DR TYLER kardeşim olumlu/olumsuz her açıdan değinmiş güzel değinmiş ,
benim tek istediğim yönetim mantalitesi değişsin , şöyle bir durum var normalde takımın genel menajeri hocayı oyuncuları vs seçer bizde durum biraz tersi oldu
mesela Benetton'a obradoviç i alan sonra 2002 de MEssina'yı alan Gherardınhi , şimdi ise hocanın isteği üzerine genel manajer olarak geri gelecek
ben ocak ayında bir abimiz ile sohbet ederken hocanın uzun vadeli güzel planları var -
bu hamle o planlardan birisi olabilir artık transfer sezonlarında veya ara transfer dönemlerinde kanka menajer ilişkileri üzerinden oyuncu tekliflerinin yapıldığı bir yapı olmayalım benim tek isteğim budur.
birkaç güzel projesi daha varmış ama bunlar önemsenmiyor ne yazık ki bizde
1- Farmar gelsin mi gelmesin mi kısmı daha önemli görüyoruz 
Lafın bana abi anladığım kadarıyla. Gherardini hamlesi için diyecek pek bir şeyim yok. Obradovic ilk imza attığı andan itibaren herkesin hemfikir olduğu konu şubede bir şeylerin değiştiği, uzun vadeli güzel işlerin yapılacağıydı. Tahminlerimiz doğru çıktı ve çıkmaya da devam ediyor ki Gherardini gibi bir hamle yapıyoruz. Nedim Karakaş'ın da gideceğini zannetmiyorum illa ki bir görev verirler Serdar Apaydın gibi.
Onun haricinde Gherardini hakkında herkes yorumunu yapmış, benden çok daha bilgili olanlar da ki Gherardini'nin sizin bahsettiğiniz 2002 yıllarında yaptıklarıyla alakalı pek bir fikrim yok, sadece NBA'de yaptıkları ve Bargnani'yi 1. sıradan seçmesiyle fikirim var ve NBA'ye göre tanıyorum.
Yoksa benim için Farmar ya da bir başkası önemli değil, gelse tabiki mutlu olurum ancak biz, daha doğrusu ben sizin gibi olgun düşünemeyip transferlere daha çok yoğunlaşabiliyorum, genciz hevesimiz bu yönde. ( Parantez olarak da adı çıkan her oyuncuyu saatlerce izliyorum maç kayıtlarını bir şekilde bulup, o kadar hevesliyim)
Farmar ya da bir başkası ben artık bu şubede güzel hamleler olsun istiyorum ve Fenerbahçe'yi başarılı görmek istiyorum. Gherardini ve şubede bir şeylerin değiştiğine dair yapılan konuşmanın ortasına atlayıp Farmar gelsin vb. tarzı şeyler yazdığım için de özür dilerim.