Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5450837 defa)

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #12150 : 06 Ekim 2014, 18:19:11 »
çarşamba günü transfer netleşir deniyor...Kenan'ın menajeri ile falan da görüşülecekmiş..Ama Huertel kısmında sorun yok

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #12151 : 06 Ekim 2014, 18:56:12 »
Sportando ya göre sanırım heurtel transferi zora girmiş ve bo mccalebb çok uçuk paralar istiyomuş laboral den . İşler terse olumsuza döndü sanırım. Yine ne varsa sanırım mr kenan sipahi de var :) acaba başka bi alternatif var mıdır belki de amerika piyasasından??? Ya da iyisiyle kötüsüyle bu sezona bu kadroyla başlıyoruz demeli miyiz?
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #12152 : 06 Ekim 2014, 19:04:30 »
Sportando ya göre sanırım heurtel transferi zora girmiş ve bo mccalebb çok uçuk paralar istiyomuş laboral den . İşler terse olumsuza döndü sanırım. Yine ne varsa sanırım mr kenan sipahi de var :) acaba başka bi alternatif var mıdır belki de amerika piyasasından??? Ya da iyisiyle kötüsüyle bu sezona bu kadroyla başlıyoruz demeli miyiz?

Bo'nun istediği para zaten başından beri belliydi...Laboral bedava gitmesin seneye diye huertel'i şimdi elden çıkarıp para kazanmak istiyor..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12153 : 06 Ekim 2014, 19:13:37 »
[06/10 19:07] Emiliano: That both efes and fener are far
[06/10 19:07] Emiliano: The offer with sipahi is not true
[06/10 19:07] Emiliano: Mccalebb is too expensive for baskonia

Bana telden yazdıkları bu şekilde ama bu sene emilano trandfer haberlerinde sınıfta kaldi :)

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #12154 : 06 Ekim 2014, 19:16:27 »
[06/10 19:07] Emiliano: That both efes and fener are far
[06/10 19:07] Emiliano: The offer with sipahi is not true
[06/10 19:07] Emiliano: Mccalebb is too expensive for baskonia

Bana telden yazdıkları bu şekilde ama bu sene emilano trandfer haberlerinde sınıfta kaldi :)
Heurtel Baskonia'da kalıyor dedi David Pick. Yalan oldu sanırım bu transfer, ya da taktik dönüyordur.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #12155 : 06 Ekim 2014, 19:19:13 »
Heurtel Baskonia'da kalıyor dedi David Pick. Yalan oldu sanırım bu transfer, ya da taktik dönüyordur.

Efes işi tamamen balon... Sadece sözde arayışları var
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2014, 19:20:36 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #12156 : 06 Ekim 2014, 19:21:55 »
Efes işi tamamen balon... Sadece sözde arayışları var

Biz de fiyat düşürmek amaçlı geri çekilmiş olabiliriz, Heurtel'i bir şekilde elden çıkarırlar bence. Efes Planinic'i yollamadan kimseyi alamaz zaten.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #12157 : 06 Ekim 2014, 19:43:58 »
Biz de fiyat düşürmek amaçlı geri çekilmiş olabiliriz, Heurtel'i bir şekilde elden çıkarırlar bence. Efes Planinic'i yollamadan kimseyi alamaz zaten.

Valla Planinic onlarda kara delik...Bizim geri çekildiğimiz yok ayrıca..Sorun Laboral'de...oyuncuyu satmak isteyen de onlar tok satıcıyı oynayan da

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12158 : 06 Ekim 2014, 19:53:40 »
Kemal erdem ile görüştüm "ben varken kenan hiçbir yere gidemez " dedi... Ayrıca kemal erdem kenani deli gibi korurken ona laf eden yavşaklar bi anda kenan savunucusu oldu hem kemal hemde ben bu duruma çok şaşırdık.
Biraz tutarlı olmasını bekliyoruz taraftarların herhangi transfer olmazsq sonuna kadar Kenan'a destek çıksınlar sotecilik yapmasınlar.
Ayrıca kemallerde su kesilmiş Gherardini istifa etsin

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #12159 : 06 Ekim 2014, 20:06:54 »
Derin Basketbol (@DerinAvrupa) ;

-Fenerbahçe Ülker, genç yıldızı Kenan Sipahi'yi, herhangi bir takasta kullanmayı düşünmüyor.
-Fenerbahçe Ülker'in, Thomas Heurtel'le ilgili şimdilik herhangi bir girişimde bulunmadığı ve transferin söz konusu olmadığı iddia ediliyor.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #12160 : 06 Ekim 2014, 20:11:27 »
Kenana da Semihe de en çok sahip çıkanlardan biriyim Kemal unutma :) Hatta mümkünse Berk - Kenan ikilisi yapalım ona bile yok demem o kadar destekliyorum bu formülü :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12161 : 06 Ekim 2014, 20:27:03 »
Derin Basketbol (@DerinAvrupa) ;

-Fenerbahçe Ülker, genç yıldızı Kenan Sipahi'yi, herhangi bir takasta kullanmayı düşünmüyor.
-Fenerbahçe Ülker'in, Thomas Heurtel'le ilgili şimdilik herhangi bir girişimde bulunmadığı ve transferin söz konusu olmadığı iddia ediliyor.
Ya kemal.bi transferi beceremedi gherardinhi üzerine sizin evde sular da kesildi yazıklar olsun.hemen istifa etsin.
Eğer huertel alınırsa ona göre yorum yaparım
Birde alınırsa şayet alınma şartlarına göre överiz veya söveriz..
Bakalım görelim ona göre küfür edelim
Deal ?

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #12162 : 06 Ekim 2014, 20:35:56 »
Kenan toparlamaya 3 ayda baslar 6 ay sonra maksimumu verir ve sahsen ben berke daha cok güveniyorum, savunmasi cok cok daha iyi dripling konusunda daha iyi  ben kenanin yerinde olsam dururum obradovic gibi bir öğretmen kac kisiye nasip olur, bu da tezatlarla dolu bir yazi hikayesi iste :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12163 : 06 Ekim 2014, 20:38:09 »
Abi yapmayın Allah aşkına.Hackett ın savunmasını Jerrels ile kıyaslamak bana göre sırf muhalefet olma için yazılmış bir yazıdır.
Eğer Hackett bu yazıyı okusa bir daha savunma falan yapmaz.Topa baskıyı en iyi yapan kısalarda.Savunma bilgisi yüksek.1den 3e kadar her adamı tutabilecek bir oyuncu Hackett.Ayrıca Milano Maccabi serisindeki her maçı izledim.Hackett bence o seriyi gayet iyi oynadı

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #12164 : 06 Ekim 2014, 20:42:36 »
Cem bey, hani benim kurbandan payıma düşen pay, sende bir Gherardini potansiyeli görüyorum ..

Kenana da Semihe de en çok sahip çıkanlardan biriyim Kemal unutma :) Hatta mümkünse Berk - Kenan ikilisi yapalım ona bile yok demem o kadar destekliyorum bu formülü :)

Zeki abi senin yerin ayrı zaten  8)