ben ki diot takıma gelsin faydalı bir takım oyuncusu olur diye düşünüyorum ki halen öyle düşünüyorum
ama yılmaz abim çizdiği portte muazzam
ben şundan yanayım oyunculara doğru misyon yüklenmezse çok küfür yenir.
bunun en güzel örğeni : DEvin Smith dir. her takım için önemli bir görev admıdır ama biz ondan skorer oyuncu olmasını istedik ve forumlarda kendisine neler dendi şimdi de gelsin diye dileniyoruz
keza Vesely içinde. Allah a şükür takım için çok faydalı ve iyi bir oyuncu ama VEsely çok skorer oyuncu gözü ile bakarsak ki bakan dostlar vardı çok laf edilir.
ben @utkan kardeşime şöyle katılmıyorum onun söylediği kadar kötü oyuncu değil bence
ama çizilen portreye göre laf yer olursa..
benim fikrim sabit gelirse takıma belli yerlerde katkı verir. önemli olan oyuncudan ne beklenildiği
ben birde şundan dolayı sıcak bakıyoruım . Eurocup veya Euroleagude ki her istatistik beni kandırmıyor işin açıkcası...
Marcus green geliyor gözümün önüne hep İtalya dan alırken eurolegue de 7 asist ortalaması ile gelmişti. o yüzden onlar biraz takıma göre değişiyor.
Diot benim kafamdaki katkıları sağlar. ama benim kafamdaki katkılar takıma yeter mi orası meçhul 
benim yaklasık 1 aydır burada yazdıgım portre ne abi?
mac bası 6-7 sayı 3-4 reb 4-5 asist 1-2 top calan savunmayı bilen, takımı organize eden..atmaktan ziyade isini yapan gorev adamı..
benim bu vakitte buyuk beklentim yok...keza yukarıda yazdıklarım buyuk beklenti degiller..
aynı beklentiyi karsılayacak sekilde calathes yada teodosic oynasa bu adam standardının altında oynuyor dersin...cunku o adamalrın 11-12 sayı; 2-3 reb; 7-8 asist ortalamarı olur genelde..
yazdıklarımdan sanki yıldız oyuncu anlamı cıkıyorsa bilemiyorum...eger bu istatistikleri yapan her adam buyuk beklenti hissi uyandırıyorsa zaten denecek laf yok...yani takımın eksigi skor gucu falan degil ki; yada gecens ene ki gibi asist sıkıntımızda yok ki...organizasyon ve yerlesim isinde sıkıntı var daha cok..ve on alan savunması...ama diot denen zat hangi platforma, hangi takımda oynarsa oynasın bu kadar isi yapan bir oyuncu...
devin smith olayına katılıyorum...adamı buradan yollarken arkasından teneke calanlar vardı...anlam verememistim...aynı sekilde jarod stevenson da kotu bir oyuncu degildi...gerci simdi nerelerde bilemiyorum...
aydın ors her isi yapan adam isinden cok iyi anlıyordu cidden...