Gönderen Konu: Fenerbahçe Spor Toto Süper Ligi Maçları 2013-2014  (Okunma sayısı 113066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: STSL 30. Hafta Maçı, 20.04.2014 - [19.00] Beşiktaş-Fenerbahçe
« Yanıtla #750 : 13 Nisan 2014, 23:44:21 »
bugun yüzümüzü tek güldüren futbol takımı oldu
Bereket işin sonunda kupa yoktu bugün

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #751 : 13 Nisan 2014, 23:44:30 »
Bu maçı alıp şampiyonluk turu atmak güzel olur, alamasak ta gs nin ekmeğine yağ sürmemiş oluruz, bakalım hayırlısı olsun.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #752 : 13 Nisan 2014, 23:46:40 »
Bereket işin sonunda kupa yoktu bugün
olsa onu da alamazdık evet haklısın

• Üye
« Yanıtla #753 : 13 Nisan 2014, 23:47:53 »
Hayatımdan hep 14 Nisan'ı çıkarmak istedim,şimdi 13 Nisan'da çıksın

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
rahat kazanmak güzel ama hakem sertliğe çok müsamaha gösterdi yine de kafa göz yara yara kazandık! helal olsun bu seneki takıma!

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #755 : 14 Nisan 2014, 09:43:35 »
Bu maçı alıp şampiyon olalım taraftarımızın geneli lanetli gün 13 Nisan'ı hatırlamaz bile(buradaki dostlarımızı ayrı tutuyorum).
Kazanmalıyız,kazanacağız.
...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #756 : 14 Nisan 2014, 09:57:32 »
bence bu maçı kazanmayalım sonraki maçı evimizde kazanıp şampiyon olalım, GS CL'ye gidemesin :D

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #757 : 14 Nisan 2014, 10:10:24 »
Açıkçası ŞL'ne kimin gideceği konusu benim için çok mühim.

Galatasaray ile Beşiktaş arasında bize düşmanlık konusunda fark görmüyorum. Nefret konusunda ikisine de nefretim eşittir. Onu baştan söyliyeyim. Ancak Beşiktaş şu hali ve yapısıyla bizim kulvarımızda bir takım değil. Ne taraftar gücü olarak, ne ekonomik olarak bizi zorlayabilir ve uzun vadede tehdit edebilir. Fakat Galatasaray öyle değil. Sayemizde kaç senedir ŞL katılım payı alıyorlar ve buradan elde ettikleri 50 milyon auro civarında gelirle ciddi anlamda bize karşı avantaj elde ettiler. Manevi -prestij- yanı da cabası... Son bir kaç sene içinde dünyayı idrak eden çocukların çoğunluğunun Galatasaray'lı olması vs. (Bölgemdeki bütün okullara ağız diş sağlığı eğitimi için gidiyor ve seminer veriyorum; bu angarya işi de çok boşsun diye bana yıktılar; her seminer bitiminde çocuklara hangi takımı tuttuklarını soruyorum ve maalesef özellikle ilkokula yeni başlayanlar arasında Fenerbahçeli sayısı Galatasaraylı sayısına göre oldukça az.)

Galatasaray'ın maddi ve manevi olarak elde edeceği bütün kazanımlar bizim sırtımıza kambur olur. Onlara yol vermek kendi ayağımıza sıkmaktır. Oysa Beşiktaş ne eksik, ne fazla; aynı seviyede düşmanımız olmasına mukabil bizimle baş edecek potansiyelde değildir.

Beşiktaş maçını kaybetsek bile kalan 4 maçta alacağımız 1 galibiyet, 1 beraberlik bizi şampiyon yapar. Yani Galatasaray şampiyonlar ligine gitsin diye varımızı yoğumuzu ortaya koymanın lüzumu yok. Elbette sahaya kazanmak için çıkarız ve kazanırsak da seviniriz ama kaybedersek de hiç umrumda olmaz. Bilmem derdimi anlatabildim mi?

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #758 : 14 Nisan 2014, 10:21:08 »
Ben Galatasaray'ın bu havayla kalan maçlarda totalde 10 puan bile alacağını sanmıyorum.
O yüzden ikinci sırayı alacak takım olarak daha iştahlı oynayan Beşiktaş'ı görüyorum.
Beşiktaş maçında elimize fırsat geçmişken yenip fişi çekmeliyiz.
Sonrası maçlarımız yanılmıyorsam hep düşme potasındaki takımlar.
Yani kendimizi sıkmaya hiç gerek yok.
Yenelim kurtulalım.
Sonrası sıralama diğer takımların yaptıkları ya da yapamadıklarına kalsın(ki o durumda Beşiktaş'ın hala daha avantajlı olduğunu düşünüyorum).
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Maçın bitmesinin akabinde direk voleybol maçına geçtiğimden haberleri pek okuyamadığımdan soruyorum; Mehmet Topuz sakatlık gibi bir durum yüzünden mi çıktı?

...

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
Maçın bitmesinin akabinde direk voleybol maçına geçtiğimden haberleri pek okuyamadığımdan soruyorum; Mehmet Topuz sakatlık gibi bir durum yüzünden mi çıktı?

Sakat değil bildiğim kadarıyla.

• Üye
En geç Rizespor maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi düşünüyorum.Bence Ersun Yanal rol model olmalı.Bundan sonra hangi şube olursa olsun Ersun Yanal gibi FENERBAHÇE'DE çalışmak için can atan kişiler görev almalııdır.Ersun Yanal hiç kimseye taviz vermedi.Önce Sow,sonra Emre,sonra Raul.Formayı hak edene kadar oynamadılar.Bundan sonra hangi branş olursa FENERBAHÇELİLER görev almalı.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
    • özcanözdemir43
En geç Rizespor maçında şampiyonluğumuzu ilan edeceğimizi düşünüyorum.Bence Ersun Yanal rol model olmalı.Bundan sonra hangi şube olursa olsun Ersun Yanal gibi FENERBAHÇE'DE çalışmak için can atan kişiler görev almalııdır.Ersun Yanal hiç kimseye taviz vermedi.Önce Sow,sonra Emre,sonra Raul.Formayı hak edene kadar oynamadılar.Bundan sonra hangi branş olursa FENERBAHÇELİLER görev almalı.
Bunları yaparken de ipleri tamamen koparmaması lazımdı ve bu şekilde yaptı.

• Üye
Bunları yaparken de ipleri tamamen koparmaması lazımdı ve bu şekilde yaptı.
Aynen Özcan abi,hiçbir oyuncu küsmedi.Her ne kadar Kadlec ülke basınına şöyle demeç verdi böyle demeç verdi diye haberler çıksa bile oynadığı zaman elinden geleni yaptı.Yine söylüyorum FENERBAHÇE'Yİ geçmişten bu yana FENERBAHÇE'DE çalışmak için can atan kişiler görev almalı.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Sakat değil bildiğim kadarıyla.

O zaman çok hatalı bir tercih yapmış.
İbrahim'in çok maçını izledim hiç bek olarak sahada görmedim.
Hocanın bu tercihi yineliyorum şayet bir sakatlık vb.olumsuzluk üzerene zorunlu bir tercih değilse bize hem maçı hemde çok büyük bir yetenek olduğunu düşündüğüm İbrahim Serdar'ı kaybettirebilirdi.
Allah'tan üzerine fazla iş düşmedi.

Ayrıca tamamen şampiyonluğa kanalize olduğundan hocanın alt yapı maçlarını takip etmesi gerektiğini düşünmüyorum ama a2 takımının 10 numarasını sağ bek oynatmak bana doğru gelmiyor.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2014, 12:27:21 Gönderen: Bülent »
...