir ile bir alakası yok. Aynı şeyi milli takımda da gördük.

Kalburüstü takımların hepsinde oyun zekasına sahip bir oyun kurucu mutlaka bulunuyor. Siz hiç 3 numarası oyun kuran bir euroleague şampiyonu gördünüz mü ? Emir-Hidayet tipindeki oyunculara oyun kurma gereksinimi anca bir opsiyon olabilir. Anaplan olmamalı. Anaplan olunca da işte böyle oluyor.

Daha önce de yazmıştım kenan olduğunda bu takım daha iyiydi. Kenan'ın iyi olduğundan değil bu durum. Eminim ki şu takıma aynı kadro üzerine huertas'ı koysan vidmar da sakatlanmasaydı gayet 8i görürdü. Her türlü iddiaya varım.

Vidmarla Kenanın sakatlığı çok olumsuz etkiledi takımı bence de

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4118 : 14 Mayıs 2014, 11:52:28 »
Farmar+Sloukas çok iyi olur.
Bana göre Teodosiç=looser demek.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4119 : 14 Mayıs 2014, 14:09:13 »
Arkadaşlar burada konuşuyoruz ama bunların hepsinin olması için para lazım..Ülker vermezse de gerekli kaynağı bu takımı bile ararız seneye...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #4120 : 14 Mayıs 2014, 14:16:33 »
Ülker niye vermesin para ?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4121 : 14 Mayıs 2014, 14:24:33 »
Ülker niye vermesin para ?

Ülker üstüne düşeni verir de bizimkilerden bir şey çıkmaz... Onun için Ülker'in ekstra çıkması lazım

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #4122 : 16 Mayıs 2014, 14:16:12 »
Ya arkadaslar bu sene baslangictan sonra hangi maci izlediysem, Emir en kotu oyuncu idi.  Bangir bangir ben yetenek fukarasiyim diye bagirdi.  Teknik kadro da cok rahatsiz.  Emir'i geri plana alacak bir anlayisin tum oyunumuza sirayet edecegini dusunuyorum seneye.
Açıkçası teknik heyetin Emir'den rahatsız olduğunu düşünmüyor. Çünkü Obradovic'in yer aldığı teknik kadroda bir oyuncudan rahatsızlık duyarken gidip 3 yıllık yeni sözleşme imzalayamazsınız. Bu imkansızdır. O nedenle ben koçun Emir'den büyük ölçüde memnun olduğunu düşünenlerdenim. Eelbetteki kızdığı, yapmasını isteyipte yapamadığı şeyler vardır ancak tamamen rahatsızlık duyulduğuna inanmıyorum.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #4123 : 16 Mayıs 2014, 18:06:39 »
Uşak'taki Orhan Hacıyeva için ne düşünürsünüz.... Kendisi GS'nin de takibi altında, alabilirler

Çevrimdışı kuga

• Üye
« Yanıtla #4124 : 16 Mayıs 2014, 18:14:29 »
Uşak'taki Orhan Hacıyeva için ne düşünürsünüz.... Kendisi GS'nin de takibi altında, alabilirler
Altyapılardan beri bilirim kendisini .. Kendi yaş gruplarında fazla fark yaratıyordu çünkü yaş küçültme olayları vardı Orhan'da da her devşirme altyapı oyuncusu gibi..Şuan yaşı 25 gibi görünse de sanmıyorum..Transfer konusuna gelince onun yerine Berkay Candan'ımız var bence gelmesin ;)
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2014, 18:15:26 Gönderen: kuga »
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!