Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5436862 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #11850 : 29 Eylül 2014, 06:08:26 »
futbol takimi sampiyonlar liginde chelseayle ceyrek final oynarken kimse selcuk yetersiz maldonado deivid kazim yetersiz eziliriz demiyordu.
aykut kocamanla uefada yari final oynarken kinse cristian oralarin adami degil salih yapamaz demiyordu.ve oyle bir beklenti de yoktu.
şuraya varmaya calisiyorum bu takim beklenmedik zamanlarda beklenmedik basarilara imza atabiliyor.o zamanlarda kimse onlari beklemiyordu.su anda da takimi cok ama cok iyi taniyan taraftarlarin s.ctik bittik lig duseriz silindir oluruz muhabbetleri beni ne kadar sinirlendirse de ben basket takimindan umutluyum.bu kulupteki artik tek bağım bu takim.
ha siz 1 -5 numara istemeye devam edebilirsiniz.hatta 1-5 transferi olmazsa bittik dersiniz.bu da su demek oluyor aziz yildirimin kurduğu futbol takimina inaniyorsunuz da obradovicin kurdugu basket takimindan mi suphe ediyorsunuz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11851 : 29 Eylül 2014, 12:02:57 »
Cem abi balkonun kapısını açamıyorum o derece fena bir rüzgar var ..

Volkan abi senin daha fazla yazman lazım, belki çok fazla vakit ayıramıyorsun ama ayırdığın an yaz abi, senin özellikle geçmiş dönemle ilgili bilginde çok sağlam. Geçmişten günümüze nasıl yollardan geçtik çoğu kişi bilmiyor, bilenin işine gelmiyor, bunları sürekli yazmak lazım ki bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılsın.

Ha ha ha Benimki Dede Korkut masallarına döner valla..Ergekon'daki eriyen demirden pota yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Çin'den aldıkları yabancı oyuncunun ilk maçta sadece 45 sayı atmasına bozulup, kellesini aldılar......
Şaka bir yana iki tane Dream Team gördüm...Kongo mu Tongo mu ne Kralı'nın oğlu giydi bu formayı zamanında....Ama 85'ten beri izliyorum desem 30 yıl olmuş; illa bir şeyleri eksik yapmayı becerdik...Yani mevzu hep aynı... 

Çevrimdışı dr_tylerr

• Üye
  • Yer: Ankara
  • Kaptan orta kapı
« Yanıtla #11852 : 29 Eylül 2014, 12:04:49 »
basketfaul'un haberinden sonra twittera yazdım buraya da yazayım biraz kurgulanmiş bir düşünce olsada.Koponen'in menajeri Sam Goldfeder diye EXCEL Sports Menegament şirketine bağli bir menajer.Rasko Avrupada bu şirketle ortak calişiyor.Bojan'ı NBA'e goturdukten sonrada EXCEL'e bağladı mesela.şimdi basketfaul haberde sabit menajer transferlerınden bahsetmş ve malum bızde Rasko ile çalişiyoruz 2 yıldır.Ve suan Rasko'nun elinde bize pazarlayabileceği bi pg yok.o yuzden cok ıyımser bir dusunce oldugunun fakındayım ama Koponen ile ilgileniyoruz sanırım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #11853 : 29 Eylül 2014, 12:07:06 »
evet, guard arıyoruz...Ama isim vermediler maalesef...Yine de EL'den önce alınacak gibi duruyor...Ama adaylar Koponen veya Huertel sanki...Laboral huertel'i sözleşmesi bitmeden satıp, para kazanmak istiyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #11854 : 29 Eylül 2014, 12:16:18 »
Efes'in Huertel ile takas dahil hiç ilgisi yok...Muhtemelen Huertel bize yapılmak isteniyor...

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11855 : 29 Eylül 2014, 12:20:42 »
Olursa benim ilk tercihim Heurtel olur.Sezon başından belli yazıyorum.Gelirse bir daha pg aramamıza gerek kalmaz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #11856 : 29 Eylül 2014, 12:27:54 »
Huertel için Efes'i de devrede gösterip, işi bir an önce bitirmemizi sağlamak istiyor olabilirler...Klasik menajer oyunudur...Bu akşama kadar bir şeyler netleşir

Çevrimdışı fb_balkay

• Üye
    • twitter.com/paulgeorge__13
« Yanıtla #11857 : 29 Eylül 2014, 12:55:27 »
kopponen muazzam olur
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
« Yanıtla #11858 : 29 Eylül 2014, 13:03:39 »
Benim anladığım transfer olacaksa da belli menajer üzerinden olacak. O zaman da oyuncu kısıtlı.

Şu takıma Zisis iyi giderdi ama yapacak bişey yok.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #11859 : 29 Eylül 2014, 13:11:32 »
Kemal çıktı yine balkona 8)
gir lan içeri yağmur var Başakşehir'de :)

Yok abi estağfirullah ne fırçası falan derken yedin mi fırçayı Kemal :)

Damir12

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11860 : 29 Eylül 2014, 14:16:44 »
Bence nbadan bir guard alınacak. Will Bynum boşa çıkabilirmiş. 2012de istemiştik bu adamı şimdi niye olmasın. 20 asist ile tamamladığı maç var Bynum'un tam bizlik

Çevrimdışı Undisclosed Desires

• Üye
  • Yer: İstanbul-İzmir
« Yanıtla #11861 : 29 Eylül 2014, 14:20:17 »
Will Bynum gelirse Heurtel'den de Koponen'den de iyi transfer olur.Ben çok isterim gelmesini umarım gelir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #11862 : 29 Eylül 2014, 14:30:49 »
Will Bynum gelirse Heurtel'den de Koponen'den de iyi transfer olur.Ben çok isterim gelmesini umarım gelir.

Siz böyle söyleyince, ister istemez aklıma bu geldi.
Abi sıkın dişinizi az kaldı 2 hafta içinde kapının önüne koyacağız Bynum'ı artık kim alırsa :F

Hayırlısı bakalım :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #11863 : 29 Eylül 2014, 14:30:59 »
Yine her sene başı bu video aklıma geliyor :D

Ata Demirer - Ne Olacak Bu fenerin hali

Neyse bu sefer yinede daha umutluyum. CSKA maçında oyun kuramadık bu açık. Savunmada pota altında dönem dönem zorlandık. Ama daha sezon başlangıcına çok var. Sonuçta set oyunu ve savunma çalışılarak gelişecek ki; takımda birçok oyuncu ilk kez yanyana oynuyor.

Oyun kurucu bence de şu anda gerekli, fakat yine kötünün iyisi olacaksa hiç olmasın.... Birde ulen şu cincon daki Arroyo bize lazım o yandan çakma takıma o herif fazla bıraksınlar artık. Umarım yine parasını geciktirirlerde bu sefer ayrılır, belki bize gelir......
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11864 : 29 Eylül 2014, 14:33:45 »
Will Bynum Avrupanın tozunu attırmazsa ben de bir şey bilmem.Ama gelmesi imkansıza yakın