Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2013 - Aralık 2015)  (Okunma sayısı 5427587 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Fenerbahçe Ülker Transfer Dosyası
« Yanıtla #14820 : 28 Aralık 2014, 12:52:56 »

Zisis'in gelmesiyle, bogdan 3 numaradan daha fazla süre alacaktır,emir de daha iyi olacaktır zamanla,serhatın da orda alacağı kısıtlı süreleri düşünüyorum, en azından savunma katkısı verecektir,boş şutları soksa yeter hücumda, yeni bir transfere gerek olduğunu düşünüyorum.Bazı taraftarlar f4 olmazsa başarısızlık diyor ama,barcelona,cska,real madrid varken oraya tek bir bilet var daha görünüyor ve o bilet için de en büyük aday biziz gibi,zor olacak ama zisis'in de gelmesiyle olacak inşallah, ancak olmazsa da başarısızlık olacağını düşünmüyorum.F8 de çok fena sayılmaz :)

Ne olursa olsun olimpiakos ve maccabi de hatta efes de o tek bilete aday bence.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #14821 : 28 Aralık 2014, 12:55:14 »
Buyuk ihtimal ciddi sormadiniz ama:

http://www.ticket2final.com/Euroleague-Final-Four

teşekkür ettim . Her an herşey olabilir bulunsun bi kenarda:)
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #14822 : 28 Aralık 2014, 13:27:28 »
Milliyetci, irkci falan defilim ama bende takimda fazla yugoslav oldugunu dusunuyorum. Bence birde rus ekolunden birisi olsa takimda super olur. Mesela Zoricin yerine litvanyali yada rus alinabilir.

Rus değil de ülke dışına çıkmaları risk olsa da İspanyol isterim ben de bir tane :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #14823 : 28 Aralık 2014, 13:31:37 »
Rus pivot dediniz aklima geldi , Sasha Kaun sene sonu serbest kaliyor ..hem savunmasi iyi hem iyi ribaundcu hem de iyi bitirici
kendi sinifinin en iyisi Kaun.
ama cska'yi birakir mi orasi muamma.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14824 : 28 Aralık 2014, 13:49:50 »
ntvspor'da resmen sacmaliyor ismail ile ihsan
maric'e cop dememek icin 15 dk zorladilar , ama zisis'in 10 saniye icinde zaafini buldular hemen
kapattim artik izlemiyorum anasini satayim..
26 milyon euro'mus butcemiz ismail dedi ..bizde gerizekaliyiz zaten ne 26si lan

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #14825 : 28 Aralık 2014, 13:52:28 »
maric'e cop dememek icin 15 dk zorladilar , ama zisis'in 10 saniye icinde zaafini buldular hemen
26 milyon euro'mus butcemiz ismail dedi ..bizde gerizekaliyiz zaten ne 2Galatasarayi lan

Dün Gs maçını anlatırken Murat Murathanoğlu Maric'in çok kilo almış olduğunu falan söyledi kaldı ki adam aldığı sürede neredeyse hiç bir şey yapmadı. Ergin maç sonunda transferi sorulunca mecburiyetten aldık dedi başka seçenek yoktu gibisinden konuştu :D Bunlar da aklı sıra toz kondurmayacak :) Geçinizzzz...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #14826 : 28 Aralık 2014, 13:55:29 »
26 milyon euro'mus butcemiz ismail dedi ..bizde gerizekaliyiz zaten ne 2Galatasarayi lan

Ha bide Nikos Zisis eleştirilere EL'deki pozunda en iyi cevabı vermiş :D

Şekilde de görüldüğü üzere resmen çekemeyene bacağım girsin demek istemiş :D

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14827 : 28 Aralık 2014, 13:57:59 »
Ha bide Nikos Zisis eleştirilere EL'deki pozunda en iyi cevabı vermiş :D

Şekilde de görüldüğü üzere resmen çekemeyene bacağım girsin demek istemiş :D

ahahaha cok iyi resme bak ..adamsin Zisis.

Çevrimdışı hkn7

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #14828 : 28 Aralık 2014, 14:02:16 »

bu kadar yanlı yayın yapılmaz , Zisis'in savunması düşündürücü bile dediler, acaba Fenerbahçe'nin aradığı guard mı diye konuştular, ayıp resmen

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #14829 : 28 Aralık 2014, 14:02:45 »
Bu Ismail Senol'un kuyruguna kim basti nedir bu Obradovic kompleksi bu herifdeki ?
Obra ismail'in ropartaj teklifini mi reddetmis ne yapmis ?
resmen 26 milyon euroya kurulan kadro boyle mi olur'a getirdi ismail.

bizim butce 26 milyon euro ise Barca ve CSKA'da 56 milyon o zaman.
Barca'nin 3. pivotu Lampe ..Oleson 1 milyon euro aliyor onunde Navarro ve Abrines var.
CSKA'da Khryapa ve Teodosic 3 milyon euro aliyor vergiler disinda senelik.
neyse keske izlemeseydim sunlari sinirlendim durup dururken.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 14:03:32 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #14830 : 28 Aralık 2014, 14:07:01 »
Var bunların bir derdi ama nedir bilemiyorum..
Ama basketboldan anlamadiklarini kesinlikle biliyorum...bunlar bu işten yorum yapıp para kazanıyorlar ya hasta oluyorum...
Erginin .... Yalayıp obra ya laf sokunca yerlerini sağlamlaştıriyorlar herhalde..çünkü derginin sezon başından beri 11. Yabancisini aldığını söylemezler..ege ve göktürk e sure vermediğini söyleyemezler...sonra yorumcuyum derler..yazık vallaha yazık...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #14831 : 28 Aralık 2014, 14:08:35 »
bu kadar yanlı yayın yapılmaz , Zisis'in savunması düşündürücü bile dediler, acaba Fenerbahçe'nin aradığı guard mı diye konuştular, ayıp resmen

İbo olmadıktan sonra İsmail'in yaptığı hiç bir programın değeri yok bence :D Körlerle sağırlar birbirini ağırlar tadında program yapıyorlar, takılmayın :) Zisis onlara gösterecek (mahmut uslu styla) :D

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #14832 : 28 Aralık 2014, 14:08:53 »
Dün Gs maçını anlatırken Murat Murathanoğlu Maric'in çok kilo almış olduğunu falan söyledi kaldı ki adam aldığı sürede neredeyse hiç bir şey yapmadı. Ergin maç sonunda transferi sorulunca mecburiyetten aldık dedi başka seçenek yoktu gibisinden konuştu :D Bunlar da aklı sıra toz kondurmayacak :) Geçinizzzz...
valla ben çok memnunum zisisden clutch time beklentim yok ondan onu yapacak çok adam var bizde ama bunları 15-20
dakika birbirine tutturacak patex yoktu işte zisisi o patex olarak görüyorum hem sene sonu belli olur kim ak kim kara şuan mutlu ve olmadığım kadar umutluyum

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
« Yanıtla #14833 : 28 Aralık 2014, 14:48:10 »
Var bunların bir derdi ama nedir bilemiyorum..
Ama basketboldan anlamadiklarini kesinlikle biliyorum...bunlar bu işten yorum yapıp para kazanıyorlar ya hasta oluyorum...
Erginin .... Yalayıp obra ya laf sokunca yerlerini sağlamlaştıriyorlar herhalde..çünkü derginin sezon başından beri 11. Yabancisini aldığını söylemezler..ege ve göktürk e sure vermediğini söyleyemezler...sonra yorumcuyum derler..yazık vallaha yazık...
Ergin'dir ne yapsa yeridir diye düşünüyorlar galiba :D
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2014, 14:57:02 Gönderen: HakeemOlajuwon »

Çevrimdışı omerozkan90

• Üye
  • Yer: izmir
  • legends never dies
« Yanıtla #14834 : 28 Aralık 2014, 15:07:14 »
ismail şenol elinde olsa bjelica'ya nba yaptıracak o gün bugündür tavım adama. ergin ataman'a bizzat kendisi oyuncu önerdiği için maric'i alınabilecek en iyi oyuncu olarak değerlendirdi. galatasaray'ın yaptığı bu kadar yanlış transferi görmeyip fenerbahce'nin bütçesinden bahsedip olası bir f4 başarısının değerini düşürme algısı yaratmaya çalışıyor. zisis'i değerlendirmek yerine kenan'ın performansının ve azalacak süresinin derdine düştüler.tabi ergin ataman yıllardır genç oyunculara inanılmaz süreler verdiği için bu konuyu açmakta fayda gördü herhalde. kenan'ın 2 senedir euroleague'de ilk beş başladığından bahsetmezler tabi ergin hocası kızar ona.

bu arada ismail şenol gherardini ile konuştuğunu transferin bonservis ödenmeden yıllık ücretinin kalan kısmının ödenerek transferin tamamlanacağı söyledi.