Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 114235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Hüseyin Göçek'i tebrik ediyorum 1 puanı hak etti.
ben bu hakemlerin olduğu bir ligde teknik taktik konuşmam ..

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
Büyük hoca ERSUN YANAL 1- 0 yeniliyor 10 kişi kalmış takıma ilk düşündüğü değişiklikler Meireles Selcuk ve Hasan Ali son degişikligi yapamadı gercide düşüncesi bile güzeldi ileriye oynamaya çalışan ama çok kötü oynayan  Alperi çıkartmak yetenekleri mükembel üstü olan selçuğu kurtarıcı yapmak çok akıllıcaydı
CORDOZAYA tercih ettiğimiz EMENİKE nin mükembel performansı adeta parmak ısırttırdı kucağına gelen topu almaya çalışırken mükembel tekniği yumuşak bilekleriyle kendinden 5 metre açabilmesi inanılmaz ötesiydi
rakip ceza sahasına girmeye çalışırken önünü kesmek yerine tac çizgisini kapatıp adamı ceza sahasına sürmesi inanılmaz bir harekattı Bekir büyük oyuncusun hayranlığım bir kat daha arttı bugün
Kalecimiz harika bir iki kıytırık kurtarışı oldu onun için özür dileyip işine dönmeli  ilerde bomboş adam varken topları taca atması güzeldi
Tek tek oyuncuların iyi performansını yazmak epey uzun süreceğinden kısa kesiyorum takım olarak harika bir oyun sergiledik kulübe de Ersun hoca harikalar yarattı bukadar futbol bilgisi görüşü olması şaşırtıcı ömürlük sözleşme imzalayıp bu dehadan daha fazla yararlanmamız lazım kimse kusura bakmasın ne morinyo ne  guardiyala nede bayarn in eski hocası bizim hocanın eline su dökemez acık ara dünyanın bir numarralı hocası Ersun yanal dır
11 e 11 fazla güçlü geldiğimizden hakem bir kırmızı kart göstermiş haklımı haklı o fırsatı sunarsan sen hakeme adam bayıla bayıla çıkartır kartı zati fırsat kolluyor Gerci buda hocanın taktiğidir okadar kurnazki planlarını anlamak bizim gibi sıradan insanlar için çok zor
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Hakem berbat bir yönetim gösterdi ve rezil bir kırmızı kart çıkardı ama benim canımı sıkan husus takım coşkusunu kaybetmiş.Emenike son saniyelerde şansına önüne gelen topta biraz daha dikkatli olmalıydı,topa o kadar laubalice vurmamalıydı.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
Teknik taktik konusu bir kenara.

Haftalardır sahada aleni şekilde kıyım yapılıyor. Çalınmayan penaltılar, verilen saçma sapan kırmızı kartlar, rakiplere gösterilen töleranslar ve sair. Zerre ses eden yok. Önümüzde 3 büyük deplasman var, bu deplasmanlarda oynayacağımız takımlara karşı gösterilen tavır da ortada. Lider çıkacağımızın garantisi var mı? 2011'in Temmuz'unda dahi bu kadar düşmemişti bu kulübün itibarı. Fenerbahçe'nin caydırıcılığı, heybeti ayaklar altına alınmış. Efendiler kuyu kazanları kulübün içerisinden sokmaya, çaylı kekli röportaj yapmaya devam etsin.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Emenike'nin düşürülmesi(ikinci pozisyon) Cristian ruhsuzunun çaprazdan kaçırdığı pozisyon sırasında Tello'nun Alper'i ceza sahası içinde  itmesi(ki kale arkası çekimi paylaşılmış tam olarak H.Göçek denen ................ önünde cereyan ediyor pozisyon), hakem eskilerinin çoğu geçtim kırmızıyı kart bile verilmemeliydi dediği Cristian'ın atılması.
Öyle yada böyle puanlarımız gasp edilmeye devam ediliyor.
Haftaya Galatasaray'lı futbolcuların kankası cüneyt'i(lazyo maçına da verebilirler) olmadı özkahya'yı verirler bizim maça o da ekmeğimize kan doğrayıp operasyonu tamamlarlar.

...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
2 penaltının verilmediği..Haksızca 10 kişi kaldığın maçta TEKNİK TAKTİK ne konuşmamız lazım...

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
2 penaltının verilmediği..Haksızca 10 kişi kaldığın maçta TEKNİK TAKTİK ne konuşmamız lazım...

Abi orası öyle ama bu yaşananlar 100.yılda şampiyon olduğumuzda da yapıldı ama orada isyan eden futbolcular vardı.Üzücü olan hiçbir oyuncunun isyan etmemesi.

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
Buraya adım atan her oyuncu kısa süre içerisinde burasının çiftlikten hallice olduğunu anladığı için ona göre muamele ediyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84

Biz iki penaltı diyoruz yayıncı kuruluş nasıl olduysa son dakikalardaki şu pozisyonu ekrana getirmiş ve yorumlamış.
M.Merk'e göre görülmesi zor(sahada 6 hakem var) ama penaltıymış.

Buraya adım atan her oyuncu kısa süre içerisinde burasının çiftlikten hallice olduğunu anladığı için ona göre muamele ediyor.

Katılıyorum en basit iki örnek takım arkadaşlarının emeklerini hiçe sayan Alves ve Raul.
Yabancılara buranın çiftlik olmadığını aldığın kararlarla hissettiremedikten sonra istersen İniesta'yı Xavi'yi getir nafile.
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2014, 01:23:24 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi orası öyle ama bu yaşananlar 100.yılda şampiyon olduğumuzda da yapıldı ama orada isyan eden futbolcular vardı.Üzücü olan hiçbir oyuncunun isyan etmemesi.

İsyan edeceksin 10 kişi kalırsın..İsyan edeceksin 9 yaparlar..Bunlar kafaya koymuş..

Bizim işe yaramazlar istifa etsinler..Yerlerine gelenler belki kavga eder! Hakkımızı yiyorlar izliyoruz!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
  • Yer: Adana
Ne yazabiliriz ki: yine verilmeyen 2 penaltı, 1 skandal kırmızı kart..

1 puana da eyvallah: Yine de 2 maç fark.

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
Maçın hakemi Cüneyt Çakır.....
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Bence iyi başladık.

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Lanet olsun, biz nasıl gol atacağız?

Çevrimdışı TitoSantana

• Üye
Neyse, geçmiş olsun, ciddi imiş sakatlığı.